Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Masa Krytyczna w Bytomiu to była Freeraidowa Masa Krytyczna czyli wyjazd z Rynku na miejscówkę która jest na DSD i właśnie na tym odcinku była eskorta policji gdy jechaliśmy ulicami.

A policja związana z żałobą...raczej nie, oni byli aby pilnować porządku przy Spodku ponieważ był w nim freeride motocrossów B)

• 3 miesiące temu...
Napisano

Twomark jest na Gałeczki w Chorzowie, a Bikershop na Matejki w Katosach.

Czy nie prościej było poszukać w google niż zaśmiecać temat?

Napisano

W najlepszym wypadku dojedziemy do Bielska, w trochę gorszym do Czechowic-Dziedzic, w kiepskim wylądujemy nad Zalewem goczałkowickim, a w złym tylko Pszczyna ;)

Oczywiście, to są tylko moje wyobrażenia na temat tej wyprawy, jeżeli znajda się chętni, trasę możemy negocjować :rolleyes: A wjazd planuję na rano 8-9

Napisano

O to by mi pasowało :rolleyes: Tylko 8 trochę zimno jest... a do Bielska przecież są tylko 2,5h jazdy ;) Z Pszczyny do ewent. BB asfaltem?

Napisano

no ja nie wiem czy tak 2,5h będzie? Do Pszczyny nam z 2h zejdą bo w Kobiórze jadę silosy oglądać :D, potem trzeba na Goczałkowice zajechać pomoczyć nogi :) w Czechowicach jakieś zapałki kupić no i bielsko. Ja chcę zrobić ten wypad jako turystyczny, ale o średnią będziemy walczyć :P Można zawsze wyjazd na 9 przesunąć to się i wyśpimy bardziej :) A do Bielska z Pszczyny polecimy jakimiś bocznymi drogami, czyli raczej asfaltem.

Napisano

#########################

Niestety jutrzejszy wyjazd został przesunięty na później! :P Jednakże jutro jest wypad na Chechło, start o 13.00 pod wioską rybacką w WPKiW.

####################################################

No, ja nie mogę, nad Chechło nie jadą :/ Więc plan Pszczyna i dalej aktualny! Jutro będę o 9 rano pod Teatrem Wyspiańskiego czekał na chętnych do 9.10, potem jadę.

Napisano
Witam

Czy ktoś reflektuje dziś na mały trening? Tak powiedzmy o godzinie 16.00-16.30. Przewidywany dystans 50 km.

widać wczesna pora mi nie służy bo przeczytałem, że chcesz zrobić 50km w 30min :)

BTW kto zna dobry serwis w okolicy? bo nie mam czasu i narzędzi żeby dobrze rower zrobić na sezon a chce już śmigać. ewentualnie jak ktoś dobrze serwisuje to mogę rzucić na parę powerade'ów :D

Napisano

A jeszcze parę dni temu mówiłeś:

- "niech mnie pocaluja w zadek"

- "wole se sam odkrecic"

- "kij im w oko"

- "co sie zrobi samemu to sie zrobi dobrze"

Skąd ta nagła zmiana filozofii życiowej? :rolleyes:

A tak w ogóle to jechałby ktoś z was jutro w Beskidy pośmigać? Naszła mnie ochota na góry, a kolega, z którym miałem jechać nie ma jutro czasu.

Napisano
BTW kto zna dobry serwis w okolicy? bo nie mam czasu i narzędzi żeby dobrze rower zrobić na sezon a chce już śmigać. ewentualnie jak ktoś dobrze serwisuje to mogę rzucić na parę powerade'ów :D

Ja zawsze jezdze do Bikershop-u w Katowicach na pl. Wolnosci kolo dawnego kina "Zorza" super obsluga, normalni kolesie a nie takie barany jak w bikeatelier (dawny Junior) wiec polecam aaaaa i zawsze daja rabaty czasem 2 pln ale zawsze !! :P:) pozdrawiam

Jeszcze raz ja ale teraz w innej sprawie, jutro tj. 14.04.2007 jedziemy z ranca (9:00 lub 10:00) na lotnisko do Pyrzowic, jesli sa chetne osoby to prosze sie wypowiadac, zbiorke mozna zrobic kolo wiezy TV na Bytkowie. Wyjazd jest parogodzinny, bez mierzenia sredniej :blink: typowa przejazdzka rowerowa i zobaczenie "F-16" :) Zajmie to moze z jakies 3-4 godzinki, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...