ShadoK Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Cześć, Jak obiecałem tak zrobiłem, nowy temat i proszę o wpisy kto byłby zainteresowany, w szczególności liczę na grupę z którą "zdobyłem" Siewierz Termin jak w temacie: 30.06.2012 Wyruszamy: Zabrze multikino najlepiej ok. 9/10 rano Cel podróży: Małe jeziorko pośrodku lasu - Korzonek Odległość do pokonania: ok. 40 km z Zabrza Trasa biegnie w większości przez drogi szutrowe lub leśne ok. 80% całej trasy, po drodze znajduje się parę kameralnych "knajpek rowerowych" masa rowerzystów sącząca to na co ma ochotę Planuje kilka niespodzianek po drodze, ale to juz top secret co by było interesująco. Zabrze zobaczymy ponownie ok godz. 19, więc wycieczka całodniowa. W przypadku upałów można się kąpać Ludzi na miejscu praktycznie nie ma (nie ma problemu z tłokiem bo po prostu tam prawie nikogo nie ma) Wszystkich chętnych zapraszam na wspólną wycieczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 szkoda ze 1 a nie 30 , no szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja sie dopisze do Grzegorza ; nie da sie tego zrobic 30 czerwca ? Sobota, jak juz wiele razy zostalo powiedziane, odpowiada wiekszosci pod wzgledem czasowym. Na calodniowy wypad w niedziele nie kazdy moze sobie pozwolic. Trasa jak najbardziej ok, ale pomyslcie moze jednak o sobocie. Daloby sie zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ja się pisze obojętnie czy to będzie Sobota czy Niedziela dostosuje się. Co do godziny to dobry pomysł z tą 10 jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 ok żeby dogodzic wiekszosc jak sadze zmieniamy date na: 30.06.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 No,to ja odpadam bo akurat mi pasował pierwotny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 To co godzina 10 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Gdzie się zbieramy? By dojechać do Zabrza, może standardowo Żyrafa!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ale o 10 w Zabrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Termin sie zbliza, wiec tez informuje, aby zamieszania z mojej strony nie robic. Na 99% tego dnia nie bede obecny na wycieczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Patryk to jak pod tobą znaczy się tam gdzie ostatnio się rozłączaliśmy na ulicy Kokota zbiórka o 9.20. Damy radę na 10 do Zabrza zajechać? Jak nie to wcześniej tylko mów. Ja postaram się tu ludzi zebrać z Kato kto będzie jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 niestety panie i panowie mnie tez nie bedzie , moze nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dobra, jestem upoważniony przez Piotra do małego zamieszania. Demokracja to niezbyt udany ustrój ale tym razem skorzystamy. Niech chętni opowiedzą się który termin lepiej pasuje, sobota czy niedziela ? Grzegorzowi i Devilkowi już wiemy że sobota nie pasuje. Filip, tak spokojnym tempem dojedzie sie w 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 mnie cały weekend nie pasuje niestety , ogolnie sobota była ok , ale nie zapowiedziany albo w ostatniej chwili zapowiedziany zjazd rodzinki u nie mozliwia mi uczestniczenie w wycieczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 tak jak Patryk napisal, sobota/niedziela trzeba wybrac termin ktory odpowiada wiekszosci... ja sie dopasuje. niestety moj net ostatnio wariuje i raz jest raz go nie ma ;/ jedno co na razie jest pewno to to ze ma byc w wekend 35stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik8591 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Niedziela;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Mi tam bardziej sobota pasuje, ale jeśli w niedzielę to bd to się dostosuje. Jakoś przełożę plany tylko w piątek muszę wiedzieć który dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja byłbym chętny, ale na niedziele. Bo w sobotę, to ja będę odsypiał nockę. Na sobotę, to ja musiałbym wolne załatwiać na piątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Cześć, w moim przypadku całodniowy wypad odpada, ale chętnie zaatakuję Was po drodze lub już nad jeziorkiem. Osobiście wolałbym sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ja moge jedynie w niedziele. W sobote pomagam Mamie z organizacja jej urodzin dla rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosKolarzos Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ja moge jedynie w niedziele. W sobote pomagam Mamie z organizacja jej urodzin dla rodziny Witam jestem nowy na forum i chyba idealnie trafilem;) nie jestem jakims zawodowym rowerzysta ale chetnie sie z Wami wybiore jesli chodzi o mnie to bardziej pasowało by mi w niedziele ale jeśli rajd bedzie w sobote to zalatwie sobie wolne;) Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ja tez odpadam . Niestety musze wpasc na super wazny meczyk z udziałem mojego brata, bo gdyby zabrakło na trybunach mojej skromnej osoby to mialabym u niego pojechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wczesniej pisalem, ze na 99% nie pojade, teraz to juz na 100%. Wczoraj mialem zabieg, jutro kontrola, ale pewne jest, ze na kilka najblizszych dni mam spokoj od roweru. Wam drodzy koledzy i kolezanki szerokosci zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 widze ze wiekszosci chyba niedziele bardziej pasuje jednak Rafał dasz rade w niedziele??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.