Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do Parku bardzo chętnie, choć w takie weekendy lepiej go omijać;)

Może w sobotę jakiś luźny wypad w okolice Mikołowa, Chudowa czy Lędzin.

Napisano

Ta sobota odpada, bo niestety mam plany. Co sądzicie o WPKiW ok godz. 18 przy kapeluszu?

Za to w sobotę za tydzień proponuję wypad nad jezioro paprocańskie;)

Napisano
Ja jestem chętny;) Proponuję wspólną jazdę po ''Wielkiej Pętli'' w WPKiW. Co wy na to?:P

"Wielka Pętla" WPKiW czyli co dokładnie ? :) Chodzi o trasę ubiegłorocznych zawodów ? Jeśli tak to ja bardzo chętnie bym się umówił na jej objechanie :D

Napisano

To jest trasa o którą mi chodziło :rolleyes: Jeżeli ktoś byłby chętny na jej przejechanie to ja się również pisze. Godziny zależne od konkretnego dnia ale tak po 18-19 musiałbym już wracać - muszę dojechać do Gliwic zanim się ściemni :D

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam!

Jestem z Siemianowic Śl, więc jak będą w planie jakieś wypady w okolicy to się pisze!

Park Chorzowski chętnie, choć staram się od niego uciekać, szczególnie w weekendy.

Ludu tam miliony....

Może gdzieś w stronę Pogorii albo Chechła?

Napisano

Wolfik jaka trasa teren czy szosa? Ile km jakie tempo? Jestem chętny;) Nigdy nie byłem tam lepiej myślałbym nad tym zamkiem bo na rudach chyba nic nie ma ciekawego

Napisano

W Rudach jest skansen kolejki wąskotorowej, cysterski zespół pałacowo-parkowy i po drodze można zahaczyć o Chudów, gdzie w weekendy fajne imprezy są:) Dystans ciężko powiedzieć może tak 80-120 km. Tempo wycieczkowe w miarę możliwości dostosowane do wszystkich. Będzie pewnie i szosa teren, choć chyba więcej asfaltu.

Aha i będzie fajnie:)

Napisano

Zbiórka o 9 na rynku w Rudzie Śląskiej w Kochłowicach na rynku przy stacji benzynowej i uderzamy jakoś w kierunku Rud Raciborskich. Jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam na GG 4939684.

Napisano

Jak ktoś nie wie jak dojechać mogę poprowadzić z okolicznych miejscowości;)

Panowie jakie opony bierzecie wezmę semi slicki będzie ok?

Napisano

Dzięki za wspólną wycieczkę. I przepraszam jeszcze raz za drobne opóźnienie na początku:) Nie było tak lajtowo jak miało być, ale chyba wszyscy zadowoleni dotarli szczęśliwie do domków.

Tu zdjęcia, jutro postaram się wrzucić linka do ściągnięcia zdjęć i filmiki.

Napisano

a tam było świetnie, czuję trochę nogi;) ale koncert też zaliczyłem:) ehhh koniec weekendu czas wracać do rzeczywistości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...