Wąski Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie ... Juz sie nie moge doczekac niedzielnego wypadu ... Pozdrawiam ekipe z browarka:)
pmol Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Hello, pozdrawiam browarkową ekipę z masy :lol: Pozdrawiam i czekam na zdjęcia
GeeRbiL Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 więc szykuje się na jutro coś konkretnego bo każdy co innego pisze?
Shogun Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Ja bym jutro zrobił jakiś asfalt (130-180km). GeeRbiL, możemy się wybrać do Częstochowy, bo dawno nie byłem, albo może ty masz jakąś propozycję?
Gvalchmei Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 więc szykuje się na jutro coś konkretnego bo każdy co innego pisze? Ja dałem już znać że w ten weekend odpadam, a co do przyszłego to moje plany są jak najbardziej konkretne i przedstawiłem je na forum.
GeeRbiL Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Częstochowa nie bardzo, byłem tam ostatnio, myśle nad czym na południu.
hosejw Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 shiemanko masoni sorka, że nie wkleiłem zdjęć ale mój administrator cuś poknocił i do teraz nie miałem neta. :029: wkleje je jutro bo dzisiaj oblewamy urodzinki szwagra - wiadomo :wink: w związku z tym dzisiaj tez nie pojade na umówiona wyprawe pozdro
Majkel Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 a są może jakieś fotki z Masy? jakoś nie potrafię znaleźć nawet na oficjalnej stronie MK
Pacmen_89 Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 na oficjalnej chyba jeszcze nie ma ;] jak znajde to dam znać
GarbOol Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Dzięki panowie za wycieczke było czadowo, nie obyło się bez wywrotek i złapania gumy :-) jak już wszyscy się rozjechali to jadąc z wąskim wpadłem na ostrym zakrecie przy katowickim prakticerze w poslizg i się wyłożyłem, jakby mogło byc inaczej, wszystko przez ten deszcz, miało nie padać :-) na szczęście kierowca jadący za mną miał dobre hamulce i mnie nie przejechał. fotki: - Masa - zadnych rewelacji kilka bo siadły akumulatorki - Niedzielna wyprawa - trochę wiecej bo wziąlem z sobą dwa komplety Duracelli :-) pozdrawiam
Majkel Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 fotki: - Masa - zadnych rewelacji kilka bo siadły akumulatorki hmmm... nie wiedziałem, że Masa odbywała się w Ogrodzieńcu
Wąski Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 No wycieczka była konkretna:) załujcie ze was nie bylo ... towarzystwo pierwsza klasa ... tak dla ścisłości to wyglądała tak: góra św.Doroty a później Pogoria tam mały posiłek chwila relaksu przy pachołach i powrót do Katowic ... z Garboolem jeszcze zaliczylismy park Chorzowski ale zaczeło podac wiec szybki powrót do domu zakonczył sie tym nieszczesnym upadkiem:P było na co popatrzec hehe ... licznik wybił 80 km wiec nienajgorzej to wyglada:), a trasa dość zróżnicowana oprocz szosy były ostre podjazdy po kamieniach, troche szutry no i całkiem fajny zjazd coś ala downhill Pozdrawiam cały skład wycieczki wszystkich masonów no i zapraszam na następna:)
Witcher Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Oj, wycieczka bardzo udana Mimo wywrotki na samym początku i lekko stłuczonego łokcia - uskok 30 cm + spd + kamień na drodze = ból w łokciu A podjazdy nie były, aż tak ostre, ale zjazd z Dorotki PIERWSZA KLASA, mimo kałuż ponad piasty TU możecie pobrać następne fotki z wyprawy, a jak się komuś nie chce zasysać to, zapraszam na moją Picassę (link w sygnaturce). P.S. Filmik z meczu w pachoły będzie niebawem
Psychorider Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 Dorotka, Pogoria to tylko szczegóły. Mnie najbardziej spodobała sie żona Muflona ale ona nawet nie napisała Pozdrawiam
hosejw Napisano 2 Października 2006 Napisano 2 Października 2006 w końcu znalazłem chwilke i wrzuciłem fotki na serv . do pobrania TUTAJ fotek mało i niektóre złej jakości ale jak ktoś potrafi zrobić foto w czasie jazdy to chętnie wezme nauki :003: jeśli ktoś sie na zdjęciach nie odnalazł to pewnie sie jeszcze nie znamy aha instrukcja obsługi pobrania: kliknij w link>zjedź na dół stronki>kliknij w FREE>czekaj 1 minutke>wpisz kod>dnl pozdrower
Gvalchmei Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 Wycieczka 08.10.2006r. (pod warunkiem, że nie będzie padało). Trasa Skoczów -> Bielsko Biała (jak będzie fajnie to może dalej). Ważniejsze punkty po drodze Ustroń, Wisła, Salmopol, Szczyrk, Maków Podhalański. Chętnych proszę o kontakt na GG (1646828) lub PM.
Majkel Napisano 3 Października 2006 Napisano 3 Października 2006 przemyśle sprawę i może pojadę... zobaczymy
Gvalchmei Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Dla zainteresowanych - wspomniana wyżej wycieczka wyrusza pociągiem z Katowic Ligoty w niedzielę 08.10.2006r. o godzinie 7:16.
Majkel Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 a to są jacyś zainteresowani? coś nie widać
Złomek Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 ja bym chetnie sie przejechal ale tydzien temu mialem rozwalona reke - wczorajsza proba jazdy skonczyla sie na 500metrach(lekka dziura i booooooooli:/), no ale moze sie wykuruje do tego czasu:) zamierzacie jezdzic asfaltami czy szlakami?? jak bym jechal to raczej ta 2 opcja:D
Gvalchmei Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Skoczów -> Wisła szlakiem Wisła -> Salmopol -> Szczyrk asfaltem Dalszy ciąg improwizowany. najlepiej szlakami, ostatecznie boczne drogi.
Pacmen_89 Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Ktoś się kiedyś pytał o zdjęcia z MK Wrześniowej Więc one są już dostępne w galeri która jest w linku poniżej http://galeriamk.ovh.org/index.php?level=album&id=22
Shogun Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 A nie lepiej jutro? Zobaczcie prognozę:
Gvalchmei Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Dla mnie sobota odpada byłem umówiony już wcześniej na ten dzień i nie da się tego przełożyć. na razie wstępnie gadałem z Wolfikiem i z uwagi na zagrożenie złą pogodą oraz małe zainteresowanie wycieczką najprawdopodobniej kopniemy się do Pszczyny i Goczałkowic.
Majkel Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 jak na złość akurat jutro zapowiadają deszcze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.