supergdynia Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam szukam dobrych butów do xc do 400zł. Odpadają sidi. W tej cenie jakie były by dobre żeby za dużo nie przepłacić? Czy warto dać 390zł za Scotty MTB Comp? Przymierzalem i wydaja sie byc ok. Czy to nie za duzo kasy jak na nie? A co by bylo lepszym wyborem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Scotty comp 390zł i but bez klamry. Szukaj czegoś z klamrą. Dla mnie ważniejsza jest klamra niż kolce. Może sprawdź Luis garneau montana xt2 400 zł z hakiem, sztywne i wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Northwave http://www.trybik.pl/buty-northwave-rebel-sbs-2011.html http://www.trybik.pl/buty-northwave-lizzardpro-sbs-2011.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Polecam Louis Garneu. Mam o model niższe niż Montana XT2, ale podeszwa jest ta sama. Super wygodne i sztywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ze dwa miesiace temu zalozylem podobny temat, tez chodzilo o sztywnosc...po jakichs dwoch tygodniach przeszukiwania sieci i lazenia po sklepach moj wybor padl na specialized sport mtb (379 PLN) Specialized Bicycle Components. Ze swojej strony polece wlasnie te, na sztywnosci na pewno sie nie zawiedziesz, a i wentylacja jest naprawde dobra, jesli chodzi o wygode to juz musisz mierzyc bo to raczej indywidualna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 mam i polecam te specialized'ty ,wygodna wkładka, nie ślizgają sie za bardzo na błocie, jak w ostateczności trzeba zejsc z roweru :F sztywne, i łatwe do czyszczenia, do dorwania za 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 a http://www.rowerowysklep.pl/buty-i-pedaly-spd-buty-specialized-comp-mtb-black-10-o_l_81_1575.html ? 415 tam może moglbym dorzucic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 415 tam może moglbym dorzucic... Jak nie szkoda Ci kasy to bierz, bo pewnie tez dadza rade...nie wiem tylko jak u Ciebie z rozmiarowka bo na tej stronie 42 najwiekszy rozmiar, ja na codzien chodze w 42, a shimano czy teraz te spece musialem brac 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 za 380zł moge miec te Louis Garneau Montana XT2. Brać je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 za 380zł moge miec te Louis Garneau Montana XT2. Brać je? bierz bez zastanowienia kupiłem w Gdyni w sklepie mtb w dobrej cenie, zrobiłem w nich na rzie 120km i sa bardzo wygodne przewiewne sztywne. Dobrze się je dopasowuje do stopy jest pełna regulacja. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.