Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a ja jutro wymyślę dopiero gdzie :P

Zabrałbym się z którymiś wami (co za składnia...) ale nie znam dnia ani godziny (nie... dzień znam) kiedy pojadę :P

Napisano

Ja swoją traske zaliczyłem :D ale od jutra to chyba dychne zimno ma być, ale za to w czwartek dojedzie do mnie mój nowy bik to się dopiero sezon zacznie .;)

Napisano

a ja saracen, heretyk i wogóle... dzis nie bylem n arowerku, o zgrozo!! prawko zdawałem... a teraz nie jetem w stanie jechać ://

amen - zle amen tu nie pasuje

czesc pozdrawiam i wogole...

Napisano

Może zorganizujemy coś na Walentynki? Jakieś spotkanie po szkole(pracy)? O ile pogoda dopisze... <_<

Pozdrawiam

Napisano

ja się piszę, tylko zarzuć jakimś pomysłem (ciekawym) <_< bo ja ostatnio prawie jedną i tą samą trasą jeżdżę.

o ile mówisz o spotkanie na rowerku (?)

Napisano
o ile mówisz o spotkanie na rowerku (?)

Oczywiście, że rowerkowo ;)

W niepokoju spoglądam na prognozę pogody, dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie tylko asfalt.

Proponuje trasę:

Mysłowice->Sosnowiec(Zamek Sielski i Pałac Schoena)->Będzin(Zamek Piastowski, Pałac Mieroszewskich). Średnim tempem, żeby się nie gonić.

Oczywiście trasa do modyfikacji...

Pozdrawiam

Napisano

jak chcecie śmigać jutro to odpada (praca) ale jak byście coś na niedziele wymyślili to jestem za. Jak nie bedzie padać to na 99% smigam w strone Bukowna a dalej się obaczy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Tobek trzeba było sie wczoraj odezwać to byś z nami dziś posmigał daleko nie masz :) Dziś z synem 61 km srednia 21,24 wiaterek jeszcze mocny ale i tak zle nie było :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Śpicie czy co? Na razie w tym tygodniu będę niedostępny, ale w przyszłym owszem, więc może coś w końcu?

Napisano

jest ktoś chętny na wspólną jazdę?? jakieś propozycje, gdzie można byłoby skoczyć? może WPKiW na początek...........?

Ps. mam nadzieję że pogoda dopisze :D

Napisano
jest ktoś chętny na wspólną jazdę?? jakieś propozycje, gdzie można byłoby skoczyć? może WPKiW na początek...........?

Ps. mam nadzieję że pogoda dopisze :)

byłbym chętny jutroo.. :] napisz tylko skąd jesteś. :D

andi a gdzie to ? :P

Napisano

Myslałem o jutrze ale przeglądam prognozy pogody i nie są zachęcające,z tego co widze to w sobote ma być niezle a godzinka myśle tak 10-11 przewiduje jakies 3 do 4 godzin jazdy moglibysmy się spotkać np. w Mysłowicach masz tam chyba niezły dojazd ?

Napisano

myślałem, że to w sobotę.. o tej godzinie to jeszcze w szkole będę.. :/ jakby ktoś był chętny na jutro popołudniu to PW ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...