majkakor Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 witajcie Dziewczyny - Panom dziękujemy muszę się z Wami podzielić moim nowym nabytkiem Hmmm od czego zacząć ? Zdarzało mi się, że miałam problem z "załatwianiem potrzeby" w trudnych warunkach. Więc zaopatrzyłam się w lejek dla kobiet (firmy nie podaję żeby nie reklamować) Po krótkiej nauce spisuje się jak trzeba. Dziewczyny tooo dziaaaała napiszcie czy coś takiego używacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ha, niezły patent Niestety, chyba to nie zda egzaminu przy spodenkach kolarskich, zwłaszcza z szelkami... Ja tam klasycznie, kucki i krzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkakor Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ha, niezły patent Niestety, chyba to nie zda egzaminu przy spodenkach kolarskich, zwłaszcza z szelkami... Ja tam klasycznie, kucki i krzaki ciach mach ja sobie odchylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bardzo ciekawe, ale nie potrafie sobie wyobrazic jak to dziala. moglabys wrzucic zdjecie od przodu? a tak serio - malo smacznie to wyglada. zreszta potem cieknie w koszulce/podsiodlowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 potem cieknie w koszulce/podsiodlowce Są też papierowe, jednorazowe. Używasz i wyrzucasz. to nie zda egzaminu przy spodenkach kolarskich, zwłaszcza z szelkami.. Uwierz, że można - nawet z szelkami Swoją drogą, może coś o bardziej naturalnych kształtach? ^^ http://img.wiocha.pl...83669aa9f2b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 bardzo ciekawe, ale nie potrafie sobie wyobrazic jak to dziala. moglabys wrzucic zdjecie od przodu? Jakie zdjęcie lepiej wrzuć filmik na youtube Gdzie ty załatwiasz swoje potrzeby ?? Na zdjęciu wszystko widać. Środek pola dookoła domy, a TY na środku z lejkiem Zero stresu że ktoś zobaczy pełen luz Ciekawe co na plaży robisz jak tobie się zachce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 do dołka i zakopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Jakie zdjęcie lepiej wrzuć filmik na youtube Już jest http://www.youtube.com/watch?v=p4nVheEcNWo Koniec świata chyba się zbliża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 To się naprawdę robi niesmaczne... zmykam :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.