Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kurde jakbym wcześniej wiedział to bym sie z wami wybrał do tych pyrzowic na te lotnisko choć daleko nie mam. F**k. trzeba bedzie tu czesciej zajrzeć. Napiszcie czy byliście i wogle. jakie srednie.;] pozdrawiam.;]

Napisano
kurde jakbym wcześniej wiedział to bym sie z wami wybrał do tych pyrzowic na te lotnisko choć daleko nie mam. F**k. trzeba bedzie tu czesciej zajrzeć. Napiszcie czy byliście i wogle. jakie srednie.;] pozdrawiam.;]

No fakt za pozno troche napisalem ale tak do konca tez nie wiedzialem jaki bedzie plan, ostaram sie na nastepny raz wczesniej z 2 dni napisac o jakims kolowaniu w tamta strone :D a jak bylo? ano zarabiscie !! pogoda super, drogi nawet nie za bardzo ruchliwe, na lotnisku ludzie patrzacy sie jak na kogos nie z tej planety :D przez co byl fajny ubaw :) akurat trafilismy na londowanie wizzair z Paryza i to chyba tyle :) podsumowujac bylo super :):) a co do sredniej to my nie krecimy na rekordy wiec zazwyczaj jedziemy sobie tak jak na to pozwala forma i samopoczucie ale chyba wyszlo cos kolo 20 km/h :) pozdro

Napisano

Ktoś się szykuje jutro na dłuższą wyprawę? Najchętniej taką 100+ km. Propozycja tego zlotu jest ciekawa, ale może jakieś alternatywy?

Majkel, jak chcesz, to mogę Ci rowerek przeserwisować. :)

Napisano

Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy ;) Acha i bikerki ze slaska mile widziane :PZapraszamy !!

1. titit

2. arek

3. vinc

4.

Napisano

Jura K-CZ kolo Krakowa to mi nic nie mówi. Jakieś szcegóły, mapka lub opis trasy. A może trasa typu gdzie oczy poniosą?

Napisano
Jura K-CZ kolo Krakowa to mi nic nie mówi. Jakieś szcegóły, mapka lub opis trasy. A może trasa typu gdzie oczy poniosą?

raczej gdzie koła skręcą... a jak ich znam to skręcają zwykle w stronę wodopojów :)

ech, nikt normalnie nie powie, tylku tu trzeba zaglądać...

Napisano

Pomyślimy zobaczymy :)

Ja byłbym bardziej za jazdą już z Katowic na Jurę na roweruch, tam jakąś ładną trasę wykręcić i powrót również na rowerach na Śląsk. No ale to moje zdanie :D

Napisano

DARO no na razie trasy nie ma zaplanowanej, poprostu wsiadzie sie w pociag w strone Krakowa i zobaczymy co bedzie oczywiscie mam nadzieje ze jeszcze przez te pare dni cos ustalimy :rolleyes:ro35, hahaha przsadziles troche bo kto ciagnie ten ciagnie i nie bede tu pisal kto to taki :D ja na pewno NIE !! :) oczywiscie jesli masz wolna niedziele to zapraszamy, zawsze jestes mile widziany :)Majkel to nie zastanawiaj sie tylko bika pod pache i w droge :PWitcher a co do kolowania z Katowic tam i z powrotem to raczej nie chyba nie wypali bo kondycja jeszcze nie az tak duza u niektorych a lepiej przeciez wiecej pojezdzic na miejscu niz wdychac spaliny i uwazac na baranow za kierownica ktorzy wcale nie patrza aby zachowac te 1,5 metra odstepu przy wyprzedzaniu rowerzysty !!:) wiec niech tak na razie zostanie jak jest no chyba ze 99% luda bedzie jednak chciala jechac droga to sie dostosuje :) wiec kogo mam dopisac do chetnych w 100% ??

1. titit

2. arek

3. vinc

4.

