FilipEcki Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Witam! Być może nazwa nie jest dobra, ale nie mam pomysłu na lepszą. Mianowicie, mam możliwość kupna roweru po cenie producenta. Nie wiem jeszcze jakie modele i w jakich cenach, ale nie wiem czy jest to opłacalne. Obecnie mam Yukona FX2, a po jego sprzedaży miał bym koło 2500zł na rower. Ile taniej można kupić po cenie producenta? Może ktoś coś wie na ten temat? W ogóle warto się bawić w takie coś? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konr4d Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Standardowo na polskim rynku przyjęło się około 33% marży, nie mówię tylko o rowerach Wyjątkiem jest shimano na które marża to 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kali558 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 tak, przedmówca ma rację;] średnio sklepy rowerowe obierają sobie marżę 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szych Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 del Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.