Skocz do zawartości

[Mysłowice] XC teren

Mexyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z Mysłowic lub najbliższych okolic rowerzy? Sam tłukę głównie po lasach, hałdach, bezdrożach. Może reflektuje ktoś na 2-3 godzinne wypady w tygodniu ok. godz 17 lub w weekendy? Mam trzy dychy na karku, uprawiam rzeżuchę i CrossCountry.

Napisano

Ja jestem z Katowic ale też wolę jazdę w lasach niż asfaltem. na razie nie mogę Ci zaproponować jazdy po bezdrozach ale jak masz ochotę to w niedzielę 24czerwca jest wyjazd do ogrodzieńca. Start spod bram zamku w będzinie o 8;30 zapraszam wszystkich

Napisano

No to się trochę spóźniłem z tym Ogrodzieńcem bo dopiero teraz czytam posta. Wczoraj 35km w terenie Mysłowice-Morgi-Wesoła-Krasowy-Brzezinka-pana-Mysłowice :) Jest gdzie jeździć, cały czas odkrywam też nowe trasy. Pytanie tylko czy ktoś też tutaj jeździ.

• Mod Team
Napisano

Ja jestem z Katowic ale też wolę jazdę w lasach niż asfaltem. na razie nie mogę Ci zaproponować jazdy po bezdrozach ale jak masz ochotę to w niedzielę 24czerwca jest wyjazd do ogrodzieńca. Start spod bram zamku w będzinie o 8;30 zapraszam wszystkich

Czy przejeżdżaliście może przez most nad drogą w miejscowości Łazy? Chyba was widziałem wracając ze Śląska. Fajna, zorganizowana i całkiem spora grupa ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

No to się trochę spóźniłem z tym Ogrodzieńcem bo dopiero teraz czytam posta. Wczoraj 35km w terenie Mysłowice-Morgi-Wesoła-Krasowy-Brzezinka-pana-Mysłowice :) Jest gdzie jeździć, cały czas odkrywam też nowe trasy. Pytanie tylko czy ktoś też tutaj jeździ.

Jezdzi jezdzi :-) Jestem ze ćmoka i co 2 dni robię wypady po 30-70km

• 3 tygodnie później...
Napisano

Jezdzi jezdzi :-) Jestem ze ćmoka i co 2 dni robię wypady po 30-70km

A którędy śmigasz kolego? Ja przez Ćmok lecę właśnie na trasę 25, 40, 50 i 60km. Staram się omijać asfalt.

Napisano

Mi czasami trudno omijać asfalt :sweat:

Jadę w stronę słupnej lub w stronę huty rozalii. Zależy od obranego wcześniej kierunku :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...