Piroman Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 Dobra. To ja będę w pociągu jechał już z Będzina:)
Majkel Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 to sie zgadaj z Shogunem - on tez nim pojedzie chyba z Dabrowy G.
Shogun Napisano 19 Sierpnia 2006 Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja wsiadam w Dąbrowie Górniczej Ząbkowice o 7:14, a moja propozycja trasy to wjazd na Równicę asfaltem od strony Zawodzia, zjazd tą samą drogą, potem przejazd przez Wisłę Malinkę, przełęcz Salmopolską, Szczyrk i Buczkowice do Bielska i powrót pociągiem z tego miasta. No chyba, że nam będzie mało to można jeszcze gdzieś wjechać
Majkel Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 no i po wycieczce. było rewelacyjnie. pogoda dopisała, ekipa też, trasa ciekawa. jak na mój pierwszy wypad w góry na rowerze to całkiem nieźle sie trzymałem. trzeba znów kiedyś podobny wypad zorganizować oczywiście nie obyło się bez przygód - Gvalchmei zapomniał plecaka z pociągu i gonił go ze Skoczowa do Wisły trasa (ok 65km) - Skoczów - Ustroń - Równica - Orłowa - Świniorka - Trzy Kopce - Smerekowiec - Przełęcz Salmopolska - i zjazd asfaltem do Wisły Głębce na dworzec PKP. jak będzie pogoda i chęci to za tydzień Góry Świętokrzyskie
Gvalchmei Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja tam zrobiłem 103km. Ponad 40km w pogoni za plecakiem :028: . Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Majkel Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 nie przesadzaj - odlicz od tego jeszcze dojazd do katowic i powrot z dworca do domu
Shogun Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Zdjęcia możecie uploadować na ten serwer ftp co ostatnio, dodam tylko prefiks do zdjęć z krakowa, żeby się nie myliło. Host: shogun.avx.pl Użytkownik: shogun_fotki Hasło: fotki
Oktanek Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Zdjęcia możecie uploadować na ten serwer ftp co ostatnio, dodam tylko prefiks do zdjęć z krakowa, żeby się nie myliło. Host: shogun.avx.pl Użytkownik: shogun_fotki Hasło: fotki a kiedy wrzucisz zdjecia ktore robiles?
Shogun Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 a kiedy wrzucisz zdjecia ktore robiles? Już wrzuciłem P.S. Co wy na to jakby zmienić nazwę tematu na "[GOP] wspólna jazda!"?
Majkel Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 a ja tam nie wiem - Gliwice maja swoj temat i tu nawet nie zagladaja. jak juz cos to nie skracac do GOP tylko "[gorny slask] wspolna jazda"
DARO Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Fajna wycieczka, tylko dzisiaj moją ulubioną pozycją jest siedzenie A najważniejsze, że było miło i pogoda dopisała. Zdjęcia już wrzucam na serwerk.
Shogun Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 a ja tam nie wiem - Gliwice maja swoj temat i tu nawet nie zagladaja. No i w tym właśnie jest problem. Skoro na wycieczki jeżdżą ludzie z całej aglomeracji, a nie tylko z Katowic to temat powinien mieć bardziej ogólną nazwę. Nie ma sensu się rozdrabniać na wszystkie miasta bo odległości między nimi są śmieszne. Sam długi czas nie zwracałem na ten temat uwagi bo przecież z Katowic nie jestem, a tu takie fajne wycieczki się organizuje. jak juz cos to nie skracac do GOP tylko "[gorny slask] wspolna jazda" Tylko, że Dąbrowa, Sosnowiec, czy Będzin to nie Górny Śląsk, a Zagłębie Dąbrowskie. Jak nie "GOP" to może "Aglomeracja Katowicka"?
bikezaglebie Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 oo jak mnie tu dawno nie było szkoda że nie pojechałem z Wami co z tymi g. świętokrzyskimi??
Majkel Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 z Gorami Swietokrzyskimi na razie nic pewnego nie wiadomo. IMO wszystko zalezy od pogody. na weekend serwisy pogodowe zapowiadaja burze wiec raczej nic z tego nie bedzie... (ja nawet kurtki przeciwdeszczowej nie mam ) http://pogoda.onet.pl/0,815,38,miasto.html http://www.weather.com/outlook/travel/busi...ayLink_business
dayus Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 http://www.okolica.pl/index.php/miejscowos...tp/1/mst/kielce patrzcie tutaj,ale na weekend jeszcze nie ma pogody :/
Piroman Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Ano świetnie było:) cholerna pogoda.. też jakoś nie widzę żeby w weekend było ładnie.
ro35 Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 katowice współna jazda... do krakowa na maratonik w niedzielę ktoś się wybiera, ktoś dysponuje może wolnym miejscem w aucie ? :>
paweł żurek Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 Czy ma ktoś ochotę pojeździć w Wiśle i okolicy po górach w sobotę lub niedzielę. Trasa i czas do uzgodnienia. Jak ktoś ma ochotę pojeździć na szosówce to również chętnie się umówię na wspólna przejażdżkę w sobotę lub niedzielę
Majkel Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 zobacze - jak te Swietokrzyskie nam nie wypala to kto wie moze w gory bym skoczyl...
Piroman Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Jakby było wiadomo że w któryś dzień bedzie pogoda jaka taka to ja jak najbardziej, bo w świętokrzyskie chyba sie nie uda z tą pogodą.
Gvalchmei Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Z powodów finansowych w góry świętokrzyskie w tym miesiącu nie mogę pojechać, ale w przyszłym jak najbardziej.
Shogun Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Pogoda nie najgorsza. Na lepszą w tym roku to już są małe szanse. Ale w sumie nie zależy mi aż tak bardzo, żeby jechać w najbliższy weekend, także mogę się dostosować do innego terminu oprócz 2-3 września. Teraz zobaczyłem, że w niedzielę ma być mokro, kurde. Jak nie pojedziemy to w sobotę będę bił rekord w dziennym dystansie
Majkel Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 czyli darujemy sobie na razie te Swietokrzyskie? to ja moze na Szyndzielnie i Klimczok se skocze w sobote... o ile nie poimprezuje w piatek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.