Sagitt77 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 W tym momencie nie wiem już kompletnie nic... Może zróbmy tak. Jeśli możecie to podajcie kolejność w jakiej byście preferowali te amortyzatory. jakość/cena. W przedziale 600-800zł więcej nie bo muszę jeszcze mieć na hydrauliki z tyłu F1RST, Recon, Epicon, Axon, Spinner ? Pewnie jeszcze bardziej namieszam Ci w głowie ale to poważny zakup i trzeba rozważyć różne możliwości. Myślę, że na allegro pojawiła się ciekawa propozycja: http://allegro.pl/nowy-manitou-drake-super-czar-80-n-bra-licytacja-i2450289403.html Amor trochę ciężki ale z dobrym tłumieniem i dobrze działający, myślę, że lepiej niż Epicon i na pewno lepiej niż Recon z TK (na podstawie czytanych opinii). Może jeszcze ktoś się wypowie na temat tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Recon z TK (na podstawie czytanych opinii). Może jeszcze ktoś się wypowie na temat tej opcji. Zależy o którym reconie TK mówisz. Silver TK będzie gorzej chodził, ale już gold TK powinien chodzić lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Gold różni się od Silvera jedynie materiałem górnych goleni. Z tłumikiem TK będzie pracował tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Pewnie jeszcze bardziej namieszam Ci w głowie ale to poważny zakup i trzeba rozważyć różne możliwości. Myślę, że na allegro pojawiła się ciekawa propozycja: Allegro Amor trochę ciężki ale z dobrym tłumieniem i dobrze działający, myślę, że lepiej niż Epicon i na pewno lepiej niż Recon z TK (na podstawie czytanych opinii). Może jeszcze ktoś się wypowie na temat tej opcji. no dokładnie, poważny to zakup i naprawdę zależy mi na jak najlepszym doborze. Dzisiaj zaktualizuje dane o swoim sprzęcie i wrzucę zdjęcia to może sami wpłynie to jakoś na decyzje o takim a nie innym amorku Co do tego Manitou to całkiem całkiem oferta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Gold różni się od Silvera jedynie materiałem górnych goleni. Z tłumikiem TK będzie pracował tak samo. Nie. Anoda w gold ma mniejsze tarcie niż powłoka na goleniach w silver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ale i tak tłumik TK skutecznie zablokuje szybkie uginanie się widelca. Recon Gold z tłumikiem TK działa koszmarnie! W rękach ugina się płynnie, bardzo przyjemnie. A w czasie szybkiej jazdy działa jak sztywny widelec. Zmieniliśmy TK na Motion Control i nagle amortyzator odżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Wie ktoś coś bardziej na temat tego Drake'a? Opłaca się to to? Z tego co widzę na poprzedniej aukcji poszedł za 530zł, więc cena niezła. Pytanie tylko, czy uszczelki nie będą zaruściałe lub coś w ten deseń, rocznik modelowy to dokładnie 2008 rok więc już trochę leciwy. http://allegro.pl/nowy-manitou-drake-super-czar-n-sz-100-licytacja-i2450287897.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dobra Panowie. Koniec końców zdecydowałem się na tego Titana. Jak ktoś wcześniej wspominał czy nie ma w nim w środku plastiku: nie ma, pytałem w kilku serwisach i u "wyjadacza" amorów. Zastanawiałem się jeszcze nad tym Epiconem, jednak już klamka zapadła. A jak na Allegro była interesująca oferta to wygrywali aukcje momentami inni użytkownicy. W przyszłym tygodniu powinienem mieć na stanie także jeśli ktoś będzie chętny to podzielę się wrażeniami z jazdy:) Mam nadzieję że dobrze mi będzie służyć, bo na maratony w ostatnim czasie nie mam kiedy śmigać, także pozostaje mi w wolnych chwilach jazda po lubuskich lasach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.