Napisano
tia, przykręcimy komuś główkę ramy do sztycy i będzie tandem :)

Hahaha kazdy pretekst jest dobry zeby nie jechac :rolleyes: wiec tandema zostaw do jazdy z dziewczyna a z nami wez BIKA !! :D:)

Napisano
Hahaha kazdy pretekst jest dobry zeby nie jechac ;) wiec tandema zostaw do jazdy z dziewczyna a z nami wez BIKA !! :):)

niestety jak już wcześniej pisałem amortyzator jest na przeglądzie w serwisie i nie wiadomo czy się wyrobią do piątku. jeśli nie to na jednym kole raczej nie pojadę :)

Napisano

Tak dla przypomnienia tematu !!

Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem, z reszta wszystko jest do dogadania. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy :) Acha i bikerki ze slaska mile widziane :) Zapraszamy !!

1. titit

2. arek

3. vinc

4.

Majkel, no jasne ze bez amora to nie ma jazdy wiec nastaw sie pozytywnie a jutro amork bedzie juz przykrecony do biaka :P nara

Napisano
oczywsicie ja tez z wami jade Oktanek;d

No to gratuluje decyzji jesli jest 100% :) godzine spotkania ustalimy jutro badz w sobote, pozdrawiam

a to jeszcze przypomnienie:

Witam serdecznie, aby nie bylo zaskoczenia to chcialbym poinformowac wszystkich którzy tu zagladaja ze w najblizsza niedziele tj. 22-04-2007 nastapi jednodniowy wyjazd na Jure K-Cz ta kolo Krakowa, wszystkich zainteresowanych udzialem prosze o wpis swojego nicka. Co do godziny wyjazdu to jest to kwesta do dogadania sie na forum ale na pewno bedzie to wczesnie rano. Przejazd pociagiem a powrot prawdopodobnie rowerem, z reszta wszystko jest do dogadania. Trasa spontaniczna, predkosc jazdy bez bicia rekordow i srednich !! Wiec wyjazd zapowiada sie typowo integracyjny i krajobrazowy smile.gif Acha i bikerki ze slaska mile widziane smile.gif Zapraszamy !!

1. titit

2. arek

3. vinc

4. oktanek

5.

Napisano
jeszcze takie małe pytanie;) ile km planujemy zrobic;>

No wiesz z tymi kilometrami jest roznie ale na pewno nie bedzie to 15 km tylko o wiele wiecej wiec lepiej sie nastawic na dluzsza jazde a nie siedzenie (jak to wczesniej napisal ro35) przy wodopoju (piwie) <_<

Napisano
Dmax -> 2007r.: 0505 km - jeśli takie dystanse dzienne trzaskasz to faktycznie może być "dłuższa jazda" :)

hahaha no co Ty !! to jest dystans przejechany w 2007 roku a nie w jeden dzien :) jakby tak bylo to bym sobie jezdzil na weekendy nad morze !! :):)

Witam, tak sobie pomyslalem ze jak bedziemy jechac (zainteresowane osoby) w strone Krakowa to moze wysiadziemy w Trzebinii lub w Krzeszowicach i z tamtad pojedziemy juz na bikach, oczywiscie caly czas temat jest otwarty do dyskusji i moze ulec zmianie :) wiec prosze sie wypowiadac i proponowac !! Pociag (osobowy) jest w strone Krakowa o godz. 06:28 bo pozniejsze to pospiechy. Ok, to jak ktos jeszcze sie zdecyduje to bardzo prosze o wypowiedz na forum, nara

Napisano
Zamierzacie jeździć głównie szlakami terenowymi, czy asfaltem?

Witam, no oczywiscie ze terenowymi bo przeciez nie ma to jak lono natury :) raczej zapachy ze "Stara 200" nas nie interesuja :)

Napisano
amortyzator czeka na montaż. prawdopodobieństwo, że pojadę jest duże (chyba, że ze znajomą zaimprezuję w sobotę i nie wstanę przed 5.00 w niedziele :P )

Haha no wiedzialem ze tak bedzie z tym amorem, ale wiem tez ze jak juz tak piszesz ze ze znajoma masz imprezowac to raczej na bank nie jedziesz B) no chyba ze cod sie stanie :) wiec jakby co to 22-04-2007 pod zegarem na dworcu PKP o 06:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...