yarr Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 witam braci od wielkich kół szukam widelca przedniego sztywnego ale na rozstaw 135mm taki jak w tylnym oczywiscie na kola 29 cali wiem ze jest surly moonlander ale w naszym "dzikim" kraju nie ma dystrybutora tej firmy moze ktoś się spotkał z takim wynalazkiem bede wdzieczny za wszelkie pomysly i porady w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 HELLo-: Widzac tytul chcialem wlasnie Tobie napisac o tym widelcu, ewentualnie jest jeszcze Salsa Enabler(roznica £5 w cenie na korzysc Surly) Jesli nic nie wymyslisz to pracuje w sklepie w Anglii i moge sciagnac te widly w razie niepowodzenia na rodzimym rynku...sam chcialem kupic takie cudo - marzylo mi sie zbudowanie turystycznego MTB i wozenia ze soba singla i "biegowego" kola, ale jednak opcja z dynamem w piascie wygrala! Inna opcja - p. Rychtarski ze Szczecina rzezbi na zamowienie rozne graty rowerowe! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Klaniam, Jak ze Fat Bajki to nisza w niszy dostep do osprzetu jest mocno limitowany i wszedzie pojawia sie te same wskazania. Tak po tej jak i po przeciwnej stronie Wielkiej Sadzawki. Salsa i Surly (Moon lub Pug) pozostaja najtrafniejszym strzalem budzetowym i to na dodatek osiagalnym stosunkowo szybko w Europie. Poza tym White Brothers Snow Pack, 9Zero7, Whisky Parts ma w najblizszych planach jakiegos grubasa (ale nie wiem czy 100, 110 czy 135) i co tam badz z bizuterii mniej lub bardziej recznie robionej (Black Sheep chociazby na ten przyklad). Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 marzylo mi sie zbudowanie turystycznego MTB i wozenia ze soba singla i "biegowego" kola, no właśnie taki jest zamysł w przednim kole tylk amiasta ss a w tylnym przekładnia planetarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi