PoleK Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 ja śmigam po korzeniach, lesie itp. i nie powiększa mi się nic. Na realizacje gwarancji mają 21dni jak się nie wywiążą z umowy to dają Ci nową sztukę albo kaskę, takie prawo (chociaż w umowie może być adnotacja że czas może się przedłużyć, ale to ONI muszą Cie o tym poinformować, jak nie to idziesz 1 dzień po terminie i masz problem z głowy;), ja zawsze tak załatwiam reklamacje)... ale ludzie czekają milion lat, i potem wciskają im bzdury... Luz jakiś zawsze jest, nawet w foxach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Aż wziąłem dzisiaj i sprawdziłem. Chwyciłem za klamkę hamulca i zacząłem potrząsać przód/tył. Nie ma jednak w moim żadnego luzu. Nic nie stuka. Epicona rozkręcałem i wiem jak wygląda od środka. Dopuszczam, że taki minimalny luz mógłby występować i nie przeszkadzało by to w żaden sposób w użytkowaniu. Jeśli komuś upierdliwie coś stuka i puka w środku to zastanowiłbym się nad reklamacją lub serwisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.