omen Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 kurde jakbym wcześniej wiedział to bym sie z wami wybrał do tych pyrzowic na te lotnisko choć daleko nie mam. F**k. trzeba bedzie tu czesciej zajrzeć. Napiszcie czy byliście i wogle. jakie srednie.;] pozdrawiam.;]
titit Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Napisano 14 Kwietnia 2007 kurde jakbym wcześniej wiedział to bym sie z wami wybrał do tych pyrzowic na te lotnisko choć daleko nie mam. F**k. trzeba bedzie tu czesciej zajrzeć. Napiszcie czy byliście i wogle. jakie srednie.;] pozdrawiam.;] No fakt za pozno troche napisalem ale tak do konca tez nie wiedzialem jaki bedzie plan, ostaram sie na nastepny raz wczesniej z 2 dni napisac o jakims kolowaniu w tamta strone a jak bylo? ano zarabiscie !! pogoda super, drogi nawet nie za bardzo ruchliwe, na lotnisku ludzie patrzacy sie jak na kogos nie z tej planety przez co byl fajny ubaw akurat trafilismy na londowanie wizzair z Paryza i to chyba tyle podsumowujac bylo super :) a co do sredniej to my nie krecimy na rekordy wiec zazwyczaj jedziemy sobie tak jak na to pozwala forma i samopoczucie ale chyba wyszlo cos kolo 20 km/h pozdro
Witcher Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 Ktoś się szykuje jutro na dłuższą wyprawę? Najchętniej taką 100+ km. Propozycja tego zlotu jest ciekawa, ale może jakieś alternatywy? Majkel, jak chcesz, to mogę Ci rowerek przeserwisować.
nrm Napisano 16 Kwietnia 2007 Napisano 16 Kwietnia 2007 moje foty z wczoraj Foty z samej imprezy różnych ludzi
titit Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy Acha i bikerki ze slaska mile widziane Zapraszamy !! 1. titit 2. arek 3. vinc 4.
DARO Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Jura K-CZ kolo Krakowa to mi nic nie mówi. Jakieś szcegóły, mapka lub opis trasy. A może trasa typu gdzie oczy poniosą?
ro35 Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Jura K-CZ kolo Krakowa to mi nic nie mówi. Jakieś szcegóły, mapka lub opis trasy. A może trasa typu gdzie oczy poniosą? raczej gdzie koła skręcą... a jak ich znam to skręcają zwykle w stronę wodopojów ech, nikt normalnie nie powie, tylku tu trzeba zaglądać...
Majkel Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 jeśli amortyzator wróci mi z przeglądu do piątku to wypadem na Jurę będę zainteresowany. i tak planowałem wyjazd w te rejony w weekend
Witcher Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Pomyślimy zobaczymy Ja byłbym bardziej za jazdą już z Katowic na Jurę na roweruch, tam jakąś ładną trasę wykręcić i powrót również na rowerach na Śląsk. No ale to moje zdanie
Majkel Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 a ja tam wole na spokojnie pokręcić się po Jurze niż targać asfaltem ;p
titit Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Napisano 18 Kwietnia 2007 DARO no na razie trasy nie ma zaplanowanej, poprostu wsiadzie sie w pociag w strone Krakowa i zobaczymy co bedzie oczywiscie mam nadzieje ze jeszcze przez te pare dni cos ustalimy ro35, hahaha przsadziles troche bo kto ciagnie ten ciagnie i nie bede tu pisal kto to taki ja na pewno NIE !! oczywiscie jesli masz wolna niedziele to zapraszamy, zawsze jestes mile widziany Majkel to nie zastanawiaj sie tylko bika pod pache i w droge Witcher a co do kolowania z Katowic tam i z powrotem to raczej nie chyba nie wypali bo kondycja jeszcze nie az tak duza u niektorych a lepiej przeciez wiecej pojezdzic na miejscu niz wdychac spaliny i uwazac na baranow za kierownica ktorzy wcale nie patrza aby zachowac te 1,5 metra odstepu przy wyprzedzaniu rowerzysty !! wiec niech tak na razie zostanie jak jest no chyba ze 99% luda bedzie jednak chciala jechac droga to sie dostosuje wiec kogo mam dopisac do chetnych w 100% ?? 1. titit 2. arek 3. vinc 4.
