dayus Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Pomysl z pociagiem jak najbardziej OK, jestem za i na 23.04.2006 chyba sie tez dopiszę A cały czas mi siedział na ogonie,a ma opony 2.3 i źle sie jedzie przed takim,bo głosno jak cholera;)
Ombre Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Panowie ;]]]]] ja tez ze śląska jestem (Dokladniej to TG, tam gdzie Dayus) 23 to jeszcze niee, bo forma zerowa i mam troszke inne plany, ale na nastepna wyprawe chetnie bym sie wybrał, tylko trzy sprawy: Po 1. Jak u was z tempem? Zebym pozniej nie musiał płuc wypluwać Po 2. Czy nie wyjde na jakiegoś dzieciaka? (14-15lat) Po 3. Mój rower... 13-14kg, sam nawet nie wiem ile dokladnie wazy... fota
Gość Gość Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 No ja też bym mógł pojechać ale czy nie wyjdę tak jak Ombre na dziecko 14-15 lat
Majkel Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 a tam. piekny wiek jak nikt nie bedzie plakal po 20km ze chce do mamy to mi przeszkadzac nie bedzie (obym to nie byl ja)
Ombre Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Heh, Majkel Ty lepiej uważaj na swoją forme ;]
Cub_S Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Spoko jak jesteście pewni za swoje siły to no problem Tylko pamiętajcie że to już większy dystans A co do wyjazdu może przestaniemy cisnąc pierdoły o d... maryni tylko ustalny coś konkretnego Dokładna godzina miejsce i mniej więcej czas trwania +/- 2 h [orientacyjnie]
Gość Gość Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 ja w sprawie tego 23go, może jakies konkrety bo został juz tylko tydzien:( a tu nic nie wyszło nic nie wiadomo pozdro 4 all
Ombre Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 No własnie Cub_S ja najwczesniej w maju, bo musze sie obudzic po zimowym snie
Alvaren Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Titit zapodaj trase na 30 maja i o której się spotykamy w Katowicach bo musze ustalić z żonką co i jak, bo mój synuś musi z kimś zostać.......
Vinc Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Titit!! co ty ludzi bałamucisz, przecież ty nawet nie masz roweru!!!
dayus Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 23.04.2006 - był juz predzej "ustalony" Cytuje: co do 23-04-2006 to moze byc pelen spontan, czyli mozemy wsiasc do pierwszego lepszego pociagu i np. z 7 stacji zaczac wyprawe smile.gif oczywiscie nie moze to byc IC icon_lol.gif co Wy na to? A do 30.04.2006 zostały jeszcze 2 tygodnie,wiec sie wyrobimy
Cub_S Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Nie to żebym marudził ale ustalmy może na 23 godzine spotkania . Pierwszy pociąg w "naszą" stronę z katowic jedzie o # 7:34 troche chyba za wcześnie # 9:38 natępny o tej porze Więc co mmyslicie ??
dayus Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Na 9:38 jestem za! Byłbym w Katowicach na P.Skargi o 9:00,a na dworzec to juz chwlka;) (ciekawe co kobuchy w busie beda gadać na to,ze ja z rowerem...) A "nasza" strona,to która strona, tez Jura KRAK-CZEST? I ile na oko wyniesie mnie bilecik?
hxm Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 9:00 mowicie OKA mi pasuje wstepnie ale co z trasa Jura Krak-Czest nadal aktualna? I jaki dystans m/w? pozdro 4 all
Cub_S Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Napeweno poniżej 5 zł za "pupila" , a normalny z Katowice <> łazy wynosi 6,80zł więc jesli masz zniżke szkolną to licz taniej Ale o 9:00 spotkanie mysle że to za poźno pownieważ trzeba sie jeszcze spotkać dogadać co i jak , pocjechać na dworzec kupić bilety itd . Niech inni się wypowiedzą
Vinc Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 E, żartowałem. Titit ma rower, ale służy mu za wieszak na pranie
dayus Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 30min starczy na rozmowe integracyjną Możecie się spotkac predzej,ja moge byc najwczesniej o 9... taka busy jezdza,a nie usmiecha mi sie deptac ponad 40km,zeby pozniej pacnac nastepne 50 czy 100 (to dopiero poczatek sezonu, nie katujcie...)
