dymcio111 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 39,65 km według endomondo, według licznika 42,06 km Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 22, endomondo 20.5 km bardzo ciężka pogoda-wczoraj mocno padało a dziś temp. dochodziła do 36°. Lał się ze mnie pot mimo później pory (18'30). Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Chyba mój rekord temperaturowy + 34 C w cieniu i jeszcze bezczelnie mnie po lody wysłali z torbą taka izolacyjną Ogólnie w ciągu dnia trochę ponad 10 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dziś tylko do pracy 6,7km. Ale pogoda dziś cały dzień duchota, na dłuższą jazde sie nie wybralem. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wpadłem do rzeki Z rowerem oczywiście. Było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 wczoraj do południa mycie roweru i napędu potem smarowanie po południu burza była ale potem się rozpogodziło i myk w teren no ale oczywiście nie wytrzymałam na asfalcie i na pola wjechałam po powrocie rower znowu do mycia i trafił pod wąż razem z butami 28km endomondo 25km i w ogóle jakoś z opóźnieniem się załączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bat1 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zakup bluzy Endura MT500L/S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Rowerowa wyprawa przez miasto do biblioteki pwr, terminy mnie goniły. Troche deszczu sporo wiatru ale póki co rześko. ok 8 km w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zasuwałem rano do pracy w niezłej ulewie, w sumie fajnie, choć do pracy to jednak bym wolał na sucho... dobrze, że awaryjnie wziąłem zapasowe ubranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 dzisiaj standardowo 30km, późno już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitof26 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Złożyłem rower carbonowy Scott scale RC kumpla złamałem sztyce i kupiłem korbę shimano deore xt 2012 3 rzędową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Dzisiaj 109,99 km . :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak344 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 50 km w terenie i wymienianie dętki u kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Wczoraj 30km po lesie ale co to była za jazda - ciemność, noc, bardzo silny wiatr, klimat normalnie 666. Były przejazdy przez cmentarze (jeden bieżąco funkcjonujący + drugi opuszczony w lesie), zdobywanie leśnych szczytów (góra Donas), zjazdy i podjazdy, jazda nasypem kolejowym obok sunącego ospale towarusa z kontenerami, błoto, kałuże, dziki i inne stwory leśne, przeprawy przez strumyki, rekordy prędkości (44km w terenie po ciemku leśną ścieżką )... Wschód księżyca normalnie mnie powalił, co za widok ! Szkoda, że tak krótko no ale może uda mi się poprawić to dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Dziś rozwierciłem śrubę która byłą dodawana do top capa KCNC. Śruba jak masło , nie ma to jak śruba z rowerowego za 2 zł Założyłem mostek Boplighta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Wczoraj około 35 km po umiarkowanym terenie w lesie, smarowanie amorka brunoxem i czyszczenie maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 "Aż" wymieniłem klocki z tyłu na meridowskie abs'y i jazda kontrolna. Dzień wolny, to dzień wolny całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 68km dzisiaj ale było fajowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 kilka km testdrive z dziurą w mufie i suportem raceface wsio gra więc jutro po robocie dzida w teren! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 kurcze pomyłka była 78km było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 kupione pierwsze buty i pedały SPD, dalej nauka i przejazd w klikach około 30 km, świetna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 równiutkie 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Montaż monetki do tylnej przerzutki - stara rozsypała mi się 10 minut przed startem w MTBMARATON w Ustroniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 15 km, wolne tempo 20 km/u przez silny wiatr:) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 dzisiaj 36,66km endomondo strajk zrobiło i nic nie policzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.