solixxx Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Cześć, jakim szlakiem polecilibyście wybrać się na Turbacz. Zależy mi przede wszystkim żeby był najłatwiejszy z możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nowy Targ - Rdzawka asfaltem, dalej przez Stare Wierchy szlakiem. Można też Nowy Targ - Obidowa asfaltem i podejście na Stare Wierchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solixxx Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki, zastanawiałem się nad szlakiem z przełęcz przysłop jest on dużo trudniejszy niż z Rdzawki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
htc Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki, zastanawiałem się nad szlakiem z przełęcz przysłop jest on dużo trudniejszy niż z Rdzawki ? To już chyba łatwiej będzie pojechać z Rzek, przez Przełęcz Borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Najłatwiejszy podjazd jest trasą rowerową z Lubomierza - Rzek na Jaworzynę Kamienicką i dalej przez Długą Halę na Turbacz. Trasa ma długość ok 14 km z czego 10 to podjazd drogą stokową. Jeden warunek to to oby nie robić tego podjazdu po opadach deszczu bo jest tragedia (część drogi stokowej jest wykorzystywana pod zrywkę drewna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.