titit Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Napisano 18 Kwietnia 2006 Titit!! co ty ludzi bałamucisz, przecież ty nawet nie masz roweru!!! No ladnie i kogo tu mamy dolaczyl do dyskusji sam Vins no prosze prosze, jednak znalazles to forum Alvaren co do godziny to bede niebawem na dworcu to opanuje ceny biletow i pociagi na 30-04-2006 a co do 23-04-2006 to tak jak wspomnialem najlepiej tylko ustalic miejsce i godzine spotkania a w pociag pakujemy sie pierwszy lepszy Cub_S "nasza" strona to czyja strona bo nie bardzo kumam ta strone ?? dayus, a co Ci maja powiedziec kobuchy? tylko tyle zebys bilet mial na przewoz roweru bo normalnie mozesz to robic ale bileciki musza byc no chyba ze chcesz miec szarpanine i troche porannego rozdawania misiow dla kobuchow to jedz bez biletow hxm trasa nadal aktualna tylko musze odebrac moje mapy tych terenow od pewnego ziomala i bede pomalu umieszczal skana na 30-04-2006 Cub_S a co Wy towarzyszu chcecie jeszcze obgadywac na tym dworu? tutaj wszystko bedzie ustalone (godz. spotk., pociag, trasa itd) bo tam to kupujemy bilety wsiadamy w konkretny pociag i jedziemy a w pociagu bedziemy se gadac i wymieniac spostrzezenia moze tak byc? dayus na pewno cos wymyslisz abys byl wczesniej w K-cach przeanalizuj dokladnie wszystkie srodki transportu a na pewno cos znajdziesz, pozdrawiam
Cub_S Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 W naszą stronę to sie znaczy w kierunku jury . Pisałem że chodzi o połączenie Katowcie Łazy A chodziło by mi o to czy nei dało by sie obstalować konkretnego pociągu, bo np jak byśmy jechali tym Katowice<>Łazy o 9:38 z Katowic to ja nie musia bym sie zaś tarabanić do Katosów tylko bym sobie wsiadł do niego u mnie w Chorzowie a wy byście się dosiedli do niego w Katosach
dayus Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Jakiego masz Scotta Vinc? Moim busem do Tarn Gór,jade bez biletu,jakby co to bede sie wadził z nimi. A z TG->K-ce tez bez biletu i jak podejdzie ten gnoj to w ost. kupie bilet na rower(bo na siebie mam miesieczny) Bede o 9,wiec 30minut nam starczy na pogaduszki,bo wczesnie nie dam rady byc
Vinc Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Jakiego masz Scotta Vinc? Moim busem do Tarn Gór,jade bez biletu,jakby co to bede sie wadził z nimi. A z TG->K-ce tez bez biletu i jak podejdzie ten gnoj to w ost. kupie bilet na rower(bo na siebie mam miesieczny) Bede o 9,wiec 30minut nam starczy na pogaduszki,bo wczesnie nie dam rady byc Baaaardzo starego Scoota Timber (jeszcze CR-MO). W zasadzie tylko rama została bo reszta po 15 tysiącach sie rozsypała:)) Ale rama nie do zajechania!
Gość Gość Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 Cub_S no niby tak ale tak sie zastanawiam czy aby wyjazd o tej porze nie bedzie zbyt poznym wyjazdem? nie chcialbym sam podejmowac decyzji wiec moze sie wypowiecie na ten temat, ok? Vinc przeciez to nie jest Scott tylko Scaut musisz odpiac ta przyczepke na wegiel bo inaczej nas nie dogonisz :D no chyba ze chcesz z obciazeniem smigac to juz Twoj wybor
titit Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Napisano 18 Kwietnia 2006 Kurcze nie zalogowalem sie wiec jeszcze raz to samo Cub_S no niby tak ale tak sie zastanawiam czy aby wyjazd o tej porze nie bedzie zbyt poznym wyjazdem? nie chcialbym sam podejmowac decyzji wiec moze sie wypowiecie na ten temat, ok? Vinc przeciez to nie jest Scott tylko Scaut musisz odpiac ta przyczepke na wegiel bo inaczej nas nie dogonisz no chyba ze chcesz z obciazeniem smigac to juz Twoj wybor
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.