Skocz do zawartości

[widelec] sztywny na piastę 135 mm

yarr

Rekomendowane odpowiedzi

witam braci od wielkich kół :)

szukam widelca przedniego sztywnego ale na rozstaw 135mm taki jak w tylnym

oczywiscie na kola 29 cali

wiem ze jest surly moonlander ale w naszym "dzikim" kraju nie ma dystrybutora tej firmy

moze ktoś się spotkał z takim wynalazkiem

bede wdzieczny za wszelkie pomysly i porady w tym temacie

HELLo-:

Widzac tytul chcialem wlasnie Tobie napisac o tym widelcu, ewentualnie jest jeszcze Salsa Enabler(roznica £5 w cenie na korzysc Surly) Jesli nic nie wymyslisz to pracuje w sklepie w Anglii i moge sciagnac te widly w razie niepowodzenia na rodzimym rynku...sam chcialem kupic takie cudo - marzylo mi sie zbudowanie turystycznego MTB i wozenia ze soba singla i "biegowego" kola, ale jednak opcja z dynamem w piascie wygrala!

Inna opcja - p. Rychtarski ze Szczecina rzezbi na zamowienie rozne graty rowerowe!

POZDRo-:ver

• Mod Team

Klaniam,

Jak ze Fat Bajki to nisza w niszy dostep do osprzetu jest mocno limitowany i wszedzie pojawia sie te same wskazania. Tak po tej jak i po przeciwnej stronie Wielkiej Sadzawki.

Salsa i Surly (Moon lub Pug) pozostaja najtrafniejszym strzalem budzetowym i to na dodatek osiagalnym stosunkowo szybko w Europie.

Poza tym White Brothers Snow Pack, 9Zero7, Whisky Parts ma w najblizszych planach jakiegos grubasa (ale nie wiem czy 100, 110 czy 135) i co tam badz z bizuterii mniej lub bardziej recznie robionej (Black Sheep chociazby na ten przyklad).

Szacunek...

I.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...