Hanzo Napisano 9 Marca 2015 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Byłem wczoraj przejazdem w forcie Bema, było tam kilka niewielkich hopek, ze 3 może 4, niestety wszystko jest zrównane z ziemia i elegancko wygrabione. Dziwne, że komuś przeszkadzały bo były raczej na uboczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 22 Marca 2015 Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Zrównanie hopek wiązało się z Legia Mtb Maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 23 Marca 2015 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Dziwne, MTB w nazwie sugeruje, że używają rowerów górskich które radzą sobie z pokonywaniem takich przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 24 Marca 2015 Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Każde mainstreamowe użycie określenia "MTB" oznacza raczej rowery XC... o umiejętnościach uczestników maratonów mam niezbyt dobre zdanie, bo po co uczyć się jakiegokolwiek skilla (np. wskoczenie na krawężnik 8 cm czy wjechanie tak, aby nie dotknąć kołem jego krawędzi), jeśli i tak znaczenie ma naciskanie pedałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 flow ma wplyw na ekonomie jazdy, a ta ma wplyw na to ile sily bedziesz mial na "naciskanie pedalow" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 To tylko jeden z czynników. Powiedziałbym wręcz, że mało ważny jeżeli chodzi o jazdę w terenie typu Superflow czy inny singiel. Tam znacznie większe znaczenie ma umiejętność panowania nad rowerem i pompowania. Co do tego ostatniego mam dziwne wrażenie, że większości MTBowców kojarzy się ono wyłącznie z dętką A szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 26 Marca 2015 Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Posiadacze rowerów ze starszymi konstrukcjami zawieszeń i bez blokady tyłu też dobrze wiedzą, co to jest "pompowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesieque Napisano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Maratony maratonom nierówne. Gdy w zeszłym roku na wacie była Legia to organizatorzy kazali nam uprościć trasę, bo chcieliśmy zrobić jeden podjazd (taki w stylu wjazd i od razu zjazd, bo "szczyt" ma jakieś 5cm długości) ale organizator powiedział, że na zawodach mają startować również dzieci na hobby czy jak to tam sie nazywa i one mogą sobie nie poradzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Nie wiem czy był tu wspominany, ale jest jeszcze Wieliszew, który odkryłem dopiero parę dni temu. Tzn. słyszałem o nim dużo wcześniej, ale dopiero teraz tam zawitałem. W skrócie - fajna pętla XC i extra asfaltowy pumptrack. Napisałem posta na blogu ze wszystkim co trzeba - opis, fotki, filmy, gps itp http://www.blogmtb.pl/2015/11/foto-video-relacja-wieliszew-rowerowy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Wieliszew jest bardzo fajny. Też polecam. Ostatnio mialem przyjemność pojechac kawałkiem na Mazovii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jakby się ktoś zastanawiał czy warto odwiedzić Kabaty. Taki szybki edit filmowy z wczoraj: http://www.blogmtb.pl/2015/12/kabaty-mglisty-wtorek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Świetny filmik Trasa również bardzo przyjemnie wygląda, muszę się tam wybrać w przyszłym sezonie. W którym dokładnie miejscu to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Przyszły sezon? On trwa teraz Na początku jest oczywiście Kazura, a te leśne sekcje to Las Kabacki od strony ulicy Gąsek i Opieńki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 czarny MPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zaorali-sciezki-rowerowe-na-kopcu-powstania,218506.htmljedną mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrut61 Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Z tym Kopcem to jest skandal jakiś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 To przygotowania terenu pod nowe trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ubije się kołami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowboarder Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Czesc, znacie jakies fajne trasy kolo Konstancina? Slyszalem o Chojnowskim Parku i Zalesiu, ale konkretnie lasy wygladaja na mokre i ciezko mi znalezc na pierwszy rzut oka (na mape) jakichs konkretnych przejazdow. Wiecie jak najlepiej przejechac z Konstancina do Lasu Kabackiego? Chyba przez Jozefoslaw, ale drogi sa dosyc oblesne, a sciezek rowerowych poza ta wzdluz rzeki przy Papierni nie widzialem. Co nic nie znaczy, bo jestem tu bardzo nowy LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Sprawdź trasę Poland Bike Marathon, startował z parku zdrojowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuthan Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Proszę bardzo https://www.strava.com/routes/4397458 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeszcze krótsza wersja https://www.strava.com/routes/6863830 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowboarder Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Dzieki chlopaki, o to mi chodzilo! Super. Jakbyscie jeszcze podrzucili takie mapki na dojazd do Powsina/Lasu Kabackiego, z maksymalnym ominieciem asfaltowek, byloby super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.