Majkel Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 Majkel to nie zastanawiaj sie tylko bika pod pache i w droge tia, przykręcimy komuś główkę ramy do sztycy i będzie tandem
titit Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Napisano 18 Kwietnia 2007 tia, przykręcimy komuś główkę ramy do sztycy i będzie tandem Hahaha kazdy pretekst jest dobry zeby nie jechac wiec tandema zostaw do jazdy z dziewczyna a z nami wez BIKA !! :)
Majkel Napisano 18 Kwietnia 2007 Napisano 18 Kwietnia 2007 Hahaha kazdy pretekst jest dobry zeby nie jechac wiec tandema zostaw do jazdy z dziewczyna a z nami wez BIKA !! :) niestety jak już wcześniej pisałem amortyzator jest na przeglądzie w serwisie i nie wiadomo czy się wyrobią do piątku. jeśli nie to na jednym kole raczej nie pojadę
titit Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Napisano 19 Kwietnia 2007 Tak dla przypomnienia tematu !! Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem, z reszta wszystko jest do dogadania. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy Acha i bikerki ze slaska mile widziane Zapraszamy !! 1. titit 2. arek 3. vinc 4. Majkel, no jasne ze bez amora to nie ma jazdy wiec nastaw sie pozytywnie a jutro amork bedzie juz przykrecony do biaka nara
titit Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Napisano 19 Kwietnia 2007 oczywsicie ja tez z wami jade Oktanek;d No to gratuluje decyzji jesli jest 100% godzine spotkania ustalimy jutro badz w sobote, pozdrawiam a to jeszcze przypomnienie: Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem, z reszta wszystko jest do dogadania. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy smile.gif Acha i bikerki ze slaska mile widziane smile.gif Zapraszamy !! 1. titit 2. arek 3. vinc 4. oktanek 5.
Oktanek Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 jeszcze takie małe pytanie;) ile km planujemy zrobic;>
titit Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Napisano 19 Kwietnia 2007 jeszcze takie małe pytanie;) ile km planujemy zrobic;> No wiesz z tymi kilometrami jest roznie ale na pewno nie bedzie to 15 km tylko o wiele wiecej wiec lepiej sie nastawic na dluzsza jazde a nie siedzenie (jak to wczesniej napisal ro35) przy wodopoju (piwie)
Majkel Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Dmax -> 2007r.: 0505 km - jeśli takie dystanse dzienne trzaskasz to faktycznie może być "dłuższa jazda"
titit Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 Dmax -> 2007r.: 0505 km - jeśli takie dystanse dzienne trzaskasz to faktycznie może być "dłuższa jazda" hahaha no co Ty !! to jest dystans przejechany w 2007 roku a nie w jeden dzien jakby tak bylo to bym sobie jezdzil na weekendy nad morze !! :) Witam, tak sobie pomyslalem ze jak bedziemy jechac (zainteresowane osoby) w strone Krakowa to moze wysiadziemy w Trzebinii lub w Krzeszowicach i z tamtad pojedziemy juz na bikach, oczywiscie caly czas temat jest otwarty do dyskusji i moze ulec zmianie wiec prosze sie wypowiadac i proponowac !! Pociag (osobowy) jest w strone Krakowa o godz. 06:28 bo pozniejsze to pospiechy. Ok, to jak ktos jeszcze sie zdecyduje to bardzo prosze o wypowiedz na forum, nara
Shogun Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Zamierzacie jeździć głównie szlakami terenowymi, czy asfaltem?
titit Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 Zamierzacie jeździć głównie szlakami terenowymi, czy asfaltem? Witam, no oczywiscie ze terenowymi bo przeciez nie ma to jak lono natury raczej zapachy ze "Stara 200" nas nie interesuja
Majkel Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 amortyzator czeka na montaż. prawdopodobieństwo, że pojadę jest duże (chyba, że ze znajomą zaimprezuję w sobotę i nie wstanę przed 5.00 w niedziele )
titit Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 amortyzator czeka na montaż. prawdopodobieństwo, że pojadę jest duże (chyba, że ze znajomą zaimprezuję w sobotę i nie wstanę przed 5.00 w niedziele ) Haha no wiedzialem ze tak bedzie z tym amorem, ale wiem tez ze jak juz tak piszesz ze ze znajoma masz imprezowac to raczej na bank nie jedziesz no chyba ze cod sie stanie wiec jakby co to 22-04-2007 pod zegarem na dworcu PKP o 06:00
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.