Darek1990 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 szukam czegos "mniej scieralnego" niz ta opona,tragedia rower mam jakos dwa i pol miecha i z tylu juz druga opona zaczyna lysiec po srodku.szukam czegos twardszego,najlepeij od schwalbe,pasuja graficznie smart sam-y? racing ralphy? czy moze jeszcze jakies inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 witam, zależy do czego potrzebujesz, osobiście jeżdzę na NOBBY NIC 2x 2,25 zwijane ( przód i tył ) - teren mieszany z przewagą ścieżek leśnych i piasku i bardzo dobrze dają radę szukam czegos "mniej scieralnego" niz ta opona,tragedia rower mam jakos dwa i pol miecha i z tylu juz druga opona zaczyna lysiec po srodku.szukam czegos twardszego,najlepeij od schwalbe,pasuja graficznie smart sam-y? racing ralphy? czy moze jeszcze jakies inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 głównie miasto,czyli asfalty,chodniki etc,czasem szuter i jakis lekki las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 smart sam bardzo zywotna i sprawdzi sie w terenie ktory opisales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurislawek Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Z niskimi oporami toczenia i dobra na asfalt i suchy teren, maxxis crossmark jak i aspen, ja mam na przodzie aspen tył crossmark, obie drut, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 nad smart samami sie zastanawiam ale nie chce wlasnie brac w ciemno zeby nie bylo jak z tymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to jak niewierzysz , że są dobre i spełnia twojego oczekiwania to zadzwoń do producenta. Wersja Evo 2.1 510g 2.25 560g , Druciaki ok 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 nie ze nie wierze ale wiesz,zachowawczo wole zebrac jak najwiecej opinii.rapid roby tez niby dobre i co?i nic nie wyszło o ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Co jak co, ale Smart Samy to nieścieralne opony. I do tego całkiem nieźle trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 no wiec oki.nabieram coraz wiekszego przekonania do Schwalbe Smart Sam. a jak myślicie lepiej brać bruciaka czy zwijaną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 nad smart samami sie zastanawiam ale nie chce wlasnie brac w ciemno zeby nie bylo jak z tymi Smart -sam. 2200 km... zużyte w 40-50%. trasa- Szutry/asfalt/piach/kamienie (35/50/5/10 %). Niskie opory toczenia, stosunkowo mało hałasuje, niskie zużycie, dobrze trzyma bocznie (zjazdy w lesie pod kątem etc). Następne mimo że trochę ciężkie będą takie same. Nie zmienia się tego co dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 mam wersje zwijana 2.25 evo 550g 139pln .Drut 2.25 750g 65zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 dziękuję za wszystkie posty wezmę smart sam-y,ale druciaka.trochę ciężkie ale 50% ceny względem zwijanej,jednak ponad 100zł za oponę to trochę za dużo jak dla mnie na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.