Witcher Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Biedrońco, 70 km ze średnią 21 to w cale nie tak szybko A jak w przyszły weekend pogoda dopisze, to tez można jechać. Tylko gdzie?
Biedronca v4 Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 B:edrona chyba nawet pomodli się o łądną pogodę chętnie więc pojadę, nie mam jednak pomysłu gdzie..chciałabym zobaczyć Nikisz, albo okoloce Świerklańca zjechać albo Toszka, albo nie wiem coś koło Zabrza lub Siemianowic, albo ewent. Rybnika Dojazd do Katowic zajmuje mi około 45min. w zależności od korków i świateł. :025: Oj,Dwukropka zapomniała, że ma zajęcia w weekend na uczelni, ale może w piątek się uda wieczorkiem gdzieś nie daleko :ph34r: Tak mi tego brakuje, chęci są ale nie ma pomysłu i towarzystwa
ejpok Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 ja sie ostatnio modliłem i mnie nie wysłuchano ;((( jak by co to jade z wami
hosejw Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 fajnie że dopiero dzisiaj sie dowiedziałem, że ktoś jechał do Tychów i przejeżdżaliście pewno koło mnie ( takie miasto Kosztowy ) szkoda bo na pewno bym sie dołączył.
Witcher Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Nie wiem czy się nie przesłyszałem, ale dziś w radiu mówili, że od środy ma być ładnie i weekend też, więc Wasze modły wysłuchane Ja osobiście odprawiłem dwie czarne msze i zjadłem jedno koźlątko w imię słonecznej pogody No to może wypad gdzieś w okolice Ejpka, bo na południe od Katowic to już chyba wszędzie byłem. Ejpok, teraz musisz coś wymyśleć @ Biedrońca - mi się zawsze wydawało, że jeździmy na roweruch po to, żeby w korkach nie stać? A na Nikisz to warto jechać jak chcesz stracić rower w innym przypadku szkoda zachodu.
ejpok Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 Ejpok, teraz musisz coś wymyśleć to zalezy czy przyjedziecie w moje strony na bajkach czy pociagiem to wtedy zaproponuje traske , z wymyśleniem nie ma problemu p.s. koźlątek jeszcze nie próbowałem roll!
Witcher Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 Sądzę, że przyjazd pociągiem się odbędzie, a jak sił zostanie to wrócimy na bikach Jeszcze tylko muszę powiedzieć szefowi w robocie, żę w sobotę mnie nie będzie Ale z tym nie będzie problemu. A co do traski, t mam jedno życzenie, jak najmniej asfaltu A koźlątka, są całkiem dobre, tylko trzeba dobrze ogolić, bo potem między zęby włosy wchodzą.
Majkel Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 w sobotę pewnie będę zdychał po imprezce transowej to raczej się z Wami nie zabiorę... chyba, że piątek nie wypali to kto wie
ejpok Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 Majkel dasz rade | ja ide w piatek na noc reklamożerców , więc też bede na minusie energetycznym
Witcher Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 Ja w piątek, też zaliczam knajpę, więc to raczej będzie wyjazd męczenników Ale twardym trza być nie miętkim
Majkel Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 tylko, że ja zwykle wracam ok 7.00 - 8.00 do domu dopiero
dayus Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 To gdzie to taka imprezka Trance'owa jest? Sam posluchałbym jakiegoś oldskoolowego Rave'u
Majkel Napisano 14 Listopada 2006 Napisano 14 Listopada 2006 http://www.psylesia.org/party/partyindex.htm
Cub_S Napisano 15 Listopada 2006 Napisano 15 Listopada 2006 Witam , dawno tu nie zglądałem Na innych topic'ach ns forum to inno o zakończeniu sezonu etc. .... eeee duch w narodzie ginie Widze że Silesianie tu ostro działają a ja nic o tym nie wiem :lol: A gdzie chcecie się wybrać w tą sobote ?? Bo może też sie przejade .... a w piątek mam półmetek w Mega w katosach więc raczej też wruce nad ranem w średnie dyspozycji To może zrobimy małą grupę rekonwalestencyjną 'afterpartowiczów' ?? i pośmigamy Napiszcie cos więcej o tym wypadzie pzdr Cub_s
