Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli pogoda dopisze to będzie na pewno :) Osobiście też spróbuje się tam zjawić... byle by emma nie powróciła :/

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam Wszystkich,

Chciałbym zaproponować wspólne wyjazdy w góry - jak na razie najlepiej okolice Bielsko-Białej, Szczyrku, Wisły, Ustronia, Brennej, Żywca, Jury.

Preferowałbym wyprawy jedno dniowe ( do 10.08 może być w tygodniu, później już raczej tylko weekendy ze względu na prace ) może być od rana do godzin wieczornych, od ok. 60 - 100 km, warunki atmosferyczne - najlepiej słoneczko, ale z cukru nie jestem także leciutki deszczyk też może być.

Nie jeżdżę ani szybko ani wolno - tępo generalnie do uzgodnienia, nie boję się ostrych zjazdów (gorzej z ostrymi podjazdami, ale też daje rade).

Zakładam ten temat z bardzo prostej przyczyny - brak kompana \ kompanki - raczej nie lubię jeździć sam, szczególnie po górach.

Pozdrawiam i zapraszam, mam nadzieje, że na dniach gdzieś się wybierzemy.

P.S co do masy krytycznej to kiedy się odbywa ? ost. pt miesiąca ?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam, jeździł ktoś ostatnio po parku w Chorzowie i czy natknął się na patrol policyjny spisujący numery rowerów?? Dzisiaj do mnie podeszło dwóch policjantów i zaczęli spisywać moje dane a później numer roweru. Od razu sprawdzili czy rower nie kradziony i powiedzieli że jest "czysty" (nie licząc wyglądu:)). Podobno ostatnio często dochodzi do kradzieży rowerów i stąd taka akcja.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam,

W środę będę na śląsku na pare dni, czwartek i piątek mam wolny, może ktoś ma ochotę wyskoczyć gdzieś na rower w okolicy, a może i nawet gdzieś dalej?

info @ i gg

pzdr

Napisano

Jade dokladnie do Swietochlowic, ale nie ma problemu zeby gdzies podjechac. *auto z bagaznikiem na rower jest.

Nie znam zbytnio katowickich rejonow wiec pewnie dopiero na miejscu bym cos planowal. Mysle caly czas o tym zeby podjechac do ustronia-wisly, ale nie wiem co z tego wyjdzie z uwagi na pogode. Preferuje tereny lesne, jazda po wioskach, asfaltach, zupelnie mnie nie interesuje, tak wiec tempo towarzyskie, trasa ok 50km.

Planowany dzien wyjazdu na rower to piatek.

pzdr

Napisano

W takim układzie niestety nie dopisze, w piątek siedzę w szkole dość długo...miałem cichą nadzieję na wypad w czwartek - może następnym razem się uda

Napisano

Nikt sie nie pisze?

Pogoda bedzie bez deszczu i bez sniegu, 0stC w porywach do -4, słonecznie, lekki wiaterek 9km/h i wysokie cisnienie!

Napisano

W niedzielę planujemy z kumplem mały wypadzik po okolicznych lasach ,porobić trochę zimowych fotek i przy okazji spalić trochę kalorii. Jak zostajesz do niedzieli to możesz się podłączyć. Zapraszamy. No i raczej zahaczymy o jakieś wioski i asfalty ,bo w naszej okolicy trudno o nie nie zachaczyć :(

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Witam, coś dawno nikt nie pisał tutaj :icon_mrgreen: może by tak odświeżyć tego posta i pomału myśleć o jakiejś ustawce w nowym sezonie, co Wy na to? Pozdrawiam wszystkich!

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Inne miasta się rozwijają, a w temacie katowic coś cicho:)

Ktoś chętny na jazdę po Katowicach i okolicach, szczególnie w tygodniu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...