rabiron Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 widze ze wiekszosci chyba niedziele bardziej pasuje jednak Rafał dasz rade w niedziele??? Postaram się dołączyć gdzieś do Was ale będę ograniczony czasowo więc tylko gdzieś Was napadnę po drodze i nad jeziorkiem chwilę posiedzę. Ty organizujesz i jesteś niezbędny dwóch kierowników nam nie trzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosKolarzos Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 to co panowie moze jakas organizacja sobota tuz tuz a tu dalej nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 termin zmieniony na: Niedziela godz. 10.00 stacja BP obok multikina w Zabrzu ul. Gdańska zabrac stroje do plywania i dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 i pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darku Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Skoro niedziela to spoko - odpowiada. W sobotę atakuję góry i nie bardzo mi ten termin odpowiadał Przyjedziemy z ralph03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik8591 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja Panowie , niestety pasuję ..prywatne sprawy niestety wykluczą mnie z tej wycieczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudyLis Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam, jeśli pogoda dopisze i termin wycieczki się już nie zmieni to też się do Was dołączam;) Nie raz już byłem w tamtych rejonach ale o Korzonku i tamtejszym jeziorze nie słyszałem, dobrze będzie więc odkryć cos nowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja wyruszam z Rudy Śląskiej - Bielszowiece ok 9:30 startruje z okolic Kokota 107, na wysokości składu budowlanego. Filip juz wie gdzie, reszta chętnych też może tu dołączyć lub Multikinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 A tak z ciekawości ? o które jeziorko dokładnie chodzi bo patrząc na mapkę są jeziorka po lewej i prawej stronie nie podchodzące pod Korzonek może ShadoK wkleisz mapkę ze strzałką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodny1988 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 czesc, małe pytanko do kierownika wyprawy odnosnie równości tego szutru i ścieżek, pytam gdyż od 2 tygodni jeżdżę na road cruiserach 26x1.75 i jeśli teren jest jakoś bardzo kamienisty to raczej sobie nie poradzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 znajomy jedzie na crosie 28" na chyba 1,8 i jak na razie bez snake, ale ktos moze miec pecha i tak czy siak przebic nawt 2,2 oponke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Bez obaw, ja cioram na semislickach 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 kurcze, szkoda, ze w druga strone i tak pozno tu zagladnalem ale pewnie nie raz sie jeszcze uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o nas to nie ma limitowanego terminu zapisu na wycieczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ja i tak jestem kontuzjowany wiec nie dam rady ale znajomi, ktorzy na forum nie siedza moze by sie skusili. ale ten weekend odpada bede tu zagladal, nie problem pociagiem do zabrza zajechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darku Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Mój rower to też nie jest jakiś nadzwyczajny (stary już) i też tylko na 1.95 oponkach ale mam nadzieję, że niespodzianek nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Mój rower to też nie jest jakiś nadzwyczajny (stary już) i też tylko na 1.95 oponkach ale mam nadzieję, że niespodzianek nie będzie Zjazd po kamieniach z Równicy przetrwały, a nie sadzę że tu będzie gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 My jest na Śląsku, a nie w górach żeby martwić się kto jakie ma opony, myślę że jak bym jechał na szosie to bym też dał rady jak kumple którzy z nami ciorali na Ogrodzieniec terenem. Każdy da radę bez problemu, nie ma specjalnych trudów na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 moj tel. podam chetnym na PW w celu lepszej komunikacji, tak co przypadkiem ktos nie dojedzie na czas a my juz pojedziemy... czekamy na wszystkich wiec jakby ktos potrzebowal to kontakt na pw jak juz pisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja się z Patrykiem zabieram jak coś na Kokota 107 jak by co, z Kato mogę zabrać kto jedzie z tych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Pamietajcie, że termin to NIEDZIELA! 01.07.2012 tak co ktos w sobote nie przyjedzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodny1988 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ja się z Patrykiem zabieram jak coś na Kokota 107 jak by co, z Kato mogę zabrać kto jedzie z tych okolic ja byłbym chętny bo sam nie specjalnie wiem jak dojechac do zabrza, wspominałeś cos o zbiorce przy zyrafie mnie by to odpowiadalo choc oczywiscie dostosuje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Ja nic nie wspominałem o zbiórce pod Żyrafą chyba, za mało osób jedzie bym takie koło nadkładał niepotrzebnie. Jak chcesz jechać to wiadomość na PW ci wysłałem @glodny1988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Temat muzyczny na jutro w nawiązaniu do Korzonka, . Do jutra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Hej ho, dzięki wielkie wszystkim za towarzystwo. Teraz pora meldowania, wypad zostanie uznany za udany kiedy nikt nie zaliczy zgona ani poważniejszego uszczerbku na zdrowiu Napisałem też zapytanie do nadleśnictwa Kędzierzyn w sprawie tych oszustów którzy nie mi dają spokoju. Może ktoś ich wytępi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.