Gvalchmei Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 A co byscie panowie powiedzieli na jakis wypadzik w okolice Rybnika? Jestem za. Kiedy się wybieramy?
Majkel Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 tylko droga do Rybnika ma jeden duzy minus - nie ma podjazdow
easyrider Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 mozna nad Zalew Rybnicki ewentualnie skoczyc ale trzeba miec dobra mape bo fajne drogi lesne sa. ostatnim razem w strone zalewu jechalismy asfaltem a z powrotem udalo sie wbic na jakis szlak i pol drogi bylo lasem i o wiele ciekawiej. tylko nie wiem jak to powtorzyc No fakt - leśnych ścieżek u nas sporo... Jakby ktoś chciał odwiedzić te strony to chętnie się do wycieczki przyłączę...
wolfik Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 To taka luzna koncepcja jest na razie, ale cieszy ze spotkala sie z tak duzym odezwem. Rybnik dlatego ze tam ladnie ponoc jest. Choc przewodnik jakis jak najbardziej by sie przydal. Co do terminu to jestem mobilny, moge sie dostosowac do reszty jedynie ta niedziela mi nie pasuje.
Gvalchmei Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 tylko droga do Rybnika ma jeden duzy minus - nie ma podjazdow Ale za to można szybko jechać :lol: To taka luzna koncepcja jest na razie, ale cieszy ze spotkala sie z tak duzym odezwem. Rybnik dlatego ze tam ladnie ponoc jest. Choc przewodnik jakis jak najbardziej by sie przydal. Co do terminu to jestem mobilny, moge sie dostosowac do reszty jedynie ta niedziela mi nie pasuje. Mnie by na przykład ta sobota pasowała.
wolfik Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 ekstra mi pasuje, kto jeszcze reflektuje na sobote?
merid Napisano 2 Sierpnia 2006 Napisano 2 Sierpnia 2006 Mi też pasuje ta sobota tak jak i prawie wszystkie dni bo mam wakacje. Tylko żeby nie padało Teraz tylko ustalcie godzine i gdzie sie spotykamy, bo jak tak będziemy wybierać dzień to się nigdy nie wybierzemy wiem z doświadczenia
Gvalchmei Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 na razie aura za oknem nie nastraja do wycieczek rowerowych . Zobaczymy jak będzie wieczorem, bo chyba z naszego wyjazdu w ten weekend do Rybnika nici :glare: . Odezwę się jeszcze.
Majkel Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 dokladnie. temperatura jest ok ale deszczyk mi nie odpowiada. czyli jesli sie nei zmieni to ide jutro na piwko ze znajomymi i wypad przekladamy. oby za tydzien pogoda byla bo chcialbym gory swietokrzyskie w koncu zobaczyc
wolfik Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 pogoda niestety nie na taka wycieczke i watpie zeby do jutra to sie zmienilo
merid Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 Sprawdzajać prognoze pogody nie wrózy ona nic dobrego na jutro, a w deszczu nie uśmiecha mi się jechać więc przełóżmy za tydzień :!!:
Majkel Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 za tydzien przy sprzyjajacej pogodzie jedziemy w gory swietokrszyskie wiec trzymac forme i kase
Majkel Napisano 7 Sierpnia 2006 Napisano 7 Sierpnia 2006 jest osobny watek na ten temat: http://www.forumrowerowe.org/wycieczka-Gor...kie-t18385.html a wypad raczej na 2 dni. dojazd jest kiepski a trzeba miec duzo czasu zeby wszystko zwiedzic
Vinc Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Titit? Co z tym wypadem do Maroka 11-15 sierpnia??? Dalej aktualny???
titit Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 Titit? Co z tym wypadem do Maroka 11-15 sierpnia??? Dalej aktualny??? Hi! przeciez wyslalem Ci maila ze mamy rezerwacje samolotu na 20 sierpnia !! kurcze cos ta poczta kijowo dziala mam nadzieje ze tu przeczytasz to info ode mnie, mam tez nadzieje ze kupiles te mapy o ktore Cie prosilem, ja zalatwilem juz noclegi (nasz hotel) mam nadzieje ze zadej baran nic nie zmasci z ta rezerwacja! ok, jak cos to bede Cie jeszcze informowal co wymyslilem, na lotnisku powiedzieli mi ze nie bedzie problemow zeby wziasc rowery wiec sie troche uspokoilem ale bedzie jazda !! aha zamkniemy sie z wszystkim w granicach 6500 pln chyba nie jest tak zle bo myslalem ze bedzie z 8000 do zaplaty ale spoko ujdzie jakos, nara
Vinc Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Hi! przeciez wyslalem Ci maila ze mamy rezerwacje samolotu na 20 sierpnia !! kurcze cos ta poczta kijowo dziala mam nadzieje ze tu przeczytasz to info ode mnie, mam tez nadzieje ze kupiles te mapy o ktore Cie prosilem, ja zalatwilem juz noclegi (nasz hotel) mam nadzieje ze zadej baran nic nie zmasci z ta rezerwacja! ok, jak cos to bede Cie jeszcze informowal co wymyslilem, na lotnisku powiedzieli mi ze nie bedzie problemow zeby wziasc rowery wiec sie troche uspokoilem ale bedzie jazda !! aha zamkniemy sie z wszystkim w granicach 6500 pln chyba nie jest tak zle bo myslalem ze bedzie z 8000 do zaplaty ale spoko ujdzie jakos, nara A co z rowerami? Trzeba je pakować w kartony?? Ile za biki dopłaty???
titit Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Napisano 11 Sierpnia 2006 A co z rowerami? Trzeba je pakować w kartony?? Ile za biki dopłaty??? Hi Vinc! no nareszcie sie odezwales! mam nadzieje ze mail juz doszedl, ale ok, co do doplaty to sie nie pytalem ale w biurze podrurzy jak bede dzwonil to mi powiedza, no chyba trzeba je lekko poskrecac ale to chyba nie jest jakis problem bo kola sa na srubach podobno mozna wynajac tam jakies terenowki to se pojedziemy w jakies gorki i tam se posmigamy ok, jakbys cos wymyslil to daj znac ale z ewentualna cena bo nie wiem czy sie wyrobie z kasa! sa przeciez jeszcze inne plany, nara
ro35 Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 ...pytalem ale w biurze podrurzy jak bede dzwonil to mi powiedza, miałeś na myśli biuro Pod Różą ? coś pogoda na ten piękny długi weekend paskudna, bez sztormiaka i pon tona się nie obejdzie... :>
Piroman Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam, nie byłby ktoś chętny na jakąś całodniową traskę w weekend? pogoda chyba będzie całkiem znośna. W niedzielę bym proponował.
Majkel Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 co do niedzieli dam znac jutro po poludniu... a gdzie?
Piroman Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja bym proponowal pojechać np. do częstochowy pociagiem, a potem wracać na biku, np. czerwonym szlakiem rowerowym. Powinno dać radę
Majkel Napisano 12 Sierpnia 2006 Napisano 12 Sierpnia 2006 jak na razie deszcz leje a nie mam kurtki jeszcze... wiec odpadam i ide na imprezke. moze w pon. lub wtorek bedzie lepiej to sie zobaczy. jak cos to milej podrozy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.