Shogun Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Ja bym chętnie się gdzieś przejechał w najbliższy weekend. Tak koło 100-150km. Może np. w Beskidy i powrót pociągiem?
rurokura Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 masz jakąś konkretną trasę ? beskid śląski ? start w zywcu ? zwardoniu ? gdzieś po drodze ? nie zakopiemy sie w sniegu ?? obawiam sie ze moja jesienna kondycja nie pozwoli mi na 150 km po górach .. jakbysmy zrobili koło 100 ki w 2 dni to by było bardzo dobrze odpowiedz na priv;a oi btw.JESLI KTOS CHETNY NA TRENINGI ZIMĄ TO ZAPRASZAM jestem z katowic ligoty i po tychże okolicach się kręcę generalnie 100% las i raczej nie po ścieżkach ,jeśli ktoś chętny to sie na gadu zgłaszać 2881271 godziny poranne raczej ,chociaż okolice od 22-6 rano też są możliwe -jesli tylko jest jasna noc czas 1-1,5 godziny nie ścigam sie
Shogun Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Tak sobie myślałem, że można jechać z domu przez Pszczynę, Skoczów, Wisłę, Szczyrk do Bielska i z Bielska pociągiem wrócić. O tej porze roku jedynie drogi asfaltowe wchodzą w grę, bo są odśnieżane. Tylko jeden większy podjazd jest na trasie (przełęcz Salmopolska). Aha, i chodzi mi, żeby to w jeden dzień zrobić (sobota, albo niedziela) bo nie mam czasu za wiele.
rurokura Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 hej! nom oki ,kumam , w sumie chyba faktycznie tylko drogi wchodzą w grę niestety ja mam sprawnego tylko singla ,w góralu brak mi przerzutki .. a nie mam nic na zamiane a inna sprawa ,to że średnią mam ochote popyać po trasach z samochodami ,w momencie gdy domniemane pobocza nieistnieją więc w sumie pomysł nie do końca mi pasi ale na traske do lasu zapraszam jakby Ci sie chciało dziś śmigałem 2godziny ,w okolicach ochojca ,znam fajne ścieżki a raczej lasy przez ,które sie przedzierasz
szaqman Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 Możliwe, że Cię dziś widziałem. Też zdarzyło mi się w tamtych okolicach dziś troszkę pojeździć. Widziałem w oddali jednego rowerzystę na czarnym rowerze. Gdzieś w lesie między Ochojcem a Giszowcem.
rurokura Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 Możliwe, że Cię dziś widziałem. Też zdarzyło mi się w tamtych okolicach dziś troszkę pojeździć. Widziałem w oddali jednego rowerzystę na czarnym rowerze. Gdzieś w lesie między Ochojcem a Giszowcem. siema! no wczoraj byłem całym czarnym rowerzystą na z grubsza czarnym rowerze ,z zielonym błotnikiem i widelcem oraz czerwoną kierą : ) jak masz ochote pojeździć po tych okolicach to daj znać .. chetnie sie przejade w 2 osoby oi
tobek Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 Widzę, że zapał do jazdy jest! Może ustawimy jakiś wypad na przyszły sezon? Pozdrawiam
Pawel90 Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 Myślę, że całem ciekawy może być wyjazd: Katowice-Częstochowa i Szlakiem Orlich Gniazd do Krakowa i potem do Katowic Co Wy na to??? Jest to co prawda trasa trochę długa więc można by ją zrobić w kila dni, jak już będzie ciepło ( wakacje ) Ale widoki są fantasyczne:D
szaqman Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 siema!no wczoraj byłem całym czarnym rowerzystą na z grubsza czarnym rowerze ,z zielonym błotnikiem i widelcem oraz czerwoną kierą : ) jak masz ochote pojeździć po tych okolicach to daj znać .. chetnie sie przejade w 2 osoby oi Jasne, zawsze fajnie pojeździć w dwie osoby. Można by albo w przyszłym tygodniu, albo ewentualnie w weekend.
tobek Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 W przybliżeniu jakieś 350km ;] Katowice->Częstochowa->Kraków>Katowice. Z tym, że połowa w terenie no fajnie, fajnie Pozdrawiam
andi333 Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 W dwa dni mysle że spokojnie kto wie kto wie ,pomyśleć można. Ale to na wiosne:)
omen Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 a może i w 1 dzień? :] wystartować bardzo wcześnie rano i może by sie udało. Raczej na pewno.
