kemot1974 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 witam Wszystkich, to mój pierwszy wpis. Od dwóch lat jeżdżę CUBE XMS, w ostatnim okresie dwa razy zaliczyłem awarię tylnego dampera suntour epicon ( uszczelki). Chcę go wymienić na Manitou Radium lub DT SWIS 200EX. Jeżeli ktoś ma doświadczenie z tym CUBE-em i może mi doradzić na co wymienić to dziękuję. Mogą byc również inne propozycje damperów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Prosty zawias z ogniwem horsta. Dobrze by było mieć damper z blokada i pratrormą. Ale co kto lubi. Jaki masz budżet i czego oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Prosty zawias z ogniwem horsta. Dobrze by było mieć damper z blokada i pratrormą. Ale co kto lubi. Jaki masz budżet i czego oczekujesz? aktualnie miałem blokadę skoku i regulację tłumienia powrotu, budżet 800 zł. Dla mnie to zawieszenie pracuje ok, natomiast słabym ogniwem był ten Epicon. Szukam dampera mniej awaryjnego, również z blokadą i może być platforma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.