Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

aha, ja mam pytanie czy moge sie wogole stawic na wypad poniewaz... jeszcze sie nie dorobilem kasku i nie wiem kiedy sie uda. a tu widze duzy nacisk stawiany na bezpieczenstwo jazdy wiec moge zostac wykopany z ekipy :] tak wiec pytam oficjalnie czy jako bezkaskowiec moge sie z Wami wogole zabrac? B)

Napisano

Hehe... szkoda,ze nie mam auta B)

Ja i tak musze wstac o 6:30 zeby do Was na 9 dojechac <lol>

ALe dzis bylem w Segiecie i na DSD i peknęła mi obrecz, nie wiem czy do tego czasu zdaze poskładac nowe koło :D

Napisano

Majkel nie przesadzaj! B) kazdy i tak jedzie na swoje ryzyko wiec nie ma wymogu ze musisz miec kask jak chcesz to nawet mozesz sobie wymontowac hamulce :D no co innego jakby to byl wyjazd zorganizowany za kase to juz pewne wymogi musialyby byc a to jest zwykly wypad ludzi ktorzy chca gdzies sobie pojezdzic i troche sie poznac wiec nie ma zadnych wymogow :D

Napisano

gdzies na tym forum widzialem ustawke na wypad i bylo, ze bez kasku ani rusz wiec lepiej sie spytac :P

BTW chcecie asfaltem jezdzic czy raczej jakimis drozkami/sciezkami? jak asfalt to nawet semi-slickow nie mam B)

Napisano

titit też mi sie wydaje że to poźno , ale dałem tą poźniejszą godzinę odjazdu bo myślałem że połowa mnie zjedzie że 7:30 to środek nocy :P

A co do oponek to chyba bierzemy normalne z klackami ?? Bo i tak bede musiał slicki ściepnąć B)

No to może zbierzmy sie do kupy titit i ustalmy co i jak :) . Jednak chyba kolega dayus z tego co pisze nie da rady wczesniej

Napisano

Majkel no rozumiem, ale i tak kazdy z nas powinien wiedziec ze w pewnym sensie odpowiada sam za siebie wiec czy jedzie w kasku czy nie to juz indywidualna sprawa, oczywiscie ja zachecam aby kazdy mial a co zrobi to juz jego sprawa :P Cub_S ja zazwyczaj jak jechalem to umawialismy sie raczej jak najwczesniej bo przeciez tym pociagiem tez na jure sie troche jedzie (do Myszkowa z 1,5 h) wiec musze sprawdzic co i jak i dam znac, a moze ktos znajdzie pociagi do mMyszkowa o ktorej odjezdzaja z Katowic i umiesci tu jakies info, co do 23-04-2006 to jest pelen spontan i mozna sie umawiac np na 8:00 na dworcu bo i tak wsiadamy do losowo wybranego pociagu B)

Napisano
  titit napisał:

Kurcze nie zalogowalem sie :P wiec jeszcze raz to samo B)

Cub_S no niby tak ale tak sie zastanawiam czy aby wyjazd o tej porze nie bedzie zbyt poznym wyjazdem? nie chcialbym sam podejmowac decyzji wiec moze sie wypowiecie na ten temat, ok? Vinc przeciez to nie jest Scott tylko Scaut :) musisz odpiac ta przyczepke na wegiel bo inaczej nas nie dogonisz :D:) no chyba ze chcesz z obciazeniem smigac to juz Twoj wybor :)

Ej, Titit, jezdziś na XTC lekkim jak piórko, do tego na semi slickach i mój zadek oglądasz pod górkami:)))))))

Napisano

Pomyslcie nad godziną,ale ja bym był za 9:38, nie chce niczego narzucac,tak tylko pisze :P

Ja mam z przodu semi-slicka,a na tyle cos bardziej klockowatego.

