lukashs Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 szkoda ze mnie nie będzie... od poczatku maja do konca czerwca mnie nie ma w pl wiec lipa jak byście się zdecydowali na koniec kwietnia moze to ja ejstem chętny na 100%,,, a potem to dopiero lipiec
omen Napisano 19 Marca 2008 Napisano 19 Marca 2008 pasuje Ci ostatni weekend kwietnia ? bo 20.04 jest maraton, wiec może nie pasować komuś ( m.in. mi ) zresztą zobaczymy, co będzie. :] a wcześniej też nie za bardzo.. edit: 25-27 IV - 72. Pielgrzymka Młodzieży Akademickiej 27 IV - Pielgrzymka Transportowców 27 IV - Pielgrzymka Kupiectwa Polskiego wiec, możemy sie wkręcić na 72 Pielgrzymkę Młodzieży Akademickiej :]
andi333 Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Jesli chodzi o termin to mi raczej bez róznicy tylko muszę wiedzieć z 2 tygodnie wczesniej
beblak Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Wyjazdy klubu rowerowego Huragan w 2008 roku 13.04 - Częstochowa gdyby ktoś był zainteresowany, to zapraszam.
omen Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Huragan? Ten z Piekar ? Ci turyści? Nie mam zamiaru z Nimi nigdzie jechać nie dość, że tempo 20km/h to jeszcze co 2km przerwa bo ktoś sie zmęczył:/ Wstępnie umawiamy sie na 27 IV. Myślę, że wszystkim będzie termin pasował. :]
andi333 Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Tempo 20k/h cos dla mnie Dobra omen wstepnie 27 IV mnie pasi
beblak Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Huragan? Ten z Piekar ? Ci turyści? Nie mam zamiaru z Nimi nigdzie jechać nie dość, że tempo 20km/h to jeszcze co 2km przerwa bo ktoś sie zmęczył:/ Wstępnie umawiamy sie na 27 IV. Myślę, że wszystkim będzie termin pasował. :] Tak omen, chodzi dokładnie o ten klub i w tej kwestii dokładnie się z Tobą zgadzam Tempo nie jest zabójcze, jednak niektórym osobom to odpowiada i ciężko jest tu coś zmienić, wiem z doświadczenia, ale jest kilka nowych twarzy i sytuacja uległa zmianie. Oficjalnie wygląda to tak, że jadę sobie dwie podgrupy, każda swoim tempem do wyznaczonych miejsc postojowych i wszystko jest w porządku. Wiem, bo sam to przerabiałem, byłem z tym klubem na wyprawie w zeszłym roku. Ogólnie jest w porządku poza małymi wyjątkami, ale tak zapewne jest w każdym klubie. Niestety nie mam porównania, bo nie znalazłem innego z taką ofertą wycieczek programowych. Pozdrawiam. A do Częstochowy nie zaszkodzi pojechać dwa razy. Pomyślę
omen Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 beblak chodz z Nami.. z nimi to nie ma sensu... tam przecież jada też matki z dziećmi, ,szkoda słów.. nie ma ziomów wszystko stare.. beblak skąd jestes? :>
andi333 Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 jasne jedz z nami my skromne tepo mamy a postoje ze dwa też będa i obowiązkowo małe zagubionko po drodze
beblak Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 beblak chodz z Nami.. z nimi to nie ma sensu... tam przecież jada też matki z dziećmi, ,szkoda słów.. nie ma ziomów wszystko stare.. beblak skąd jestes? :> matki z dziećmi dobre choć nie do końca prawdziwe. omen kiedy ostatni raz byłeś z klubem na wycieczce? Postaram się z Wami pojechać, a mieszkam w Katowicach.
omen Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 zz Huraganem ? nigdy z nimi nie jechałem ale kilka razy mijałem, jak koło furmanki z gnojem koło nich przejeżdżałem.. może sie znamy?
beblak Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 zz Huraganem ? nigdy z nimi nie jechałem ale kilka razy mijałem, jak koło furmanki z gnojem koło nich przejeżdżałem.. może sie znamy? Raczej sie nie znamy , a drugorzędną sprawą, jest to, że nigdy nie wiadomo ile gość, którego mijasz ma na liczniku.
omen Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 byłeś może kiedyś na jakiś ich zawodach ? jak go mijasz z prędkością 35km/h a On ledwo utrzymuje równowagę na rowerze w powodu wiatru to co sądzisz?
beblak Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 byłeś może kiedyś na jakiś ich zawodach ? jak go mijasz z prędkością 35km/h a On ledwo utrzymuje równowagę na rowerze w powodu wiatru to co sądzisz? Nie byłem. Wogóle nic nie słyszałem o takich zawodach. W porządku, jeździsz szybciej od każdego emeryta, który należy do turystycznego klubu rowerowego w Twoim rodzimym mieście Jeśli chodzi o pielgrzymkę do Częstochowy, to w którym miejscu się spotykamy?
omen Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 Po świętach zrobię temat o Pielgrzymce. Wtedy zobaczymy kto i skąd pojedzie.. a miejsce do ustalenia, tak samo jak godzina.. :]
tobek Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Witam. Wątek katowicki, to chciałem zaproponować coś nowego Jura Bike 2008 - 13-etapowa inicjatywa rowerowa. Więcej informacji znajdziecie na www.jurabike2008.jo.pl Zapraszam A co do pielgrzymki rowerowej, to o ile już forma będzie na tyle dobra, by objechać te 200km, to ja się pisze Pozdrawiam
andi333 Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Tobek sam to wymysliłes ? Nawet ciekawy pomysł chetnie moge zaliczyć wszystkie etapy jak terminy bedą odpowiednie
omen Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 o fajna inicjatywa :] może na te najdłuższe sie wybrać :] jak terminy będą pasować.. :]
beblak Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Wszystko fajnie, tylko dając skany książki prawdopodobnie łamiesz czyjeś prawa autorskie. tobek kiedy będą orientacyjne terminy?
tobek Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Wymyśliłem to sam Każdy termin będzie ustalany przed każdym etapem, to w zależności od pogody. Co do skanów to zmienię to... Można dalej śmiało pisać na ten temat Pozdrawiam
koncertownik Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 No ja się piszę, możliwie na jak więcej etapów, jak tylko czas pozwoli (matura i ezgamin zawodowy). Gdzie się podziały obiecane skany mapy?
tobek Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 Koncerto o szczegółowe info dla etapów do mnie A mapy są - u mnie :] Początek JB jak wiosna przyjdzie, będzie ciepło, miło i bez opadów Pozdrawiam
lukashs Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 wie ktoś może czy odbędzie się masa krytyczna ?
omen Napisano 21 Marca 2008 Napisano 21 Marca 2008 też o to chciałem zapytać. Jak będziemy to sie odbędzie.. a jak nie to niee. ja melduje sie na 100% :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.