Skocz do zawartości

[śląsk] Wycieczka 30.06.2012

ShadoK

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jak obiecałem tak zrobiłem, nowy temat i proszę o wpisy kto byłby zainteresowany, w szczególności liczę na grupę z którą "zdobyłem" Siewierz ;)

Termin jak w temacie:

30.06.2012

Wyruszamy:

Zabrze multikino najlepiej ok. 9/10 rano

Cel podróży:

Małe jeziorko pośrodku lasu - Korzonek

Odległość do pokonania:

ok. 40 km z Zabrza

Trasa biegnie w większości przez drogi szutrowe lub leśne ok. 80% całej trasy, po drodze znajduje się parę kameralnych "knajpek rowerowych" masa rowerzystów sącząca to na co ma ochotę :P

Planuje kilka niespodzianek po drodze, ale to juz top secret co by było interesująco.

Zabrze zobaczymy ponownie ok godz. 19, więc wycieczka całodniowa.

W przypadku upałów można się kąpać ;)

Ludzi na miejscu praktycznie nie ma (nie ma problemu z tłokiem bo po prostu tam prawie nikogo nie ma)

Wszystkich chętnych zapraszam na wspólną wycieczkę.

Ja sie dopisze do Grzegorza ; nie da sie tego zrobic 30 czerwca ? Sobota, jak juz wiele razy zostalo powiedziane, odpowiada wiekszosci pod wzgledem czasowym. Na calodniowy wypad w niedziele nie kazdy moze sobie pozwolic.

Trasa jak najbardziej ok, ale pomyslcie moze jednak o sobocie. Daloby sie zrobic ?

Dobra, jestem upoważniony przez Piotra do małego zamieszania. Demokracja to niezbyt udany ustrój ale tym razem skorzystamy. Niech chętni opowiedzą się który termin lepiej pasuje, sobota czy niedziela ?

Grzegorzowi i Devilkowi już wiemy że sobota nie pasuje.

Filip, tak spokojnym tempem dojedzie sie w 30min

tak jak Patryk napisal, sobota/niedziela trzeba wybrac termin ktory odpowiada wiekszosci... ja sie dopasuje.

niestety moj net ostatnio wariuje i raz jest raz go nie ma ;/

jedno co na razie jest pewno to to ze ma byc w wekend 35stopni :D

Ja moge jedynie w niedziele. W sobote pomagam Mamie z organizacja jej urodzin dla rodziny

Witam jestem nowy na forum i chyba idealnie trafilem;) nie jestem jakims zawodowym rowerzysta ale chetnie sie z Wami wybiore jesli chodzi o mnie to bardziej pasowało by mi w niedziele ale jeśli rajd bedzie w sobote to zalatwie sobie wolne;)

Pozdrawiam;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...