henio19 Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Witam, od ośmiu lat posiadam Meridę Kalahari 550. Myślę, że powinienem co nieco w niej odnowić. Chcę ją doprowadzić do ładu w cenie do 600zł. Głownie zależy mi na kupnie opon (26x2.10) nie droższych niż 50zł za sztukę, Wytrzymałe obręcze, amortyzator, siodełko oraz przednia przerzutka. Link do zdjęć: http://imgur.com/a/Qowbf
adii22 Napisano 23 Czerwca 2012 Napisano 23 Czerwca 2012 Wyczyść i nasmaruj napęd, wymień linki i pancerze, nieco może umyj go. No, i fajki od Vłek zmień. Kierownica, o ile rdzawy jest tylko nalot, albo zmatowić i przemalować, albo kupić nową Jeśli obdarte siodełko Ci nie przeszkadza i odpowiada Ci pod względem wygody, nie zmieniaj, inaczej - wymiana. Opony? Continental Race King, Kenda Karma...
henio19 Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Napisano 23 Czerwca 2012 Linki i pancerze wymienione, na kierownicy jest tylko nalot, tak więc przemaluję, siodełko już od dawna miałem wymienić, ale jakoś okazji nie miałem. dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.