Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z piwnicy na Ochocie w ubiegłych tygodniu skradziono mojej siostrze 2 rowery + siodełko dla dziecka (4lata).

Cube Attention black 'n' white - 2011 - przebieg 100 km - stan idealny - niestety szwagier nie odpisał numeru seryjnego :-/ W dokumentach roweru też brak numeru ramy. Posiada tylko fakturę zakupu z wpisaną nazwą modelu.

Fioletowy rower damski dla dziecka ok 13 lat kupiony w 2010 w Decathlonie - stan bdb - nie pamiętam marki ani modelu ale dołączam w załączniku zdjęcie.

Dodatkowo do roweru Cube przymocowany był fotelik Polisport dla 4 latka - zdjęcie w załączniku.

Jeśli będziecie coś wiedzieć, słyszeć bardzo proszę o informacje.

cube_attention_black_n_w_4186.jpg

Bez_nazwy_2.jpg

fotelik.jpg

Napisano

patrz na allegro tablica sprzedajemy.pl i innych serwisach ogłoszeniowych i choć na bazarek często tam sprzedają ukradzione rowery

Napisano (edytowane)
niestety szwagier nie odpisał numeru seryjnego :-/ W dokumentach roweru też brak numeru ramy. Posiada tylko fakturę zakupu z wpisaną nazwą modelu.

Nawet jak się go znajdzie to nie ma żadnych szans na udowodnienie że to jego. Domyślam się że stan sklepowy bez cech szczególnych. O rowerze już można zapomnieć. :(

Edytowane przez kadargo
Napisano
Szukam, szukam

I jak znajdziesz to co? Powiesz że to Twój i co? Równie dobrze możesz przyjść do mnie i powiedzieć że to też Twój tylko papiery zgubiłeś.

Trzeba było mieć te numery i wtedy szukać... Czemu wy ludzie nie myślicie kupując w sumie nie tanią rzecz?

Napisano (edytowane)

Ale nawet w karcie gwarancyjnej nie ma numeru seryjnego? Rok temu jak kupowałem właśnie Cube to mi sami wpisali numer....

No i pewnie został jakiś ślad od mocowania fotelika, ale to i tak za mało aby udowodnić swoją własność :sweat:

Edytowane przez Mathiu
Napisano

Wyluzuj troszkę Kadargo. Jak byś czytał ze zrozumieniem to byś zauważył że rower nie został skradziony mnie. Ja mam swojego Giant'a już 8 lat i ma się dobrze :) Numery odpisane też mam dla jasności :)

Wiem że sytuacja jest fatalna ale cóż jest jaka jest. Próbuje pomoc. Jak znajdę taki sam rower i będzie mi wszystko pasowało to będę myślał dalej. Wiem ze siostra jest w trakcie ustalania zakresu numerów seryjnych jakie były sprzedawana w tym sklepie w tych dniach. Mam fakturę zakupu także może damy rade coś więcej ustalić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...