marcinusz Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A jak to ma być dostarczone do zainteresowanych? Nie widziałem, żeby gdzieś o tym było... Pytam, bo dla mnie taki gadżet jest mało wartościowy. Jeśli przy okazji zlotu, ktoś mógłby wziąć dla mnie komin, to byłoby fajnie. Jeśli mam płacić osobno za przesyłkę i stać z awizo na poczcie, to chyba raczej zrezygnuję z gadżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jutro zrobię listę , na każde miasto jedna paczka Jeśli jedziesz na zlot to napisz na PW to wyślę komuś kto pojedzie i wtedy CI da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Warszawę przejmuję ja. Po prostu dogadam się zainteresowanymi osobami i przekażę osobiście.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Na pierwszy rzut oka widzę, że z listy "gadżeciarzy" na zlot jadą michalj, juraleona oraz kolega safian, którego osobiście już na poprzednim zlocie poznałem. Jeśli można, to proszę o przekazanie jednego komina. Rozumiem, że jeszcze gadżety rozsyłane nie były i przekazanie dla mnie nie spowoduje dodatkowych kosztów. Jeśli operacja się uda, sposób podziękowania przekazującemu gadżet ustalę z przekazującym osobiście na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Mi tam wszystko jedno. Może być losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.