Mexyk Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ktoś z Mysłowic lub najbliższych okolic rowerzy? Sam tłukę głównie po lasach, hałdach, bezdrożach. Może reflektuje ktoś na 2-3 godzinne wypady w tygodniu ok. godz 17 lub w weekendy? Mam trzy dychy na karku, uprawiam rzeżuchę i CrossCountry.
krzychu22 Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 A skąd jesteś dokładnie bo najprawdopodobniej w wakacje dzień w dzień będę jeździł z kumplem w okolicach Mysłowic.
avacs Napisano 22 Czerwca 2012 Napisano 22 Czerwca 2012 Ja jestem z Katowic ale też wolę jazdę w lasach niż asfaltem. na razie nie mogę Ci zaproponować jazdy po bezdrozach ale jak masz ochotę to w niedzielę 24czerwca jest wyjazd do ogrodzieńca. Start spod bram zamku w będzinie o 8;30 zapraszam wszystkich
Mexyk Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Napisano 24 Czerwca 2012 No to się trochę spóźniłem z tym Ogrodzieńcem bo dopiero teraz czytam posta. Wczoraj 35km w terenie Mysłowice-Morgi-Wesoła-Krasowy-Brzezinka-pana-Mysłowice Jest gdzie jeździć, cały czas odkrywam też nowe trasy. Pytanie tylko czy ktoś też tutaj jeździ.
Mod Team Franio Napisano 24 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 24 Czerwca 2012 Ja jestem z Katowic ale też wolę jazdę w lasach niż asfaltem. na razie nie mogę Ci zaproponować jazdy po bezdrozach ale jak masz ochotę to w niedzielę 24czerwca jest wyjazd do ogrodzieńca. Start spod bram zamku w będzinie o 8;30 zapraszam wszystkich Czy przejeżdżaliście może przez most nad drogą w miejscowości Łazy? Chyba was widziałem wracając ze Śląska. Fajna, zorganizowana i całkiem spora grupa
Oii Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 No to się trochę spóźniłem z tym Ogrodzieńcem bo dopiero teraz czytam posta. Wczoraj 35km w terenie Mysłowice-Morgi-Wesoła-Krasowy-Brzezinka-pana-Mysłowice Jest gdzie jeździć, cały czas odkrywam też nowe trasy. Pytanie tylko czy ktoś też tutaj jeździ. Jezdzi jezdzi :-) Jestem ze ćmoka i co 2 dni robię wypady po 30-70km
Mexyk Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 Jezdzi jezdzi :-) Jestem ze ćmoka i co 2 dni robię wypady po 30-70km A którędy śmigasz kolego? Ja przez Ćmok lecę właśnie na trasę 25, 40, 50 i 60km. Staram się omijać asfalt.
Oii Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Mi czasami trudno omijać asfalt Jadę w stronę słupnej lub w stronę huty rozalii. Zależy od obranego wcześniej kierunku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.