Skocz do zawartości

[rower]b'twin opinie

polo92

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym zapytać użytkowników, lub ludzi, którzy mają do czynienia z rowerami b'twim o opinie na ich temat. W szczególności chodzi o rowery szosowe. Jak byście ocenili jakość podzespołów, ramę itp. Pytam ponieważ zastanawiam się, czy szosówy tego producenta są dobrą alternatywą dla ich droższych odpowiedników.

Napisano

Choć o szosówkach z Decathlonu mam nikłe pojęcie, rowery B'twin mogę z czystym sumieniem polecić.

Sam używam na codzień Rockridera 9.1 z ich kolekcji i twierdzę, że to b. fajny sprzęt za rozsądne pieniądze.

Szczególnie w zimowych przecenach, wtedy współczynnik jakości do ceny jest bezkonkurencyjny :)

Napisano

a powiedzcie mi, bo jestem totalnie zielony jeśli chodzi o to czego oni tam używają do składania tych rowerów, jakiej firmy manetki, korba i kaseta tam jest stosowana?

Rama tam nie skrzypi ani żadne cuda się z nią nie dzieją?

Napisano

Kiedyś miałem okazje pojeździ na żywo oraz na trenażerze, odczucia bardzo pozytywne. Co prawda zrobiłem na nim tylko jedną wycieczkę i 15min w miejscu lecz to mi wystarczyło żeby z grubsza oceni co to jest.

Napisano

Jeździłem wczoraj na czerwonej szosówce z decatlonu model Triban 3 o ile się nie myle za 1600zł i ogólne wrażenia bardzo pozytywne jako że poraz pierwszy mogłem jeździć na szosówce nagle chciałem sprzedać swój obecny rower i kupić tą czerwoną bestie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...