kopaczus Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 Jestem chętny na ustawkę na wiosnę. Śmignąć kajś w górki, Ustronie, Wisły, tego typu rzeczy
tobek Napisano 30 Listopada 2007 Napisano 30 Listopada 2007 Jeden dzień? no nie wiem.. Połowa jazdy jest w terenie i to szlakiem Orlich Gniazd, a tam teren jest bardzo trudny. Lepiej rozłożyć na parę dni i nie pędzić tylko spokojnie relaksować się krajobrazem Pozdrawiam
Shogun Napisano 30 Listopada 2007 Napisano 30 Listopada 2007 a może i w 1 dzień? :] wystartować bardzo wcześnie rano i może by sie udało. Raczej na pewno. Trzeba być niezłym wymiataczem, żeby zrobić to w 1 dzień, chociaż ... dla chcącego nic trudnego Gdybyś omen chciał zrealizować ten szaleńczy pomysł to napisz do mnie, może się skuszę, ale nie gwarantuję, że dam radę.
andi333 Napisano 30 Listopada 2007 Napisano 30 Listopada 2007 też bym sie skusił może dojade czemu nie
szaqman Napisano 1 Grudnia 2007 Napisano 1 Grudnia 2007 a może i w 1 dzień? :] wystartować bardzo wcześnie rano i może by sie udało. Raczej na pewno. Na coś takiego też w miarę możliwości bym się 'pisał'. Jak to ktoś przed chwilą napisał - dla chcącego nic trudnego. No, ale trzeba przyznać jest to już dość spore wyzwanie.
omen Napisano 1 Grudnia 2007 Napisano 1 Grudnia 2007 panowie. ja mogę jechać takie coś. myślę ze maj/czerwiec. wcześniej raczej nie. dla mnie będzie to dobry trening dla sprawdzenia samego siebie przed wyjazdem w podlaskie. kopaczus dam Ci znać w kwietniu, bo wtedy będę chciał targać co tydzień w górki :]
kopaczus Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 No to wypas Ja będę śmigać jak tylko śniegi zejdą. Póki co próbuję namówić ludzi z Tychów na wspólne wypady po okolicy, ale coś nie ma zainteresowania, chyba nikt nie chce ze mną jeździć, chlip chlip!
killo Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 Siema. Kopaczus to malo sie starasz z tym namawianiem ludzi z Tychów na wspólne smiganie albo nie wiesz gdzie ich szukac . A tak btw. w czwartek 6 grudnia jest w Tychach mikolajkowa masa wiecej info na stronie www.noltychy.pl pozdro
omen Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 a teraz pytanie z całkiem innej beki :x czy w Bikershopie, Twomarku, BikeAtalierze można splanować mufę suportową? :>
omen Napisano 22 Grudnia 2007 Napisano 22 Grudnia 2007 nie, jeszcze nie jeżdziłem.. nie mam za bardzo czasu.. ale już wiem ze w bikershopie nie robią takich luksusów. A w Twomarku nie ma tej usługi w cenniku na ich stronie wiec chyba też nie robią. :/ pozostał bike Atalier..
rurokura Napisano 26 Grudnia 2007 Napisano 26 Grudnia 2007 witam! co do wypadów w góry w kwietniu to jest to życzenie ryzykowne ..bo zimno i śnieg ,ale do zrealizowania smigałem w tym roku na początku kwietnia po beskidach i było nawet "sucho" ..ale na wieczór trzeba się ratować .. bo człowieka przewiewa przejazd przez jurę świetnym pomysłem jest .. na jure zdaje się mozna juz znacznie wcześniej jeździć i trenować mozna ją zrobić jednego dnia .. tak mi się wydaje ,tylko nie wiem czy juz w kwietniu : ) p.s. nikt dalej sie nie zgłasza .. nikt z Was na forum nie smiga zimą po lesie ? jest naprawde pięknie .. znalazłem rewelacyjną dziewczynę ,która jeździ ze mną na rower teraz (-3stopnie) i jej sie podoba! a tu nikt nie jeździ ?! wstydźcie się!
szaqman Napisano 26 Grudnia 2007 Napisano 26 Grudnia 2007 ja jeżdżę, ja jeżdżę! faktycznie - mało nas w zimie na bicyklach. A przecież "trza być twardym a nie mientkim"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.