Karol Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 oo właśnie MK... chyba też się przejadę, bo nie byłem już na tym ponad rok.
Majkel Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 ja wogole nie bylem wiec jesli jakies niespodziewajki mi nie wyskocza w piatek to zapewne tez wpadne do Katosow
Witcher Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 To umawiamy się tak. Kto jest chętny i może przyjechać to spotkanie pod Żabą [fonntanna przy sklepie Douglas (czyt. Daglas)] na ulicy Stawowej o godzienie 17.15 i czekamy do 17.20 a potem pod teatr podjedziemy zwartą grupą :!!: P.S. Jakby kto ie wiedział gdzie jest ulica Stawowa, to jest ta na wprost dworca, gdzie jest McDonald i KFC i dużo knajpek :!!:
hosejw Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 ok Witcher podjade pod żabe. jak mam cie rozpoznać?? (jakiś szczegół)
Witcher Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Czarny rower GT O TAKI Tylko teraz z czerwonym bidonem Szary kask, pomarańczowo szary plecak. No i będę miał koszulkę wpadającą w oko
Pacmen_89 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Mnie jak poznacie w peletonie albo pod teatrem to po rowerze bo jak na razie to innych rowerów Garego na MK to jeszcze nie widziałęm
Gvalchmei Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Majkel mi zaproponował. Nigdy jeszcze na MK nie byłem, chętnie zobaczę.
Majkel Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 a jak wygladaja plany weekendowe? ma byc cieplo - kombinujemy jakis wypadzik? gdzies bym pojezdzil, moze tym razem nie wysoko a daleko (oczywiscie nie asfaltem )
Złomek Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 witam Katy, moje prawie rodzinne miasto :-P wiec jak znowu pojedziecie cugiem to moge w Pszczynie dolaczyc do was :-D
Witcher Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 a jak wygladaja plany weekendowe? ma byc cieplo - kombinujemy jakis wypadzik? gdzies bym pojezdzil, moze tym razem nie wysoko a daleko (oczywiscie nie asfaltem ) Ja w sobote jadę z kuzynem na Dolomity, ale jak znajdziesz jakąś lepszą trasę, tylko słabo-średnią technicznie, ze względu na mojego kuzyna, to pisz. Maksymalna odległość to 100 km. Czekam na Twoje propozycje, pociąg oczywiście też wchodzi w rachubę. ktos chetny na jakas przejazdke jutro? Ja chętny Kończę pracę jakoś o 17 na Ligocie, więc później jestem wolny! jakieś propozycje na trasę?
Majkel Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Ja chętny Kończę pracę jakoś o 17 na Ligocie, więc później jestem wolny! jakieś propozycje na trasę? o tej porze tez mógłbym gdzieś podjechać. wiec jak coś piszcie to zobaczę jak jutro wrócę z pracy. a co do Dolomitów to IMO tam nie ma gdzie jeździć. max 30-60min jazdy i wszystko objechane
GeeRbiL Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 Panowie w związku z tym że jest to chyba ostatni tak ładny weekend proponuje trase zgodną z ostatnimi trendami (góry) lecz bez zadnych szczytów ale za to dużą ilością kilometrów Sobota i niedziela - około 110 i 130km Sobota: Bytom -Ruda śl.- Orzesze - Kopanina -Suszec - Strumien - Pierściec - skoczów - Ustron Niedziela: Ustron - Wisła - Szczyrk -Bielsko - Ligota - Goczałkowice- Suszec - kopanina - orzesze - ruda - bytom. Proszę o szybkie namyślanie się, trzeba nocleg zorganizować.
