Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mozna nad Zalew Rybnicki ewentualnie skoczyc ale trzeba miec dobra mape bo fajne drogi lesne sa. ostatnim razem w strone zalewu jechalismy asfaltem a z powrotem udalo sie wbic na jakis szlak i pol drogi bylo lasem i o wiele ciekawiej. tylko nie wiem jak to powtorzyc ;)
No fakt - leśnych ścieżek u nas sporo...

Jakby ktoś chciał odwiedzić te strony to chętnie się do wycieczki przyłączę...

Napisano

To taka luzna koncepcja jest na razie, ale cieszy ze spotkala sie z tak duzym odezwem. Rybnik dlatego ze tam ladnie ponoc jest. Choc przewodnik jakis jak najbardziej by sie przydal. Co do terminu to jestem mobilny, moge sie dostosowac do reszty jedynie ta niedziela mi nie pasuje.

Napisano

tylko droga do Rybnika ma jeden duzy minus - nie ma podjazdow :D

Ale za to można szybko jechać :lol:

To taka luzna koncepcja jest na razie, ale cieszy ze spotkala sie z tak duzym odezwem. Rybnik dlatego ze tam ladnie ponoc jest. Choc przewodnik jakis jak najbardziej by sie przydal. Co do terminu to jestem mobilny, moge sie dostosowac do reszty jedynie ta niedziela mi nie pasuje.

Mnie by na przykład ta sobota pasowała.

Napisano

Mi też pasuje ta sobota tak jak i prawie wszystkie dni bo mam wakacje. Tylko żeby nie padało :angry2:

Teraz tylko ustalcie godzine i gdzie sie spotykamy, bo jak tak będziemy wybierać dzień to się nigdy nie wybierzemy wiem z doświadczenia

Napisano

dokladnie. temperatura jest ok ale deszczyk mi nie odpowiada. czyli jesli sie nei zmieni to ide jutro na piwko ze znajomymi i wypad przekladamy. oby za tydzien pogoda byla bo chcialbym gory swietokrzyskie w koncu zobaczyc :D

Napisano

Sprawdzajać prognoze pogody nie wrózy ona nic dobrego na jutro, a w deszczu nie uśmiecha mi się jechać więc przełóżmy za tydzień ;) :!!:

Napisano
Titit? Co z tym wypadem do Maroka 11-15 sierpnia??? Dalej aktualny???

Hi! przeciez wyslalem Ci maila ze mamy rezerwacje samolotu na 20 sierpnia !! kurcze cos ta poczta kijowo dziala :) mam nadzieje ze tu przeczytasz to info ode mnie, mam tez nadzieje ze kupiles te mapy o ktore Cie prosilem, ja zalatwilem juz noclegi (nasz hotel) mam nadzieje ze zadej baran nic nie zmasci z ta rezerwacja! ok, jak cos to bede Cie jeszcze informowal co wymyslilem, na lotnisku powiedzieli mi ze nie bedzie problemow zeby wziasc rowery wiec sie troche uspokoilem :) ale bedzie jazda !! aha zamkniemy sie z wszystkim w granicach 6500 pln chyba nie jest tak zle bo myslalem ze bedzie z 8000 do zaplaty ale spoko ujdzie jakos, nara

Napisano

Hi! przeciez wyslalem Ci maila ze mamy rezerwacje samolotu na 20 sierpnia !! kurcze cos ta poczta kijowo dziala ;) mam nadzieje ze tu przeczytasz to info ode mnie, mam tez nadzieje ze kupiles te mapy o ktore Cie prosilem, ja zalatwilem juz noclegi (nasz hotel) mam nadzieje ze zadej baran nic nie zmasci z ta rezerwacja! ok, jak cos to bede Cie jeszcze informowal co wymyslilem, na lotnisku powiedzieli mi ze nie bedzie problemow zeby wziasc rowery wiec sie troche uspokoilem :) ale bedzie jazda !! aha zamkniemy sie z wszystkim w granicach 6500 pln chyba nie jest tak zle bo myslalem ze bedzie z 8000 do zaplaty ale spoko ujdzie jakos, nara

A co z rowerami? Trzeba je pakować w kartony?? Ile za biki dopłaty???

Napisano
A co z rowerami? Trzeba je pakować w kartony?? Ile za biki dopłaty???

Hi Vinc! no nareszcie sie odezwales! mam nadzieje ze mail juz doszedl, ale ok, co do doplaty to sie nie pytalem ale w biurze podrurzy jak bede dzwonil to mi powiedza, no chyba trzeba je lekko poskrecac ale to chyba nie jest jakis problem bo kola sa na srubach :) podobno mozna wynajac tam jakies terenowki to se pojedziemy w jakies gorki i tam se posmigamy :P ok, jakbys cos wymyslil to daj znac ale z ewentualna cena bo nie wiem czy sie wyrobie z kasa! sa przeciez jeszcze inne plany, nara

Napisano

...pytalem ale w biurze podrurzy jak bede dzwonil to mi powiedza,

miałeś na myśli biuro Pod Różą ?

:)

coś pogoda na ten piękny długi weekend paskudna, bez sztormiaka i pon tona się nie obejdzie... :>

Napisano

Witam, nie byłby ktoś chętny na jakąś całodniową traskę w weekend? pogoda chyba będzie całkiem znośna. W niedzielę bym proponował.

Napisano

Ja bym proponowal pojechać np. do częstochowy pociagiem, a potem wracać na biku, np. czerwonym szlakiem rowerowym. Powinno dać radę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...