kaeres Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Witam, Proszę o pomoc bo w sklepie w którym pytałem o rowery poinformowano mnie, że rower który nie ma bagażnika lub który ma linki na ramie (tej w którą wchodzi sztyc) nie da się zamontować fotelika dziecięcego. Ogólnie zapytam. Czy do mtb i crossów można zamontować w naturalny sposób fotelik dziecięcy (nawet jeżeli wymagałoby to zamontowania bagażnika) ? Tym samym czy do mtb lub crossa można zamontować bagażnik ?
Mod Team michuuu Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2012 Bez bagażnika: http://www.cyklotur.com/pl-PL/produkt/5926/96/Fotelik-SMILEY-HAMAX linka nie przeszkadza, miałem sprawdziłem. z bagażnikiem: http://www.cyklotur.com/pl-PL/produkt/89809/96/Fotelik-PLUS-SMILEY-HAMAX
kaeres Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 Masakra cenowa. Tylko takie foteliki da się założyć na mtb lub cross ?
Mod Team michuuu Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2012 Masakra cenowa. Za 50,- nie chciałbym wozić dziecka.
wojciecho Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 tylko nie radze zakładac takiego foteliku na wycieniowane ramy,bo mozesz ja poprostu zgniesc...mam z hamaxa i wszystko jest oki w Decathlon były ostatnio promocje na foteliki hamaxa z regulacja oparcia za 250zł z 400 jak mnie pamiec nie myli.
kaeres Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Napisano 22 Czerwca 2012 A co za różnica jaki typ roweru? Ja się, że tak powiem nie znam. W sklepie pokazano mi fotelik, który zakłąda się na ramę tam gdzie idą linki do np. przerzutki. I faktycznie ja sobie nie wyobrażam przypiąć fotelika uchwytem do ramy razem z linką.
kaeres Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Napisano 25 Czerwca 2012 W Decathlonie są foteliki HAMAXA. Smiley - 199zł I jakiś za 349zł Już wiem mniej więcej na czym polega mocowanie fotelika nawet gdy idą linki.
altus Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Witam, Będę wzdzięczny za porady od kolegów starszych stażem jaki fotelik można zamontować na oto taki rower MTB: Problemy: - Gdzie zamocować blok mocujący? - Rama owalna - Brak bagażnika - A może przedni zamiast tylnego? Dziękuję za podpowiedzi,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.