Dyllinger Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 57 km, trasa mieszana, dużo asfaltu, trochę ścieżek, trochę błądzenia po lesie, jeden wiadukt nad obwodnicą, kilka mostów, jak zawsze odcinki piaszczyste, a nawet łąka (zły skrót). Na zakończenie licznik pokazał kontrolkę "ciśnienia oleju".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isono Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzisiaj specjalnie nic nie robilem z rowerem , ale w autokarze razem z nim przejechalem 27 h i jeszcze 13 h brakuje do celu Wysyłane z mojego GT-I8150 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wczoraj tylko 24,34 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 dzisiaj 32km według licznika endomondo pokazuje 30,31km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Widze że nie tylko mi Endomondo przekłamuje mniej około 1,5-2km niż licznik w rowerze. Dziś do pracy będzie 3,4km i powrót rano. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Wczoraj 30km - ekstremalny off-road po lesie, trochę mnie wymęczyło pomimo, że dystans niewielki. Dziś za to 40km, również las ale trochę bardziej "rekreacyjnie" ale za to po ciemku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A może liczniki przekłamują a nie program Dziś tylko wypad na wieczorny seans do kina i powrót... super, ciemno, ciepło, lampki działają i nawet mi roweru nie buchnęli jak byłem w kinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Rano ~30km i wieczorem kilka km, ale nie sprawdzałem ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Troche watpie żeby dobrze ustawiony licznik przekłamywał, GPS jest dużo mniej dokładny dlatego pewnie przekłamuje. Na dystansach 30km za kazdym razem blad i mniejszy wynik o ~1,7km względem licznika. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dziś standardzik, do pracy, po pracy na działeczkę, z działki z młodym mała wycieczka po dość nowej ścieżce rowerowej, w kierunku, w którym jeszcze nie jechaliśmy, z taką "słynną atrakcją" -> Potem powrót na działkę chwila odpoczynku i terenowo do domu.... na pewno ponad 10 km, nie zwróciłem dokładnie uwagi.... z czego przynajmniej 6 w niezłym upale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dziś kilosów mało, ale jakoś mi dobrze z jazdą bez trzymanki zaczęło iść tylko muszę być nieco w lewo wychylony... kwestia wyważenia roweru?! Pozostało ćwiczyć jazdę na jednym kole... moje marzenie by tak długo, jak niektórzy potrafią, jechać... dziś widziałem chłopaka na niezłym zjeździe z górki i cały na jednym kole, pięknie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dziś umyłem cały rower, wyczyściłem napęd, szejkowałem łańcuch i nasmarowałem. Rozebrałem oba koła i opony od wewnątrz i całe dętki wysmarowałem talkiem żeby guma się nie sklejała ze sobą bo to chyba była przyczyna mojego ostatniego kapcia w tylnym kole. Może jeszcze się przejade i zobacze jak rower się spisuje Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzisiaj nasmarowałem porządnie łańcuch. Jutro z rana przetarcie łańcucha suchą szmatką i kolejny wypad w Puszczę Nadnotecką. Planowane ok 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dziś 81.81 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 dziś do 55km brakowało 400m ale super się śmigało nie za ciepło, burza mnie ominęła, jedna i druga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samochodzik Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 jeżdziłem na rowerze zrobiłem może z 10-15 km,myłem rower,zastanawiałem się nad zakupem lampek rowerowych i naklejałem na rower kupione na allegro naklejki z foxa monster enr\ergy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaMix Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 35 km przy okazji objazd trasy Bieruń Bike Maratonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Wczoraj nieco przetarłem roweru Dziś rodzinnie ponad 17 km.... nieźle jak na te temperatury z maluchami i babcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 107km szosowo na mtb, z średnią ponad 28km/h, wraz z forumowym kolegą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 33km-31 Endomondo, (asfaltem i troche polami-jakies 5km). Wyjechałem o 9.30, miło się jechało-temperatura "tylko" 26 stopni Po przejechaniu 10 km zawróciłem i... Nastepne 10 km walczylem żeby utrzymać średnią na poziome 23 km/h bo tak wiało :/ powrót w temp 30 stopni. Mimo silnego wiatru wyjazd się udał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Wyjeżdżam. Cel - >20 - 30 km Gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 dzisiaj 43km - według endomondo 40,52km pogoda taka, że można by śmigać długo bo słońce za chmurami się skryło ale burze po okolicach też krążyły ale żadnej nie spotkałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bat1 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Wczoraj 25 km lasu, dziś tylko 15 km ścieżek rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Rodzinnie w odwiedziny do rodziny... powrót bardzo przyjemny w lekkim deszczyku... dystans mały poniżej 10 km Młody za to poznał, czemu mu jest ważne to co mu powtarzam, czyli by patrzył przed siebie i pod samym domem najechał na żone z fotelikiem... zabolało.... ale chyba zapamięta o tym patrzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Dzisiaj poszło ponad 50km. Bardzo duszno było i nie szło czym oddychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.