szynas222 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 jedna rzecz mnie jeszcze martwi ktora zauwazylem juz w sklepie....tzn przednie i tylne kolo jak sie nim zaktreci to jakby sie krzywo kreci takie male osemki robi....Niby sprawdzali w sklepie centrowanie i jest ok....Powiedzieli ze opona sie musi ulozyc bo z pozycji kola jest wszystko ok.....ALe dla mnie to nie jest normalne ze to tak sie krzywo kreci....Co o tym myslisz co bys na moim miejscu zrobil??? Rower ogolnie jak przychodzi z krosa to kola ma oddzielnie tylko sklep je musi przykrecic ale opony juz sa na obrecach??Jak to moge reklamowac czy poczekac??
rafcix1221 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Możesz podjechać na stację benzynową i dopakować duże ciśnienie do opon. Powinny wskoczyć na swoje miejsce.... Jeśli tak się nie stanie to ściągnij koła, później spuść całe powietrze z opon i krawędzie opon (te które mają być w obręczy) posmaruj wodą z mydłem lub czymś śliskim i napompuj max powietrza zalecanego (pisze na boku opony).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.