Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmmm... nachodzi mnie takie pytanie:

czy Panie nie jeżdżą u nas na śląsku zimą?

Dziś zrobiłem sobie traskę lekko>60km, spotkałem 11 rowerzystów, w tym 0 - słownie zero - rowerzystek...

nie dziwne?

szaman

Napisano

tak tak, pewnie za górami i za lasami. a to na jakim ty śląsku mieszkasz? W Katowicach też rowerzystek za bardzo nie widuję, co najwyżej sporadycznie ;)

Napisano

ciepłą porą jest Ich całkiem spora ilość...

oczywiście nie są to proporcje 1:1, ani nawet 1:2, ale Panie są widoczne. Natomiast teraz zimą to dramat - sam znam tylko jedną 'odważną', która jeździ mimo śniegu (głupio to brzmi 'mimo')

p.s.

pozdrawiamy wszyskie zimowe rowerzystki!

Napisano

latem żeby jaką rowerzystke ( oczywiscie mam na myśli profesjonalną :) ) obaczyć to musiałem jezdzić w okolice Bukowna u mnie jakoś nie trafiłem :D

Napisano

Podobnie u mnie. Bilans widzianych rowerzystek w tym roku, bardzo słaby. Sporadycznie w lato widziałem jedną rowerzystkę, i to na klasycznej trasie.

W innych rejonach (Małopolska) czy też bardziej na południe, bilans się poprawiał.

Pozdrawiam

Napisano

Ta na jurze to widziałem parę rowerzystek :) ( w sezonie oczywiście) byłem teraz w święta to spotkałem tylko jednego bikera aż mnie skręciło z żalu że ja bez roweru pogoda i widoki zimowe cudo (niestety kontuzja kolana) więc tylko łaziłem po szlaku :D Pocieszam sie myślą że od marca co dwa trzy tygodnie będzie jura miodzio :)

Napisano

Ja wczoraj godnie zakończyłem rok 2007 ostatnim treningiem - 7 "kółek" w WPKiW. Bikerów spotkałem z słownie 5szt w tym jednego kolesia co trenował poważniej. Ale uwaga spotkałem aż 3 laski może nie na rowerze ale biegi też się liczą :P . Zatem WPKiW rules

Napisano

Dziś w południe, zaliczony pierwszy trening bieżącego roku i pierwsza ucieczka przed psem w lesie :D

A wy jeździcie coś? Czy się obijacie B) ?

Pozdrawiam

Napisano

W tym roku wyjątkowo wcześnie już pedałuje ;] Może dlatego, że później będzie mało czasu na jazdę. Do zobaczenia na trasie! :D

Pozdrawiam

Napisano

To ja z kolei wczoraj zaliczyłem pierwszy dzień w tym roku bez roweru :) A wszystko przez...narty.

Szkoda tylko, że mróz się skończył - na śląsku teraz aura błotnisto - wodna. Trudno, więcej prania tylko :D

pozdrawiam,

szaman

P.S. Tobek, przez Twój awatar uderzyłem mój monitor....

Napisano

W środę i piątek ma nie padać, więc może wybiorę się zaliczyć nadajnik na Wesołej ;]

Pozdrawiam

Ps. Co do avarta, to ten karaluch jest niezniszczalny :)

Napisano

Cześć wszystkim!!

dziś w WPKiW całkiem przyjemnie tylko lód gdzieniegdzie jeszcze nie stopniał. Dlatego polecam dobre oponki!!

PS, poza mną na dwukółku spotkałam tylko jednego dziadka.

Co sie dzieje?? wakacje od roweru??

• 4 tygodnie później...
Napisano

Niedziela 10.02.2008. planuję wycieczkę na trasie Katowice-Lędziny Katowice. Przewidywany dystans ok 50 km głównie leśnymi ścieżkami. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam.

Napisano

Byłem wczoraj :)

Na niedzielę 10.02.2008r. - planuję wycieczkę do Małopolski(Chełmek), wjazd na górę na Podzagórniu, z której jest piękny widok na Beskid Żywiecki i inne miejsca :) Całość asfalt.

Na pewno pojawie się ja i biker z Jaworzna(vanhelsing).. możliwe że jeszcze parę innych osób.

Zapraszam na wycieczkę B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...