polo92 Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Chciałbym zapytać użytkowników, lub ludzi, którzy mają do czynienia z rowerami b'twim o opinie na ich temat. W szczególności chodzi o rowery szosowe. Jak byście ocenili jakość podzespołów, ramę itp. Pytam ponieważ zastanawiam się, czy szosówy tego producenta są dobrą alternatywą dla ich droższych odpowiedników.
JakubWelnowski Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Jeździłem szosówką B'Twin czerwoną z decathlonu i muszę przyznać, że super sprzęt za tą kasę
maciej83 Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 to co mnie zawsze ciągnie do decathlonu to reklamacje nigdy nie miałem z nimi tam problemu.
WojtasGCE Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Choć o szosówkach z Decathlonu mam nikłe pojęcie, rowery B'twin mogę z czystym sumieniem polecić. Sam używam na codzień Rockridera 9.1 z ich kolekcji i twierdzę, że to b. fajny sprzęt za rozsądne pieniądze. Szczególnie w zimowych przecenach, wtedy współczynnik jakości do ceny jest bezkonkurencyjny
polo92 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Napisano 23 Czerwca 2012 a powiedzcie mi, bo jestem totalnie zielony jeśli chodzi o to czego oni tam używają do składania tych rowerów, jakiej firmy manetki, korba i kaseta tam jest stosowana? Rama tam nie skrzypi ani żadne cuda się z nią nie dzieją?
Fenthin Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Zajrzałbyś na stronę, specyfikacja przecież jest ogólnodostępna, i wiedziałbyś wszystko.
polo92 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Napisano 24 Czerwca 2012 Zajrzałbyś na stronę, specyfikacja przecież jest ogólnodostępna, i wiedziałbyś wszystko. wybacz
Rulez Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Np. tutaj : http://btwin.com/fr/31-velos-route-competition
Dromik Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Kiedyś miałem okazje pojeździ na żywo oraz na trenażerze, odczucia bardzo pozytywne. Co prawda zrobiłem na nim tylko jedną wycieczkę i 15min w miejscu lecz to mi wystarczyło żeby z grubsza oceni co to jest.
Krasiak96 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Jeździłem wczoraj na czerwonej szosówce z decatlonu model Triban 3 o ile się nie myle za 1600zł i ogólne wrażenia bardzo pozytywne jako że poraz pierwszy mogłem jeździć na szosówce nagle chciałem sprzedać swój obecny rower i kupić tą czerwoną bestie ;]
pawel13 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Moja koleżanka ma B`Twin jedyne co się w rowerze popsuło to dętka według mnie polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.