Skocz do zawartości

[buty] spd, do 400zł,do xc,dobre,nie sidi,sztywne,jaki najlepszy wybór?

supergdynia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam szukam dobrych butów do xc do 400zł. Odpadają sidi. W tej cenie jakie były by dobre żeby za dużo nie przepłacić?

Czy warto dać 390zł za Scotty MTB Comp? Przymierzalem i wydaja sie byc ok. Czy to nie za duzo kasy jak na nie? A co by bylo lepszym wyborem?

Napisano

Scotty comp 390zł i but bez klamry. Szukaj czegoś z klamrą. Dla mnie ważniejsza jest klamra niż kolce. Może sprawdź Luis garneau montana xt2 400 zł z hakiem, sztywne i wygodne.

Napisano

Ze dwa miesiace temu zalozylem podobny temat, tez chodzilo o sztywnosc...po jakichs dwoch tygodniach przeszukiwania sieci i lazenia po sklepach moj wybor padl na specialized sport mtb (379 PLN) Specialized Bicycle Components.

Ze swojej strony polece wlasnie te, na sztywnosci na pewno sie nie zawiedziesz, a i wentylacja jest naprawde dobra, jesli chodzi o wygode to juz musisz mierzyc bo to raczej indywidualna sprawa.

Napisano

mam i polecam te specialized'ty ,wygodna wkładka, nie ślizgają sie za bardzo na błocie, jak w ostateczności trzeba zejsc z roweru :F

sztywne, i łatwe do czyszczenia, do dorwania za 300zł

Napisano

415 tam może moglbym dorzucic...

Jak nie szkoda Ci kasy to bierz, bo pewnie tez dadza rade...nie wiem tylko jak u Ciebie z rozmiarowka bo na tej stronie 42 najwiekszy rozmiar, ja na codzien chodze w 42, a shimano czy teraz te spece musialem brac 43

Napisano

za 380zł moge miec te Louis Garneau Montana XT2. Brać je?

bierz bez zastanowienia kupiłem w Gdyni w sklepie mtb w dobrej cenie, zrobiłem w nich na rzie 120km i sa bardzo wygodne przewiewne sztywne. Dobrze się je dopasowuje do stopy jest pełna regulacja. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...