lukashs Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 no to ja też na 100% ! chyba że będzie mocno padało albo jakiś huragan, grad, śnieżyca ...
tobek Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Jeśli pogoda dopisze to będzie na pewno Osobiście też spróbuje się tam zjawić... byle by emma nie powróciła :/
omen Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 czy ktoś coś więcej wie o jutrzejszej Masie ? czy sie w ogóle odbędzie?
omen Napisano 29 Marca 2008 Napisano 29 Marca 2008 niestety nie dotarłem :/ pana po drodze i 7 km z buta do domu :/
omen Napisano 3 Maja 2008 Napisano 3 Maja 2008 co zaś Ci sie nie podobo ? to były jeszcze inne opony xD a Synek mi mówią tylko 2 osoby
omen Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 kto chętny jutro rano na szosę tak koło 60 km ? rano tzn. 8-9
Quaker86 Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich, Chciałbym zaproponować wspólne wyjazdy w góry - jak na razie najlepiej okolice Bielsko-Białej, Szczyrku, Wisły, Ustronia, Brennej, Żywca, Jury. Preferowałbym wyprawy jedno dniowe ( do 10.08 może być w tygodniu, później już raczej tylko weekendy ze względu na prace ) może być od rana do godzin wieczornych, od ok. 60 - 100 km, warunki atmosferyczne - najlepiej słoneczko, ale z cukru nie jestem także leciutki deszczyk też może być. Nie jeżdżę ani szybko ani wolno - tępo generalnie do uzgodnienia, nie boję się ostrych zjazdów (gorzej z ostrymi podjazdami, ale też daje rade). Zakładam ten temat z bardzo prostej przyczyny - brak kompana \ kompanki - raczej nie lubię jeździć sam, szczególnie po górach. Pozdrawiam i zapraszam, mam nadzieje, że na dniach gdzieś się wybierzemy. P.S co do masy krytycznej to kiedy się odbywa ? ost. pt miesiąca ?
oskarek Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 Siema, Masa się odbywa. Dla wszystkich zainteresowanych www.masa-krytyczna.no-1.pl/
piter600 Napisano 28 Sierpnia 2008 Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, jeździł ktoś ostatnio po parku w Chorzowie i czy natknął się na patrol policyjny spisujący numery rowerów?? Dzisiaj do mnie podeszło dwóch policjantów i zaczęli spisywać moje dane a później numer roweru. Od razu sprawdzili czy rower nie kradziony i powiedzieli że jest "czysty" (nie licząc wyglądu:)). Podobno ostatnio często dochodzi do kradzieży rowerów i stąd taka akcja.
Wnd Napisano 24 Listopada 2008 Napisano 24 Listopada 2008 Witam, W środę będę na śląsku na pare dni, czwartek i piątek mam wolny, może ktoś ma ochotę wyskoczyć gdzieś na rower w okolicy, a może i nawet gdzieś dalej? info @ i gg pzdr
Kamiill Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Wnd napisz coś szerzej, też mam chęć gdzieś pojechać
Wnd Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Jade dokladnie do Swietochlowic, ale nie ma problemu zeby gdzies podjechac. *auto z bagaznikiem na rower jest. Nie znam zbytnio katowickich rejonow wiec pewnie dopiero na miejscu bym cos planowal. Mysle caly czas o tym zeby podjechac do ustronia-wisly, ale nie wiem co z tego wyjdzie z uwagi na pogode. Preferuje tereny lesne, jazda po wioskach, asfaltach, zupelnie mnie nie interesuje, tak wiec tempo towarzyskie, trasa ok 50km. Planowany dzien wyjazdu na rower to piatek. pzdr
Kamiill Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 W takim układzie niestety nie dopisze, w piątek siedzę w szkole dość długo...miałem cichą nadzieję na wypad w czwartek - może następnym razem się uda
Wnd Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 Nikt sie nie pisze? Pogoda bedzie bez deszczu i bez sniegu, 0stC w porywach do -4, słonecznie, lekki wiaterek 9km/h i wysokie cisnienie!
marusia Napisano 26 Listopada 2008 Napisano 26 Listopada 2008 W niedzielę planujemy z kumplem mały wypadzik po okolicznych lasach ,porobić trochę zimowych fotek i przy okazji spalić trochę kalorii. Jak zostajesz do niedzieli to możesz się podłączyć. Zapraszamy. No i raczej zahaczymy o jakieś wioski i asfalty ,bo w naszej okolicy trudno o nie nie zachaczyć
Majkel Napisano 4 Grudnia 2008 Napisano 4 Grudnia 2008 znajomi zbierają ekipę na mini nocną masakrę Rowerową z trasy Kraków-Katowice-Wrocław, zrzutka na paliwo, jedzie bus - wolnych 5 miejsc. kontakt: Monika, 512-354-214, monikazielinskaa@interia.pl, nr gg:1101616 zgłoszenia do jutrzejszego wieczora, rejestracja na wyścig do jutra do 9 rano na stronie http://www.mininm.info/ info o imprezce tutaj: http://www.mininm.info/
titit Napisano 2 Marca 2009 Autor Napisano 2 Marca 2009 Witam, coś dawno nikt nie pisał tutaj może by tak odświeżyć tego posta i pomału myśleć o jakiejś ustawce w nowym sezonie, co Wy na to? Pozdrawiam wszystkich!
cusek Napisano 2 Marca 2009 Napisano 2 Marca 2009 Jestem za tym bardziej że pogoda się poprawia, drogowo już da się jeździć. Co proponujecie?
kamilos86 Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 hej jestem z Katowic chętnie posmigam z ludźmi z okolicy, pozdrorower
wolfik Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Inne miasta się rozwijają, a w temacie katowic coś cicho:) Ktoś chętny na jazdę po Katowicach i okolicach, szczególnie w tygodniu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.