Skocz do zawartości

[Okulary] Z polaryzacja i filtrem Uv

szynas222

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam nie mam za bardzo rozeznania ale jakies okulary z polaryzacja i filtrem uv mozecie mi polecic na rower?? Bo jak patrze to w sklepach jest maly wybor moze 5 -10szt....Mozecie polecic jakis dobry sklep gdzie jest tych okularow wiecej?? Najlepiej z Lodzi, Kielc?

Napisano

W Kielcach zawsze duży wybór jest w Go-sport. Kupiłem tam całkiem niezłe okulary polaryzacyjne z filtrem za ok 35 zł i mam je 4 sezon. Trochę porysowane ale jeszcze dają radę. Bardzo dobra jakość szkieł jak na tą cenę. Nie ma zawrotów głowy jak w niektórych innych.

Napisano

Odwiedź sklepy wędkarskie. Maja tam też okularki z filtrami i polaryzacją i to od dawna. Jak trafisz na pasujące, to możesz być zadowolony.

Zdrówka

Napisano

W Go-Sport Kielce ostatnio obsługa próbowała nam z żoną wmówić że okulary UVEXa które są w komplecie z wymiennymi szybkami są bez nich i zamiast przyzwoitego futerału (który też jest w komplecie) i pudełka chciała nam wcisnąć w jakiejś szmatkowej owijce.. i jeszcze była wielce zdziwiona że nie chcemy dać się wyrolować..

Witam,

To przeglądnij u nas ofertę, trochę dobrych okularów jest, a potem zapraszamy do Kielc na przymiarkę.

może to się przyda

Karta rabatowa Hike.pl

lub to

Akcesoria rowerowe 10% taniej - odbierz kartę rabatową Hike.pl

Pozdrawiam

Magda

Witam,

Pana Pawła też zapraszamy, łatwo do nas podjechać :)

Pozdrawiam

Magda

Że tak zapytam - na tej Sadowej to macie "normalny" sklep? a w nim wszystko co na stronie? (interesują mnie rowerowe, narciarskie i turystyczne rzeczy)..?

Napisano

W Go-Sport Kielce ostatnio obsługa próbowała nam z żoną wmówić że okulary UVEXa które są w komplecie z wymiennymi szybkami są bez nich i zamiast przyzwoitego futerału (który też jest w komplecie) i pudełka chciała nam wcisnąć w jakiejś szmatkowej owijce.. i jeszcze była wielce zdziwiona że nie chcemy dać się wyrolować..

Że tak zapytam - na tej Sadowej to macie "normalny" sklep? a w nim wszystko co na stronie? (interesują mnie rowerowe, narciarskie i turystyczne rzeczy)..?

Witam poszukalem troche w necie i wybor padl na te 3 modele jesli chodzi o polaryzacje oraz filtr uv...Ktore polecacie?? Z gory dziekuje za pomoc:

http://mr-sport.pl/produkt-481-OKULARY_PRZECIWSLONECZNE_BRENDA_ASPEN_811S2__MODEL_2011.html

http://kadrzynski.pl/pl/p/okularyendurastingray/okulary-endura-stingray

http://allegro.pl/okulary-rowerowe-uvex-radical-pro-3-szkla-2012-i2390722212.html

Ktore najlepsze i czy rzeczywiscie one maja polaryzacje....Chyba ze jeszcze jakies inne znacie....

Napisano

Widze że jedziesz "na bogto" :), tylko czy warto tyle wydać na okulary ?

Wiem że dla sporej części społeczeństwa znaczek ma znaczenie ... nie wiem jak inni ale ja jak jade np lasem wole skupic się na drodze a nie na okularach które mam na nosie ...

Nie raz zebralem jakąś gałezia, nie raz kamieniem ... tanich okularów zwyczajnie mniej żal a kamienie gałęzie nie zwracają uwagi na marke okularów w które mają zamiar walnąć :).

Dlatego ja kupuje najtańsze z okularów ktore spełniają wszystkie wymogi co do walorów użytkowych i zastosowanych "systemów".

Ktoś tu wspomniał o Solskenie ... tez mam Solskena z allegro ...

