Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gvalchmei powinienem byc dzis w chacie - musze nad sprzetem popracowac :033: (przeskaluj te foty tak do 1600x1200 max)

Zrobi się. Dam jeszcze znać na GG jak będę miał to gotowe.

Majkel ja wiedzialem, ze nie bedziecie spokojnie na dworcu czekac na pociag jak to zwykli ludzie czynia :D

To było do przewidzenia :D .

Napisano
Proponuję, aby opis trasy zrobił Shogun, bo on głównie mapę studiował :D .

Jak mi się uda napisać coś sensownenego to wrzucę na forum.

Fotki właśnie jadą na serwer i będą tutaj około 13:40.

Napisano

No tak fajnie było, tylko szkoda że dziś wyglądam jak cyklop, pół twarzy opuchniętej i nie moge oka otworzyć:D na przyszłość unikam os.

Napisano

No tak fajnie było, tylko szkoda że dziś wyglądam jak cyklop, pół twarzy opuchniętej i nie moge oka otworzyć:D na przyszłość unikam os.

Wyrazy współczucia. Dziabnęła Cię w oczodół?

Napisano

na razie fotki Wolfika, mam tez juz od Shoguna i GeeRbila ale prawdopodobnie dopiero jutro je wrzuce bo sie juz teraz nie wyrobie :) .

jeszcze ja zapodam dzis zdjecia;) bedziemy mieli ladny albumik;d

a wypad bys przepiekny;)

Napisano

dziabneła mnie w czoło , świat nie wygląda ciekawie patrząc tylko przez jedno oko.

Majkel wrzuć fotki od Gvalchmei gdzieś jako jeden plik, łatwiej się sciągnie .

Napisano

jeszcze ja zapodam dzis zdjecia;) bedziemy mieli ladny albumik;d

Trochę się tych fotek zbierze.

A'propos twojej propozycji wycieczki do Suchej Beskidzkiej to planujesz asphalt czy raczej drogi gruntowe?

Napisano

Majkel wrzuć fotki od Gvalchmei gdzieś jako jeden plik, łatwiej się sciągnie .

a to niech sam gdzies wrzuci :) ja robie galerie tylko. jak zalatwicie "hosting" to moge uploadowac...

Napisano

a to niech sam gdzies wrzuci :) ja robie galerie tylko. jak zalatwicie "hosting" to moge uploadowac...

Na plecy chyba se wrzucę :) . Nie ma skąd hostingu załatwić, zwłaszcza darmowego... :glare:

Napisano

Na plecy chyba se wrzucę :) . Nie ma skąd hostingu załatwić, zwłaszcza darmowego... :glare:

a nie mozna wrzucic tego jako galeria na fotosik?http://www.fotosik.pl/

a co do wycieczki do suchej to mysle ze mozna jechac drogami malo uczeszczanymi moga byc tez jakies szutrowe o ile sie takie znajda ale odpadaja jak dla mnie szlaki turystyczne piesze :)

Napisano

a co do wycieczki do suchej to mysle ze mozna jechac drogami malo uczeszczanymi moga byc tez jakies szutrowe o ile sie takie znajda ale odpadaja jak dla mnie szlaki turystyczne piesze :)

Nie rozumiem dlaczego?? :) Fajnie się przecież prowadziło rower :D .

Napisano

Założyłem specjalnie konto ftp na nasze zdjęcia.

Host: shogun.avx.pl

Użytkownik: shogun_fotki

Hasło: fotki

Majkel tam możesz wszystko wrzucić oprócz moich bo już są na necie w ładniej paczce.

Pojemność nieograniczona, a transfer też gwarantuję maksymalny także uploadujcie i downloadujcie śmiało.

[wycieczka] Góry Świętokrzyskie

Napisano

Dodałem jeszcze subdomenę www.fotki.shogun.avx.pl także Majkel jak wrzucisz wszystko to od razu możesz linka na forum podać.

Napisano

Zdjęcia obejrzałem i baaaardzo wam zazdroszcze tych piknych widoczków, niestety pojechać nie mogłem. Nie miałem dostępu do neta ani do kompa :) więc pisałem do Shoguna i Majkela na kom i ani do jednego ani do drugiego moje smsy nie doszły :eek: pozmienialiście numery od czerwcowej wycieczki??

W dolinki wybieram się chyba w ostatni weekend sierpnia (26-27) Może jest ktoś chetny ?? :)

Napisano

W dolinki wybieram się chyba w ostatni weekend sierpnia (26-27) Może jest ktoś chetny ?? :)

zobacze jak bedzie... jesli w planach beda glownie szlaki piesze i rowerowe to sie powaznie zastanowie :)

a numer faktycznie zmienilem.

Napisano

A co byscie panowie powiedzieli na jakis wypadzik w okolice Rybnika?

Siemka jestem nowy ale co do rybnika to mogłbym się przejechać ;)

Napisano

a co tam fajnego w Rybniku daja? mozna nad Zalew Rybnicki ewentualnie skoczyc ale trzeba miec dobra mape bo fajne drogi lesne sa. ostatnim razem w strone zalewu jechalismy asfaltem a z powrotem udalo sie wbic na jakis szlak i pol drogi bylo lasem i o wiele ciekawiej. tylko nie wiem jak to powtorzyc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...