rabiron Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 a jakich oszustow? Tych haniebnego wzrostu trolli z małymi kaprawymi oczkami żądających opłat za łowienie ryb od kąpiących się osób
Darku Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Heh jeszcze tą wiejską mafie załatwimy My z ralph03 dojechaliśmy do domu. Dotarliśmy na całe szczęście do Zabrza z Shadokiem przed całą tą ulewą. Spakowaliśmy się do samochodu i akurat zaczęło padać Dzięki jeszcze raz za udany wypad Tych haniebnego wzrostu trolli z małymi kaprawymi oczkami żądających opłat za łowienie ryb od kąpiących się osób Gdzie wyraźnie napisane było dużym, czerwonym tekstem "Zakaz kąpieli".
ShadoK Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki za wspólny wypad, był kapeć, było jeziorko, było piwko, były i foczki czyli dzień można zaliczyć do udanych
biker90 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki za wypad, bardzo fajnie się jechało z wami, powrót w deszczu, a raczej w ulewie. Masakra w Kato pod kinem Imax cała droga zalana i nie omieszkam się dodać, że nie groźną glebę zaliczyłem w Chorzowie Batorym Krótka relacja z dzisiaj: http://gizmo201.bikestats.pl/748917,Korzonek-kolo-Gliwic.html
ralph03 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 My trafiliśmy na autostradzie na gradobicie... Całe szczęście, że wiadukt był w pobliżu więc zaparkowaliśmy pod nim i czekaliśmy aż niebo przestanie rzucać w nas lodowym groszkiem.
marjanna Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Te "foczki" to o nas? Pozdrawiam męską ekipę z forum - Marjanna p.s. A jednak Was przegoniłyśmy !! Dętka dętką, a liczy się wynik
biker90 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Jakie tam przegonienie to było, w tyle zostawałyście. Ale dzięki za dotrzymanie towarzystwa na tym aczkolwiek krótkim dystansie. Może następnym razem też się spotkamy A co do powrotu to byłem przemoczony do suchej nitki nie polecam takiego powrotu nikomu, masakra i jeszcze kałuże głębokie, że koło ponad piastę mi się chowało, a i ludzie na bosaka chodzili. Śmiało można by było pływać zamiast na Korzonku, wystarczyłoby poczekać do 20 wieczorem Nie ma co fajna pogoda była P.S. Kolega złapał panę przy prawie zerowej prędkość, niemożliwe staje się możliwe
yellowfox Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Piotr przycisnij browarnika/przewodnika o relacje foto
ralph03 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Pozdrawiam męską ekipę z forum - Marjanna a nie mówiłem, że do zobaczenia na forum? ;P
ShadoK Napisano 2 Lipca 2012 Autor Napisano 2 Lipca 2012 browarnik mial ciezki dzien w pracy wolalem go nie nekac.... Witam koleżanki na forum. Foczki - zalezy od interpretacji ale raczej ma to malo wspolnego z rowerzystkami browarnik ma na zdjeciach moze udostepni hehehe
biker90 Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Piotrze kiedy następna wycieczka z cyklu browarnik oprowadza
ShadoK Napisano 11 Lipca 2012 Autor Napisano 11 Lipca 2012 na razie w sobote jade na 10dni nad Solinę, oczywiscie z rowerkiem. Po powrocie na bank sie cos zorganizuje szkoda tylko ze tu nie ma gór bo to coś pieknego XD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.