Witcher Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 Plan jest taki, że mamy jechac na tereny gliwickie pośmigać, po jakiś przyjaznych trasach, ale (zawsze musi być) Wszystcy wyberają się w piątek na disco, i jakoś temat podumarł. Mnie dodatkowo, wrobiono, w sobotę w organizację urodzin i to już będzie ciężko. Imprezka, rower, imprezka, a w niedzielę jeszcze obiad u ciotki Będę wyglądał jak neptyk, chyba, że w sobote pośmigamy kulturalnie po WPKiW i jakiś grzaniec na kaca
ejpok Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 ja stawiam sprawe jasno- bez wzgledu na moj stan i tak bede śmigać , jeśli ktoś chce sie przyłączyć niech da znać czy tu czy na moje gg, jest mi obojętne gdzie i na jakiej trasie ( WPKiW to raczej za krótko jak dla mnie tylko musze wcześniej wiedzieć gdzie mam sie stawic ;P
Witcher Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 Ja właśnie się dowiedziałem, że w sobotę z okazji ładnej pogody, muszę pomalować pokój siostrze :angry: Noż kur#### można dostać. A później imprezka, więc ja w tą sobotę raczej spasuję, no chyba, że w niedzielę jakoś przed obiadem u cioki, bo jest na 16
ejpok Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 ja jutro śmigam do ziomali z rybnika w takim razie ,w niedziele tez jestem chetny na jezdzenie wiec jak by co to dajcie znac
Biedronca v4 Napisano 17 Listopada 2006 Napisano 17 Listopada 2006 UWAGA OBYWATELE! Jesli ma ktos ochote pojezdzic bede w Katowicach o 14:20 pod Teatrem Wyspianskiego k.Rynku w Katosach!!! Czekac bede do 14:35 Jutro i w nd.mam uczelnie,wiec nie mam jak odebrac @ ani info na forum,prosze wiec si epojawic albo i nie. Czas mam do 20tej
Biedronca v4 Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 No wiec moge byc pod teatrem o 14:15 i czekac tam 10min. Jednak mam dostep do neta poki co wiec prosze potwierdzic czy ktos bedzie, wiadomosc odczytam dzis w nocy lub jutro o 6:40. Jesli nikt nic nie napisze to nie biore roweru ze soba Czekam wiec na wiesci Cos milczycie to ja powiem: ze chyba zdradze rower z tabliczka czekolady jutro Echo,echo? Raczej nie bede czekac juz pod teatrem:P dzis zdrady dokonam :twisted:
Witcher Napisano 19 Listopada 2006 Napisano 19 Listopada 2006 A tu fotki z ostatiego wypada z Majkelem (11 listopad) Dopiero teraz, bo wcześniej jakoś nie mogłem się zebrać na upload FOTKI Fotek raczej mało, bo skoncentrowaliśmy się na jexdzie
Biedronca v4 Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 fajne fotencje Witcher czy Ty przypadkiem dzis rano nie przekezdzales przed 8:00 ul. Mikolowska? Cos podobnego do Ciebie na czarnym rumaku widzialam Kochani Katowiczanie i okoliczanie jak tam wasze checi i zapal do jazdy? Mzawka i chlod nie sprzyjaja,ale moze jednak ktos wybierze sie na wieczorowe dwukółkenparty ? Nie lencie sie...chyba,ze zakonserwowaliscie swoje rowery i szczelnie pozamykaliscie w puszkach :lol: Mam czas w tyg. jakby co ;] cmoki!
Pacmen_89 Napisano 21 Listopada 2006 Napisano 21 Listopada 2006 Jesli mnie wzrok nie myli to w ten piątek jest comiesięczne spotkanie pod Teatrem czyli MK Kto się zjawi ? Jak będzie dobra pogoda i nie będę zajęty innymi pracami to powinnem przyjechać bo miesiąc temu nie byłem...
Biedronca v4 Napisano 22 Listopada 2006 Napisano 22 Listopada 2006 rety a ja nie wiem cz dojade:( bo mam wieczorek poetycki an 18ta Moze we czwartk sie umowimy na przedmasawy wypad gdzies? Bo ja chyba nie dotre na mase:( Nie moge nie byc na tym wieczorze eh... chlip chlip...
Witcher Napisano 22 Listopada 2006 Napisano 22 Listopada 2006 Ja zapewne będę na MK, wiem że ma być też, Wąski, Psychorider i mój kuzyn Tiwek. A dziś na Mikołowskiej nie byłem o 8 rano. Ja śmigam codziennie na biku, więc proszę mi tu nie pisać, że jakiś chłód czy co tam P.S. A co do MK to 17.45 pod teatrem będę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.