Romero Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Mi za to dodało 50 procent... Musiałem skasować wynik w endomondo i dodać ręcznie :/ Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja ostatnio prawie nie jeżdżę, samopoczucie mi nie pozwala. Z tego żalu wczoraj poszłam do sklepu rowerowego i kupiłam sobie zestaw skuwacz + łyżki na drugi rower (bo nie chce mi się przekładać z jednego na drugi przy każdej zmianie). A poza tym zarejestrowałam się na Veturilo, może na mieszczuchu będzie mi wygodniej. Moje oba rowery mają zbyt pochyloną pozycję żeby jeździć na nich w ciąży. Ale nie mogłam na Veturilo zapłacić kartą, odrzucało mi transakcję więc zapłaciłam przelewem i jak na razie 2 dni i cisza na temat aktywacji konta (wrrr). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 40 km- srednia 21 endomondo pokazuje 37.5-zawsze 2.5 km rożnicy miedzy licznikiem a gps... Oj mocno wiało, w jedna strone ciężko było z prędkością 20km/h, w drógą pędzilem ponad 30 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Napisałem artykuł na moim blogu rowerowym jak się chronić przed komarami i kleszczami. Jaki środek najlepszy na komary i kleszcze? W sumie to i tak aż tak jak rok temu nie dokuczają, ale i tak ich nie cierpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Standard do i z pracy a teraz mały wypad po mieście z synem... w tym wizyta na dawnym miasteczku rowerowym... no ale górka jeszcze jest Ogólnie trochę skoczków, aż trzeba było młodemu przyczepić koszyk, bo puścił jeden pasek... chyba nieco ponad 6 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dziś 38km - bardzo silny wiatr, uciekałem przed deszczem i się udało. Wyciągnąłem swój stary rower (Scott Peak Adventure z 1993r.) z szopy na wsi, dopompowałem koła, wytarłem z syfu i... po 10-ciu latach leżenia w zapomnieniu JEŹDZI ! Docelowo zrobię go na tip-top dla syna ale zajarałem się niesamowicie bo poza przeglądem sterów i suportu oraz wymianą dętek / opon + linek i pancerzy nic więcej w nim gmerać nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 dzisiaj 56,63km pogoda taka jak od kilku dni czyli ciągle nieźle dmucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Majka zamieściła na FB link do ciekawego artykułu, polecam jego lekturę: http://magazyn.bikelife.pl/stories/schizma-kielecka/wszystko-juz-bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Dzisiaj 108,88 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bat1 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Odpowietrzanie M596 przód i tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asce Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Dziś zabłądziłem i z planowanych 40 zrobiło się ponad 70km, nie pytajcie jak, miałem wydrukowaną mapkę i czułem się jak debil jeżdżąc wiejskimi drogami, których na wydruku nie było. Na szczęście jak jeżdżę gdziekolwiek, ludzie są zawsze życzliwi i chętni do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 dzisiaj rekreacyjna wycieczka z synem 31km ale to i tak nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Co prawda ze wczoraj ale myślę że warte podzielnia się. Podczas powrotu do domu zrobiłem sobie postój i usiadłem na jakimś ściętym drzewie. Spodenki musiały się o coś zahaczyć i porwały się podczas wstawania , dzięki czemu jechałem jakieś ponad 30km z 15cm dziurą na tyłku , miałem szczęście że jechałem o takiej porze że nie było zbyt dużo ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubek76 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Przed maratonem GP Wlkp w Suchym Lesie wyczyściłem, nasmarowałem i podregulowałem rower. Teraz gotowy czeka na wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asce Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Zmieniłem w rowerze mojej ukochanej opony ze sparciałych miejskich na Kendy 26x2.125. Zdjąłem za wąskie błotniki. Rower nabrał charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 wczoraj 76,5km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek3212 Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A dzisiaj nowiutką sigmę bc 1609 zamontowałem i zastanawiam się czy jest sens czyścić i naoliwić łańcuch w nowym rowerze po 300 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dzisiaj 58km dorzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Sobota 70km poniedziałek 60km Jutro 150km Szczecin-Międzyzdroje via Niemcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 20 km w lekkim deszczu i silnym wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dziś przygotowałem rower na jutro. Napęd lśni jak nowy Oby tylko pogoda dopisła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 wczoraj tylko 15km po zakupy nogi wołają o odpoczynek i nie tylko nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziś ledwo marne 6 km, ale od piątku nie jeździłem.... w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziś 38km - bardzo silny wiatr, uciekałem przed deszczem i się udało. Wyciągnąłem swój stary rower (Scott Peak Adventure z 1993r.) z szopy na wsi, dopompowałem koła, wytarłem z syfu i... po 10-ciu latach leżenia w zapomnieniu JEŹDZI ! Docelowo zrobię go na tip-top dla syna ale zajarałem się niesamowicie bo poza przeglądem sterów i suportu oraz wymianą dętek / opon + linek i pancerzy nic więcej w nim gmerać nie trzeba. Mój Peak z 1991 jezdzi do dziś bez jakichkolwiek grubszych napraw ale zmienił obywatelstwo na austriackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Dziś zainstalowałem uchwyt do fotelika dla mojej najmłodszej córci i nasmarowałem napęd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.