Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w sobotę nie.. ale nie wiem czy będę miał czas na 100% bo kumpel coś gadał o klasyku.. :/ zobaczę jeszcze.. no i długich spodni nie mam, wiec jak bedzie mniej niż 10stopni to odpadam..

Napisano

noo wiesz jednak to jest te 3 godziny na biku trochę dużo, a nie chce se kolan załatwić na amen.. mam nadzieje ze innym razem :]

Napisano

Nie, nie i jeszcze raz nie.. wystarcza gładkie szosowe opony i dajemy rade serioo. Ja ostatnio daje jakoś rade z szosowcami na terenowych oponach z kumplami na szosach wiec i Wy dacie rade.

Napisano

jak byście się wybierali w wekend gdzieś w strone gliwic.. albo mikołowa.. to ja chętnie się dołącze :) no albo przez Tarnowskie... jak coś to PW :)

mi pasuje każda godzina, i tak będe smigał od rana... o ile pogoda pozwoli;/

mogę też dojechać do kato, ale wtedy musze wiedzieć konkretna godzine na która być :P

Napisano

spoko, spoko na razie sie tam nie zaciągam ale pewnie już nie długo.. a Ciebie zapraszamy do Nas, na II Pielgrzymkę Rowerową do Częstochowy xD

Napisano

myślę, że w tym roku odbędzie sie w Maju.. Gdy jest Pielgrzymka Młodzieży na Jasna Górę.. no chyba, że sie zbiegnie z jakimś maratonem.. to pomyślimy o innym weekendzie..

Napisano

Na II rowerową pielgrzymkę do Częstochowy bardzo chętnie się wybiorę :)

W prognozach podają, że w przyszłym tygodniu dalej aura nie najlepsza... :/ Co z tą pogodą ?? ;)

Napisano

Pogoda nie jest zła dzis pociskałem po lasach w okolicy trzebini miodzio:) Ale powrót tragiczny przewiało mnie jak nigdy dotąd oby nic z tego nie wyszło ;) Pozytyw to dzisiejsza średnia 23,60 na 94km z tego 25 teren, forma rosnie :)

Napisano

Andi widzę, że już z formą u Ciebie bardzo dobrze ;)

Zakupiłem niedawno atlas szlaków Jury-Krakowsko Częstochowskiej i tak sobie postanowiłem, że przejadę każdy ten szlak(łącznie ich jest 32), może nie w jednym sezonie, ale przejadę :) W tym roku na Jurę jak najczęściej będę się wybierał. I tak myślę, że można w sezonie(czyt. czyli już :D) można organizować liczne wyjazdy na naszą ukochaną Jurę :)

Pozdrawiam

Napisano
he he pierwszy rozpoznawczy wypadzik na jure już miałem smile.gif A planuje częste wypady w rejony jury.

Widzę, że podobna wizja jak u mnie :D To bardzooooo cieszy :mellow:

Jeśli wiosna 'pogodowo' na dobre zagości w Polsce to już będzie można myśleć o spotkaniach i wyjazdach w rejony Jury Krakowsko-Częstochowskiej.

Strasznie spodobały mi się rejony Ojcowskiego Parku, Doliny Kobylańskiej i innych Będkowskiej, Prądnika. Rejony naprawdę piękne, warte zrzeszenia bajkersów i wybrania się razem na podboje.

Pozdrawiam

Napisano

Ja bym był chętny na wypad do Częstochowy:D Ile to jest kilosów w dwie strony, tak orientacyjnie :) aha i jakia średnia, bo nie wiem czy dam radę :/

Teraz czekam na pogode żeby móc zacząć śmigać;)

Napisano

sporo wychodzi ale postaram się:) byłby to dla mnie rekodr bo jak na razie to przejechałem na raz troche ponad 100km :/ Najbardziej by mi odpowiadała końcówka maja, bo musiałbym troche jeszcze pojeździć i nabrać kondychy:D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...