Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Biedrońco, 70 km ze średnią 21 to w cale nie tak szybko :) A jak w przyszły weekend pogoda dopisze, to tez można jechać. Tylko gdzie?

Napisano

B:edrona chyba nawet pomodli się o łądną pogodę :) chętnie więc pojadę, nie mam jednak pomysłu gdzie..chciałabym zobaczyć Nikisz, albo okoloce Świerklańca zjechać albo Toszka, albo nie wiem coś koło Zabrza lub Siemianowic, albo ewent. Rybnika :P Dojazd do Katowic zajmuje mi około 45min. w zależności od korków i świateł.

:025: Oj,Dwukropka zapomniała, że ma zajęcia w weekend na uczelni, ale może w piątek się uda wieczorkiem gdzieś nie daleko :ph34r: Tak mi tego brakuje, chęci są ale nie ma pomysłu i towarzystwa :P

Napisano

fajnie że dopiero dzisiaj sie dowiedziałem, że ktoś jechał do Tychów :) i przejeżdżaliście pewno koło mnie ( takie miasto Kosztowy :P ) szkoda bo na pewno bym sie dołączył.

Napisano

Nie wiem czy się nie przesłyszałem, ale dziś w radiu mówili, że od środy ma być ładnie i weekend też, więc Wasze modły wysłuchane :) Ja osobiście odprawiłem dwie czarne msze i zjadłem jedno koźlątko w imię słonecznej pogody :P

No to może wypad gdzieś w okolice Ejpka, bo na południe od Katowic to już chyba wszędzie byłem. Ejpok, teraz musisz coś wymyśleć :)

@ Biedrońca - mi się zawsze wydawało, że jeździmy na roweruch po to, żeby w korkach nie stać? A na Nikisz to warto jechać jak chcesz stracić rower w innym przypadku szkoda zachodu.

Napisano

Ejpok, teraz musisz coś wymyśleć :)

to zalezy czy przyjedziecie w moje strony na bajkach czy pociagiem :P to wtedy zaproponuje traske , z wymyśleniem nie ma problemu :P

p.s. koźlątek jeszcze nie próbowałem :) roll!

Napisano

Sądzę, że przyjazd pociągiem się odbędzie, a jak sił zostanie to wrócimy na bikach :unsure: Jeszcze tylko muszę powiedzieć szefowi w robocie, żę w sobotę mnie nie będzie :) Ale z tym nie będzie problemu. A co do traski, t mam jedno życzenie, jak najmniej asfaltu ;)

A koźlątka, są całkiem dobre, tylko trzeba dobrze ogolić, bo potem między zęby włosy wchodzą. :)

Napisano

Witam ,

dawno tu nie zglądałem :)

Na innych topic'ach ns forum to inno o zakończeniu sezonu etc. .... eeee duch w narodzie ginie :P

Widze że Silesianie tu ostro działają a ja nic o tym nie wiem :lol: :) A gdzie chcecie się wybrać w tą sobote ?? Bo może też sie przejade .... a w piątek mam półmetek w Mega w katosach więc raczej też wruce nad ranem w średnie dyspozycji :D

To może zrobimy małą grupę rekonwalestencyjną 'afterpartowiczów' ?? i pośmigamy :)

Napiszcie cos więcej o tym wypadzie :)

pzdr Cub_s

Napisano

Plan jest taki, że mamy jechac na tereny gliwickie pośmigać, po jakiś przyjaznych trasach, ale (zawsze musi być) Wszystcy wyberają się w piątek na disco, i jakoś temat podumarł. Mnie dodatkowo, wrobiono, w sobotę w organizację urodzin i to już będzie ciężko. Imprezka, rower, imprezka, a w niedzielę jeszcze obiad u ciotki ;) Będę wyglądał jak neptyk, chyba, że w sobote pośmigamy kulturalnie po WPKiW i jakiś grzaniec na kaca :(

Napisano

ja stawiam sprawe jasno- bez wzgledu na moj stan i tak bede śmigać , jeśli ktoś chce sie przyłączyć niech da znać czy tu czy na moje gg, jest mi obojętne gdzie i na jakiej trasie ( WPKiW to raczej za krótko jak dla mnie :) tylko musze wcześniej wiedzieć gdzie mam sie stawic ;P

Napisano

Ja właśnie się dowiedziałem, że w sobotę z okazji ładnej pogody, muszę pomalować pokój siostrze :angry: Noż kur#### można dostać. A później imprezka, więc ja w tą sobotę raczej spasuję, no chyba, że w niedzielę jakoś przed obiadem u cioki, bo jest na 16 ;)

Napisano

ja jutro śmigam do ziomali z rybnika w takim razie ,w niedziele tez jestem chetny na jezdzenie wiec jak by co to dajcie znac ;)

Napisano

UWAGA OBYWATELE!

Jesli ma ktos ochote pojezdzic bede w Katowicach o 14:20 pod Teatrem Wyspianskiego k.Rynku w Katosach!!!

Czekac bede do 14:35 ;)

Jutro i w nd.mam uczelnie,wiec nie mam jak odebrac @ ani info na forum,prosze wiec si epojawic albo i nie. Czas mam do 20tej :P

Napisano

No wiec moge byc pod teatrem o 14:15 i czekac tam 10min.

Jednak mam dostep do neta poki co wiec prosze potwierdzic czy ktos bedzie,

wiadomosc odczytam dzis w nocy lub jutro o 6:40.

Jesli nikt nic nie napisze to nie biore roweru ze soba :P

Czekam wiec na wiesci :P

Cos milczycie to ja powiem:

ze chyba zdradze rower z tabliczka czekolady jutro :P

Echo,echo?

Raczej nie bede czekac juz pod teatrem:P

dzis zdrady dokonam :twisted:

Napisano

A tu fotki z ostatiego wypada z Majkelem (11 listopad) Dopiero teraz, bo wcześniej jakoś nie mogłem się zebrać na upload :D

FOTKI

Fotek raczej mało, bo skoncentrowaliśmy się na jexdzie :)

Napisano

fajne fotencje :P

Witcher czy Ty przypadkiem dzis rano nie przekezdzales przed 8:00 ul. Mikolowska?

Cos podobnego do Ciebie na czarnym rumaku widzialam :P

Kochani Katowiczanie i okoliczanie :P jak tam wasze checi i zapal do jazdy?

Mzawka i chlod nie sprzyjaja,ale moze jednak ktos wybierze sie na wieczorowe dwukółkenparty :D ?

Nie lencie sie...chyba,ze zakonserwowaliscie swoje rowery i szczelnie pozamykaliscie w puszkach :lol:

Mam czas w tyg. jakby co ;]

cmoki!

Napisano

Jesli mnie wzrok nie myli to w ten piątek jest comiesięczne spotkanie pod Teatrem czyli MK :D Kto się zjawi :P ? Jak będzie dobra pogoda i nie będę zajęty innymi pracami to powinnem przyjechać bo miesiąc temu nie byłem...

Napisano

rety a ja nie wiem cz dojade:( bo mam wieczorek poetycki an 18ta :)

Moze we czwartk sie umowimy na przedmasawy wypad gdzies?

Bo ja chyba nie dotre na mase:( Nie moge nie byc na tym wieczorze eh...

chlip chlip... :)

Napisano

Ja zapewne będę na MK, wiem że ma być też, Wąski, Psychorider i mój kuzyn Tiwek. A dziś na Mikołowskiej nie byłem o 8 rano.

Ja śmigam codziennie na biku, więc proszę mi tu nie pisać, że jakiś chłód czy co tam ;)

P.S.

A co do MK to 17.45 pod teatrem będę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...