Skocz do zawartości

[hamulce hydrauliczne] zoom - wszelkie informacje o tych hamulcach

Avalanche

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam pytanie czy ktoś się spotkał z tymi hamulcami? co to jest za konstrukcja i w ogóle?;D bo pierwszy raz zobaczyłem je na oczy jak kupiłem rower i chciałbym się dowiedzieć więcej na ich temat jeśli ktoś posiada tak unikalną widzę

to link do tych hamulców:

http://allegro.pl/hamulce-hydrauliczne-komplet-i2440771142.html

Ale tu nie chodzi o to że chcę je kupić tylko cokolwiek się o nich dowiedzieć bo interesuję się rowerami od 10 lat a nie wiedziałem że zoom robi hamulce, tanie komponenty jak mostki, kiery, sztyce owszem ale hamulce mnie zdziwiły. Tylko one są aluminiowe a nie z plastiku jak tanie shimano dlatego mnie tym bardziej dziwią:D

• Mod Team

Wiedza to cenny nabytek którego nam już zabrać nikt nie zdoła ... no chyba ze czas ... dodatkowo doświadczenie. Jeżlei nie bawi nas krecenie przy rowerze .. nie ma sensu, dla każdego kto lubi i chce zgłębiać tajniki technologii rowerowej tak tani hamulec to cenny pacjent chociażby zeby rozebrać i zobaczyć co ma w środku i jak działa :D

A i zawsze istnieje szansa ze uda sie pacjenta odratowac i mimo jego daremnego pochodzenia coś by działał :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...