Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 14

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Odcinek 14 jeszcze trochę i przegonimy modę na sukces :D

Wygrawerowałem sobie napis swoją ksywkę na ramie szosowej.

Napisano

Dziś zaliczyłem 30km na Maratonie Kresowym w Chełmie. Trasa była naprawdę super, zróżnicowana dosyć trudna technicznie i składająca się z bardzo szybkich zjazdów, organizatorzy wyjęli ją chyba z moich snów.:D

Napisano

Od dwóch tygodni cisnę ze złamanym palcem II lewej stopy (a spadł mi na nogę taki kawał stali w robocie... :rolleyes: ). Dziś skręciłem staw skokowy - oczywiście lewy - tak więc mam kilka dni przerwy. ZŁY. :unsure:

Napisano

Po za standardem do pracy i po z małym objazdem po mieście.... wieczorkiem po zachodzie słońca ale jeszcze "za jasnego" wypad z synem na nasza ulubiona górkę ze zjazdem i prawie 5 km tylko tam ;) plus kałuże po drodze :D

Napisano

Wstałem jak na mnie w środku nocy czyli po 7.30 i pognałem rowerkiem po wpis na uczelnię. Potem do pracy. Z pracy w deszczu... Wracam do domu, a tam przesyłka w nowym mostkiem Amoeba Vitra. Wieczorem trzeba było przetestować, więc jeszcze 20 km po Poznaniu. Czyli dziś jakieś 35 :)

Napisano

Plag egipskich ciąg dalszy - rozłożyło mnie przeziębienie (skutek ostatniej deszczowej nocy w pracy), tak więc smarkam zielonymi glutami z zatok i się wkurzam jeszcze bardziej... Przerwa w kręceniu do końca tygodnia... :bye2:

Napisano

pogoda do kitu

ciągle pada i wieje

tak więc wczoraj dosiadłam mojego kettlera i 37km na nim zrobiłam

dzisiaj pewnie też tylko kettler bo pogoda jeszcze gorsza niż wczoraj :verymad:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...