P- KENDA KOZMIK 1.9

T- IRC MYTHOS XC 2.1

Zaraz zrobie temacik nt. mojego koła,bo nie wiem co robic:(

Napisano
  dayus napisał:

Pomyslcie nad godziną,ale ja bym był za 9:38, nie chce niczego narzucac,tak tylko pisze ;)

Ja mam z przodu semi-slicka,a na tyle cos bardziej klockowatego.

P- KENDA KOZMIK 1.9

T- IRC MYTHOS XC 2.1

Zaraz zrobie temacik nt. mojego koła,bo nie wiem co robic:(

Ta sztyca od Scota jest taka wygieta? czy to złudzenie na zdjęciu??

Napisano

Vinc czasem nie bierz pulsometru na wyprawe bo Ty bedziesz ogladal nasze zady na nizinach ;)dayus jasne ze pomyslimy i tego tematu nie zostawimy bez echa :) godzina bedzie na pewno ustalona i zaproponowana :)

Napisano
  titit napisał:

Vinc czasem nie bierz pulsometru na wyprawe bo Ty bedziesz ogladal nasze zady na nizinach ;)dayus jasne ze pomyslimy i tego tematu nie zostawimy bez echa :) godzina bedzie na pewno ustalona i zaproponowana :)

Oj, Titit wezmę, wezmę - bo chce go tobie załozyć i zobaczyć jak tracisz oddech pod górką przy 175 uderzeniach serduszka na minute. Ja mimo swojego wieku potrafie zapierniczać pod górkę na 206-212 udzerzeniach na minute!!!!! Rożnimy się silniczkami ja mam wysokoprężny małej pojemności ale wysokoobrotowy, a ty masz dwusuwa z TRABANTA!!!!B)))))))))))))))

titit napisał:

Vinc czasem nie bierz pulsometru na wyprawe bo Ty bedziesz ogladal nasze zady na nizinach :)dayus jasne ze pomyslimy i tego tematu nie zostawimy bez echa :) godzina bedzie na pewno ustalona i zaproponowana :)

Ach i jeszcze jedno - nie wprowadzaj bikerów w błąd!! Bo twoje cyt. „dmax w 2006 roku 239” oznacza poprostu łączny dystans przejechany w 2006 roku. Czyżbym się mylił?? :D

Napisano

Vinc masz szczescie ze znamy sie z podworka ;) !! wybaczam Ci te opowiadania czerwonego kapturka :) zreszta nie zasmiecaj czyms takim postu bo zostaniesz wygwizdany przez bikerow :) na temat silnikow sa inne fora wiec polecam do wyszukiwania google.pl B) do zobaczyska na trasie :)

Napisano
  titit napisał:

Vinc masz szczescie ze znamy sie z podworka ;) !! wybaczam Ci te opowiadania czerwonego kapturka :) zreszta nie zasmiecaj czyms takim postu bo zostaniesz wygwizdany przez bikerow :) na temat silnikow sa inne fora wiec polecam do wyszukiwania google.pl B) do zobaczyska na trasie :)

Ok, zapomnij o spaniu i trenuj!!! Bo narobisz siary na Jurze :)

P.S. Ja oczywiście z wami nie pojadę, bo jak Ci wspominałem będę na Jurze dzień wcześniej, i do 3 maja. Jak się zgadacie, to puść jakiegoś smsa na komóre, chętnie popedałuje z wami „ode wsi do wsi” :))))))

Pozdrowionka!!!

Napisano

Widać że chłopaki się lubią ;):blush: żartuje (titit,vinc)

Co do 30 kwietnia dajcie znać tak góra do wtorku co i jak bo jakby co nie wyszło to jade z żonką w górki........

