Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bo Żywiec był w sobote (?) a w sobote czarnamamba ciężko pracowała :icon_mrgreen:

Aha i sprostawanie poprzedniego postu - autkiem bym wracała bo łańcuch odmówił posłuszeństwa.

Napisano
Nieco spóźniony dziękuję wszystkim za wycieczkę. Tutaj zapis śladu naszej drogi powrotnej. Widok Elektrociepłowni Rybnik - bezcenny, a pytanie kto ma dłuższą pompkę pozostało bez odpowiedzi... :)

a takie widoki ? :P zdjęcia mojego autorstwa:]

ssa41984.th.jpg ssa46722.th.jpg ssa42541.th.jpg

Napisano

Jakby ktoś był zainterosowany to jutro wycieczka do Pszczyny, choć może jakoś innymi drogami niż zwykle:)

Zbiórka o 10 pod akademikami na Zadolu

• 3 tygodnie później...
Napisano

W piątek jest planowany nocny wyjazd do Pszczyny. Zbiórka o 21 w Katowicach na Kostuchnie, przy małym zielonym skwerku na skrzyżowaniu Armii Krajowej i Szarych Szeregów.

Zapraszam ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Widzę, że stara ekipa nie marnuje czasu :) Myślę, że w jakiś sierpniowy weekend udałoby się wybrać gdzieś na jurę albo w Beskidy tak na 2 dni? Co Wy na to?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam ;)

Mam plan pojechać z Wodzisławia Śląskiego na przełęcz Salmopolską i z powrotem - wychodzi 150km, cały czas po szosie - nie mam kolarzówki więc to nie będzie wyścig :P

Ktoś chętny mile widziane odpowiedzi - chce jechać, może być czwartek 6.08, lub piątek 7.08

kontakt to gg 6929455 zapraszam :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jutro o 9 zbiórka na rynku w Czeladzi i jedziemy gdzieś po okolicy. Trasę ustali się na miejscu. Wstępny plan Tarnowskie Góry, generalnie jakoś na północ od GOP-u.

Zapraszam B)

Napisano

W sumie to nie wiadomo:) To taki bardziej spontan pewnie będzie i teren i szosa, z przewaga asfaltu. I tempo raczej spokojne, wycieczkowe takie.

Napisano

Kurde przegapiłem, jeździłem dzisiaj rano w okolicach Czeladzi. Jakbym wiedział o wypadzie, to bym się dołączył. Piszcie z większym wyprzedzeniem:) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...