eMAiX Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, Czy ktoś wie jakie można najszersze opony wsadzić do Cube nature pro . Wujek Gógle ani strona cube nie udziela takich cennych informacji. Chciałbym wymienić na coś szerszego z lepszą przyczepnością a nie znam się na tych wymiarach więc jeśli ktoś się zna i podzieli tą wiedzą będę bardzo wdzięczny.
ToMaZz Napisano 24 Czerwca 2012 Napisano 24 Czerwca 2012 Miałem podobny problem, który opisałem na tym forum z Cube CLS LTD Comp - link Skończyło się na mierzeniu w serwisie dostępnych kół z szerszym kapciem Od Cube'a jeszcze nie doczekałem się odpowiedzi, ale mierzenie dało mi sprawdzoną odpowiedź więc polecam takie rozwiązanie.
eMAiX Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki za link bardzo przydatny. I chyba tak jak u Ciebie mogę na tył wsadzić 1,75 / teraz mam chyba nie całe 1,4. A przód wydaje się że i ponad 2 wejdzie. Tylko jak się sprawdzi o tyle szersza opona z przodu ? W góralu mam smart samy z przodu evo a z tyłu zwykły. Nawet w zimę dobrze się spisywały. Więc tutaj też bym chciał takie zamontować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.