Solskena warto kupic ale koniecznie w licytacji ... okularki w licytacji osiagają około 1/3 ceny "kup teraz". Chyba że jakość przetmiotu w twoich oczach wzrasta wraz z ceną to bierz w "kup teraz"

Na rowerku śmigam w:

http://allegro.pl/okulary-polaryzacyjne-solsken-black-shadow-i2422472013.html

Do Samochodu mam:

http://allegro.pl/okulary-polaryzacyjne-solsken-s04-dla-kierowcow-i2417706583.html

Jak za pieniądze które za nie zapłaciłem są rewelacyjne ... polaryzacja działa wyśmienicie , producent deklaruje filtry UV, lekkie, jakość wykoniania DB+.

Miałem spore obawy przed ich kupnem ... ale po otrzymaniu przesyłki, obejżeniu towaru, przetestowaniu polaryzacji i uświadomieniu sobie ze za sztuke wydałem 35 zeta z przesyłką to ... nie zaluje zadnej wydanej zlotowki :)

Pozdro

Napisano

Widze że jedziesz "na bogto" :), tylko czy warto tyle wydać na okulary ?

Wiem że dla sporej części społeczeństwa znaczek ma znaczenie ... nie wiem jak inni ale ja jak jade np lasem wole skupic się na drodze a nie na okularach które mam na nosie ...

Nie raz zebralem jakąś gałezia, nie raz kamieniem ... tanich okularów zwyczajnie mniej żal a kamienie gałęzie nie zwracają uwagi na marke okularów w które mają zamiar walnąć :).

Dlatego ja kupuje najtańsze z okularów ktore spełniają wszystkie wymogi co do walorów użytkowych i zastosowanych "systemów".

Ktoś tu wspomniał o Solskenie ... tez mam Solskena z allegro ...

Solskena warto kupic ale koniecznie w licytacji ... okularki w licytacji osiagają około 1/3 ceny "kup teraz". Chyba że jakość przetmiotu w twoich oczach wzrasta wraz z ceną to bierz w "kup teraz"

Na rowerku śmigam w:

http://allegro.pl/ok...2422472013.html

Do Samochodu mam:

http://allegro.pl/ok...2417706583.html

Jak za pieniądze które za nie zapłaciłem są rewelacyjne ... polaryzacja działa wyśmienicie , producent deklaruje filtry UV, lekkie, jakość wykoniania DB+.

Miałem spore obawy przed ich kupnem ... ale po otrzymaniu przesyłki, obejżeniu towaru, przetestowaniu polaryzacji i uświadomieniu sobie ze za sztuke wydałem 35 zeta z przesyłką to ... nie zaluje zadnej wydanej zlotowki :)

Pozdro

Podepne sie pod temat - Mowisz ze te solskeny sa spoko? Chcialem kupic te okulary w lidlu ale nie wiem czy sie oplaca - wole dolozyc pare zl i miec okulary ktore ktos jednak poleca.

Powiedz mi tylko jedna rzecz - czy te okulary maja mocno zaokraglone koncowki? W sensie czy czuc nacisk za uchem czy leza one tylko na uszach? Mozna to wyregulowac? Mam dosc asymetryczna czaszke, przez co bardzo ciezko mi znalezc okulary, ktore nie beda uwierac.

Napisano

Mnie nic nie uciska ...

Poogladaj sobie te solskeny na allegro ... wystawiający ma je w aukcji dobrze pofotografowane ... myślę ze na tej podstawie wyrobisz sobie zdanie.

Trudno mi jest powiedziec czy tobie będą leżaly dobrze.

Pozdro

Napisano

spoko, szukam opinii posiadaczy, jako ze na allegro nie ma pokazanych ich na glowie ;) Podobaja mi sie te ktore wrzuciles (shadow), wiesz moze czy czesto pojawiaja sie aukcje? Aktualnie nie ma zadnych, a chcialbym kupic w najblizszym czasie.

Napisano

Witam,

Tak, to co jest z dostępnością 24 godz. jest w magazynie, najlepiej wcześniej zrobić zamówienie , produkty już będą przygotowane.

Pozdrawiam

Magda

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...