Pacmen_89 Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Masa Krytyczna w Bytomiu to była Freeraidowa Masa Krytyczna czyli wyjazd z Rynku na miejscówkę która jest na DSD i właśnie na tym odcinku była eskorta policji gdy jechaliśmy ulicami. A policja związana z żałobą...raczej nie, oni byli aby pilnować porządku przy Spodku ponieważ był w nim freeride motocrossów
Witcher Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam. Planuję w piątek przed świąteczny wypad do Pszczyny. Trasa będzie standardowa, czyli czerwonym szlakiem Są ochotnicy? http://files-upload.com/148108/Wadowice_1_IV_2007.rar.html - link do zdjęć z wyprawy do Wadowic
MegaZ Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Moze macie jakies godne polecenia sklepy rowerowe w Katowicach i okolicy?
Biedronca v4 Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 zazdroszcze wam wycieczek ja mam weekendy zawalone wiec we srody moge od 18tej jaby co A co do sklepow to przydaly by sie namiary adresowe i jak maja to www Ja znam takie http://www.rowery.bytom.pl/ oraz http://rower.com.pl/ z Rudy Sl. Sa rewelacyjne!
Shogun Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam.Planuję w piątek przed świąteczny wypad do Pszczyny. Trasa będzie standardowa, czyli czerwonym szlakiem Są ochotnicy? http://files-upload.com/148108/Wadowice_1_IV_2007.rar.html - link do zdjęć z wyprawy do Wadowic Ja może będę miał trochę czasu w piątek, jak się jutro uwinę z przedświątecznymi porządkami
MegaZ Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Bikershop,Tomar, Twomark Tomar jest na mikolowskiej, a pozostale??
DARO Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Twomark jest na Gałeczki w Chorzowie, a Bikershop na Matejki w Katosach. Czy nie prościej było poszukać w google niż zaśmiecać temat?
MegaZ Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzieki, drugiej czesci twojej wypowiedzi nie chce mi sie komentowac... pzdr
Witcher Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Z przyczyn niezależnych od mojej osoby wyjazd do Pszczyny i dalej, przeniesiony na sobotę!!
Witcher Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 W najlepszym wypadku dojedziemy do Bielska, w trochę gorszym do Czechowic-Dziedzic, w kiepskim wylądujemy nad Zalewem goczałkowickim, a w złym tylko Pszczyna Oczywiście, to są tylko moje wyobrażenia na temat tej wyprawy, jeżeli znajda się chętni, trasę możemy negocjować A wjazd planuję na rano 8-9
Karol Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 O to by mi pasowało Tylko 8 trochę zimno jest... a do Bielska przecież są tylko 2,5h jazdy Z Pszczyny do ewent. BB asfaltem?
nrm Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 za 3 tygodnie jets rajd rowerowy w bielsku. z katowic/tychow.prszczyny jedzie ogrom ludzi...
Witcher Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 no ja nie wiem czy tak 2,5h będzie? Do Pszczyny nam z 2h zejdą bo w Kobiórze jadę silosy oglądać , potem trzeba na Goczałkowice zajechać pomoczyć nogi w Czechowicach jakieś zapałki kupić no i bielsko. Ja chcę zrobić ten wypad jako turystyczny, ale o średnią będziemy walczyć Można zawsze wyjazd na 9 przesunąć to się i wyśpimy bardziej A do Bielska z Pszczyny polecimy jakimiś bocznymi drogami, czyli raczej asfaltem.
Witcher Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 ######################### Niestety jutrzejszy wyjazd został przesunięty na później! Jednakże jutro jest wypad na Chechło, start o 13.00 pod wioską rybacką w WPKiW. #################################################### No, ja nie mogę, nad Chechło nie jadą :/ Więc plan Pszczyna i dalej aktualny! Jutro będę o 9 rano pod Teatrem Wyspiańskiego czekał na chętnych do 9.10, potem jadę.
Karol Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Noo wycieczka do Pszczyny i dalej, dalej, dalej, i dalej, że fes
Witcher Napisano 8 Kwietnia 2007 Napisano 8 Kwietnia 2007 http://files-upload.com/156867/pszczyna.rar.html - zdjęcia z wycieczki Mi wyszło 126 km, gdyby nie wypad do Sosnowca, byłoby dalej i dalej
Witcher Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Czy ktoś reflektuje dziś na mały trening? Tak powiedzmy o godzinie 16.00-16.30. Przewidywany dystans 50 km.
Majkel Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 WitamCzy ktoś reflektuje dziś na mały trening? Tak powiedzmy o godzinie 16.00-16.30. Przewidywany dystans 50 km. widać wczesna pora mi nie służy bo przeczytałem, że chcesz zrobić 50km w 30min BTW kto zna dobry serwis w okolicy? bo nie mam czasu i narzędzi żeby dobrze rower zrobić na sezon a chce już śmigać. ewentualnie jak ktoś dobrze serwisuje to mogę rzucić na parę powerade'ów
Shogun Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 A jeszcze parę dni temu mówiłeś: - "niech mnie pocaluja w zadek" - "wole se sam odkrecic" - "kij im w oko" - "co sie zrobi samemu to sie zrobi dobrze" Skąd ta nagła zmiana filozofii życiowej? A tak w ogóle to jechałby ktoś z was jutro w Beskidy pośmigać? Naszła mnie ochota na góry, a kolega, z którym miałem jechać nie ma jutro czasu.
nrm Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 niedziela - kobiór, potem mozna odbic na pszczyne albo zory. bedzie masa luda. http://www.gronie.org/wycieczki-rajdy-impr...-kwietnia-2007/
titit Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Napisano 13 Kwietnia 2007 BTW kto zna dobry serwis w okolicy? bo nie mam czasu i narzędzi żeby dobrze rower zrobić na sezon a chce już śmigać. ewentualnie jak ktoś dobrze serwisuje to mogę rzucić na parę powerade'ów Ja zawsze jezdze do Bikershop-u w Katowicach na pl. Wolnosci kolo dawnego kina "Zorza" super obsluga, normalni kolesie a nie takie barany jak w bikeatelier (dawny Junior) wiec polecam aaaaa i zawsze daja rabaty czasem 2 pln ale zawsze !! :) pozdrawiam Jeszcze raz ja ale teraz w innej sprawie, jutro tj. 14.04.2007 jedziemy z ranca (9:00 lub 10:00) na lotnisko do Pyrzowic, jesli sa chetne osoby to prosze sie wypowiadac, zbiorke mozna zrobic kolo wiezy TV na Bytkowie. Wyjazd jest parogodzinny, bez mierzenia sredniej typowa przejazdzka rowerowa i zobaczenie "F-16" Zajmie to moze z jakies 3-4 godzinki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.