Majkel Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 widze, ze trasa raczej asfaltowa - to ja odpadam, nie lubię tak jeździć prędzej pojadę na jurę po jakichś szlakach pojeździć... ale jak na razie koncepcji brak
Witcher Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 Panowie w związku z tym że jest to chyba ostatni tak ładny weekend proponuje trase zgodną z ostatnimi trendami (góry) lecz bez zadnych szczytów ale za to dużą ilością kilometrów Sobota i niedziela - około 110 i 130km Sobota: Bytom -Ruda śl.- Orzesze - Kopanina -Suszec - Strumien - Pierściec - skoczów - Ustron Niedziela: Ustron - Wisła - Szczyrk -Bielsko - Ligota - Goczałkowice- Suszec - kopanina - orzesze - ruda - bytom. Proszę o szybkie namyślanie się, trzeba nocleg zorganizować. CAŁKIEM kusząca propozycja! Tylko zanim podejmę decyzję proszę o parę informacji. 1. O której wyjazd? 2. Ile kosztuje nocleg i gdzie śpimy? 3. Średnia prędkość jazdy 4. Dlaczego start w Bytomiu? ------------------------------------------------------------ Jutro MASA K. - Spotkanie pod "Żabą" na Stawowej (na wprost KFC) o 17.15! PRZYJEDŹCIE
GeeRbiL Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 1. godzina do ustalenia, ale proponuje 8-9 2. nocleg kosztuje od 12 do 30zł za dobe, dokładnie się dowiem jutro i cos zarezerwuje jeśli będą chętni. 3. taka że nikt nie zostanie "osamotniony" na tyłach, jedziemy razem to jedziemy a nikogo nie zostawiamy. Wazne zeby tą trase przejechac. 4. Bo tam mieszkam oczywiscie spotkajmy się w miejscu zeby kazemu pasowało.
Witcher Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 To powiem tak. Pojadę jeżeli uda się (wszystko w Twoich rękach - organizator ) załatwić nocleg do 20 PLN, tak żeby nie brać spiworu(a). Możemy spać w schronisku czy gdiześ tam. Byle rower spał bezpiecznie Jak to Ci się uda, to ja JADĘ. Tylko będę musiał jeszcze nad dojazdem do bytomia pomyśleć.
Gvalchmei Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 Ja bym się pisał na ten wypad tyle, że w weekend 7-8.10.2006. Zasadniczo z 2 powodów: 1. Moja matka ma urodziny w ten weekend. 2. ArniK nie zdąży mi przysłać SPD . Więc jakby co to w następny weekend na 100% jade. Teraz się wybieram w piątek po 10 rano gdzieś, tylko jeszcze nie wiem gdzie (jednak niezbyt daleko, żeby zdążyć na MK).
Shogun Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 Ja niestety odpadam z kilku powodów, których nie przeskoczę. Mam wolną tylko niedzielę, także na jurę mogę się przejechać.
Biedronca v4 Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 :arrow: Katowiczanie zapraszam na ok. 6h wycieczke lightowa po trojkacie Myszkow-Bobolice-Zawiercie (wsiami polami i lasami) a jak czasu starczy moze i gdzies jeszcze:P chaotyczne ale i juz konkretne info pod linkiem: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...95entry281295 Wiec do zobaczenia jutro w sobote na peronie! Spontanicznosc to moje drugie imie P.S. jak ktos ma mozliwosc fotkowania niechaj wezmie aparat!
Psychorider Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 witam na forum! pozdro dla Witchera, Wąskiego i Garbatego mam nadzieje ze wszyscy wrócili po masie (piwa) bezpiecznie do domu. do zoba pod żabą w niedziele ! pozdro
Majkel Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 ja również pozdrawiam ekipe z Masy w niedziele chyba mnie nie będzie w okolicy wiec niestety nie dołącze... choć kto wie Shogun, prawdopodobnie będę w niedziele z Częstochowy rano wyjeżdżał to można by jakoś jurą gdzieś skoczyć... jak coś to na tel info poślij.
GarbOol Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Hehe :-) dzięki, było dojefajnie !! Mam nadzieje ze nie bedzie jutro lało :-) jakby co to GG@1600034
Gvalchmei Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Dzięki za miłe towarzystwo na masie - i po masowe "afterparty" . Jak na razie moje plany ograniczają się do niedzieli 8.10.2006. Plan jest taki: Skoczów -> Ustroń -> Wisła -> Salmopol -> Szczyrk -> Maków Podh. -> Bielsko B., a potem się okaże .
Witcher Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Witamy nowych Masa była bardzo udana, ale zawsze może być nas więcej! Więc za miesiąc większa mobilizacja Panowie i Panie. A w niedzielę o 10.00 pod żabą na Stawowej. Gdzieś się wybierzemy na light jazdę I czekamy na fotki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.