Napisano

Alvaren

Cytat
Widać że chłopaki się lubią :D:033: żartuje (titit,vinc)

no spoko, znamy sie nie od dzis i czasem jedzimy razem po parku kultury w chorzowie :D

Cytat
Co do 30 kwietnia dajcie znać tak góra do wtorku co i jak bo jakby co nie wyszło to jade z żonką w górki........

no mam nadzieje ze znajde jutro troche czasu i pomysle nad ta trasa i godzina wyjazdu :) wiec na bank dam znac :D a jak zonka nie ma co robic to niech jedzie z nami posmigac :) kobiety przeciez mile sa widziane :D uklony dla zonki !! :)

Napisano

witam

wiec jakie konkrety co do 23 bo zostalo juz tylko 4 dni :033:

wiem ze to ma byc spontanale ile osob ostatecznie jedzie i o ktorej sie spotykamy???

pozdro 4 all

Napisano

Titit ja nie wiem czy dam rade a moja żonka to już wogóle :) wczoraj śmigałem cały czas pod wiatr myślałem że płuca wypluje ......... kondyche mam straszną :/

Napisano

Puma [JFK] no to szkoda :) na pewno bedzie jeszcze nie jedna okazja aby sie spotkac wiec do nastepnego razu :)Alvaren nikt nie wie czy da rade wiec sie okarze co bedzie :) ale nie bedziemy na pewno szalec wiec bedzie OK :)dayus no to se ladnie zalatwiles kolko! ja mialem tak jak kupilem rower i taki baran mi wjechal z rospedu i zrobil mi osemke z przedniego kola, myslalem ze mu wybije zeby bo jeszcze zwalal wine na mnie a ze bylo duuuzo ludzi w parku to juz nei chcialem sobie robic problemu :) no sa rozne przygody wiec trzeba miec oczyska wszedzie otwarte :)hxm dzisiaj wieczorkiem napisze godzine i miejsce spotkania :)

Napisano

no jak na dzien dzisiejszy to postaram sie tam dotrzec... bardziej niz wyjazd interesuje mnie o której chcecie wrócić żebym jakoś do tej mojej wioski dotarł;) trochę się boję że z tych wszystkich chętnych pozostanie garstka ale zawsze to i tak będzie skukces :) pozdrówka i do zobaczenia w niedziele! przy okazji wie ktoś ile train kosztuje z katowic na jure ? z bike'm of course:)

Napisano

no ja moge tylko 23.04 takze chciałbym dowiedzieć się w końcu ilu nas będzie i o której spotykamy się w Katowicach, jeśli nie wypali to jade do Wisły lub Ustronia pogoda ma być fajna z 20st i słonko:)

Napisano

hejka

ja tez nie wiem an 100% czy bede 23 bo 30 nie pasuje mi calkowicie bo to dluuugi weekend :) ale na 90% bede 23 IV i kto jeszcze zrobcie nowa liste moze co?>

pozdro 4 all

Napisano

Hi! moze tak szybko i zwiezle napisze na temat 23-04-2006 :mellow:

1. Jesli dalej jest aktualna opcja losowego wyjazdu losowym pociagiem to mozna zebrac sie np. o g. 08:00 na dworcu PKP w Katowicach

2. Jesli chcielibysmy jechac w strone jury K-Cz to sensownie byloby zebrac sie na dworcu o 07:00 bo pociag w ta strone jest o 07:34 (a dlatego o 07:00 bo zdecydujemy w 5 minut gdzie jedziemy czy jura czy inna opcja a pozniej kupujemy bilety i w droge)

3. Co do powrotu wszystko zalezy od nas & od zmeczenia, od pogody, od transportu powrotnego itd.

4. Jesli chodzi o ceny biletow to w strone jury np. do Czestochowy kosztuje wycieczkowy 17,55 w dwie strony czyli trzeba liczyc ok. 15 zl i do tego trzeba doliczyc cene biletu za rower ktorej niestety nie znam

Oto lista juz zapisanych osob na 23-04-2006 & inne dni a jak kogos nie ma na liscie niech KRZYCZY:

1. 23-04-2006 - titit, marnon, Puma [JFK], Cub_S, hxm, rurokura,

2. 30-04-2006 - titit, Alvaren, bizon, Puma [JFK], Pikul, Cub_S, rurokura, Majkel, dayus

W piatek lub sobote do poludni musi zapasc decyzja odnosnie godziny spotkania na dworcu PKP ja osobiscie proponuje 07:00 a co Wy proponujecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.