Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to ja w ramach niedzielnego odpoczynku zwiedziłem sobie lasy pod Lędzinami, zbiornik w Dziećkowicach i jakieś kopalnie odkrywkowe i chaszcze za Jaworznem :D

teraz o tym mówisz?? :029: szkoda bo ja też zwiedzałem te same okolice (chyba nie powiesz jeszcze, że jechałeś czarnym szlakiem z 3S na Lędziny...) tylko, że mi wyszło 72 kilosy. Pewnie gdybym jechał z tobą wykręciłbym więcej ;)

Napisano

a tak spontanicznie wyszło. wstałem (chciałem się wogóle na Jurę wybrać ale już po 9.00 było...), ładna pogoda, to wsiadłem na rowerek i popedałowałem trochę :D

czarnym szlakiem kawałek też przejechałem ;)

Napisano

Ja w tym tygodniu chyba będę jechał gdzieś w Beskid Śląski (Skrzyczne, Barania - te okolice). Jak by miał ktoś ochotę się dołączyć to zapraszam.

Napisano

Jak sie wszyscy chwalą, to ja też :P Zrobiłem ok 110 km: pół na pół teren(czyli piach) i asfalt. Wyjechałem z Zawiercia i skończylem w Częstochowie szlakiem warowni jurajskich

Napisano

No to i ja sie pochwale w niedziele wyszlo jakies 150 km Tychy-Wadowice-Tychy pedzilismy na Rodzinny Rajd Rowerowy :) (z Tychow zapisane 43 osoby ale smigalo koło 35 ) wyjazd super pogoda tez dopisala ;) :twisted:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności, w związku z zbliżającymi się wakacjami a moje plany wakacyjne robią się coraz bardziej nierealne jestem zmuszony znaleźć inny alternatywny pomysł na wakacje, kręcą mi się po głowię różne wyprawy rowerowe bliższe i dalsze, przeglądam fora z wyprawami i zastanawiam się nad dołączeniem do kogoś lub zorganizowania własnej. Ciekawa wydała mi się wyprawa www.wyprawa.szczecin.pl lub może coś w stylu dookoła polski.

I tutaj kieruję moje pytanie. Czy ktoś byłby zainteresowany takim wyjazdem, wyjechać z domu na miesiąc góra dwa i pedałować po około 100km, zwiedzać różne miasta, cieszyć się naturą i jechać?....

Pozdrawiam

GeeRbiL

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kto chętny do wspólnego jeżdżenia po okolicach- bliższych i dalszych? Szukam ekipy do wspólnego kręcenia,smutno mi tak samemu:)

Napisano

Ja bym pokręcił, tylko kwestia tempa i odległości- do Piekar mam kawałek...wyszłoby ze min 150 km....

No i musiałbym z rowerem się uporać szybko:)

Napisano

skad jesteś? myślałem tez zeby troche w parku w chorzowie pokrecić.;] a tempo to sie dostosuje zeby obydmu nam było dobrze.

Napisano

Z Katowic....ale park Chorzowski mnie średnio kręci,już się tam najeździłem,potrzebujemy kompromisu:)

Muszę wyjść będę za godzinę...

Napisano

schodze z kompa. ale jak costo sms 692556177 bo na kompie do jutra popołudniu mnie nie bedzie. jak costo o 8 w piakarach pod bazylika. tam przy pomniku na parkingu. bede czekał 15 minut a potem jade .pozdrawiam

Napisano

Czesc!, jest ktoś chętny pośmigać na biku w najbliższy weekend?? Trasa do uzgodnienia, mile widziane propozycje :) . Piszcie i w drogę ;)

Napisano

siwek jak chcecie fajnie pośmigać to wpadaj w sobote o 10 do radzionkowa na fajne xc. www.mtbradzionów.prv.pl nie bedzie jakiś wymiataczy chyba, to se bedzie można miło porywalizowac.;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...