Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trasa Katowice - Sosnowiec wg. map24.interia.pl :confused:

Twoja trasa: 10.42 km

ULICA MICKIEWICZA A.

40-092 KATOWICE

ALEJA ZWYCIESTWA

41-200 SOSNOWIEC

Opis

Poczatek jazdy na na ulicy Ulica Mickiewicza a. w Katowice i jedz 209 m w kierunku Ulica Sokolska.

Zjedz z ulica Ulica Mickiewicza a. w skrec w prawo na ulica Ulica Sokolska. Jedz dalej ta droga przez 394 m.

Zjedz z ulica Ulica Sokolska w skrec w prawo na ulica Ulica Chorzowska. Jedz dalej ta droga przez 309 m.

Wjedz na rondo Rondo Gen. Jerzego Zietka i opusc je w 2. Zjazd w kierunku ulica Aleja Rozdzienskiego (79).

Przez 1.68 km pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego (79).

Zjedz z ulica Aleja Rozdzienskiego (79) i jedz dalej prosto na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86). Jedz dalej ta droga przez 3.48 km.

Opuszczasz Katowice.

Pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej ta droga przez 387 m.

Wjezdzasz do Sosnowiec.

Pozostan na ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej ta droga przez 809 m.

Zjedz z ulica Aleja Rozdzienskiego W. (86) i jedz dalej prosto na ulica Ulica Pilsudskiego J.. Jedz dalej ta droga przez 1.99 km.

Zjedz z ulica Ulica Pilsudskiego J. w skrec lekko w lewo na ulica Ulica 3 Maja. Jedz dalej ta droga przez 799 m.

Zjedz z ulica Ulica 3 Maja w skrec w prawo na ulica Ulica Armii Ludowej. Jedz dalej ta droga przez 197 m.

Zjedz z ulica Ulica Armii Ludowej i jedz dalej prosto na ulica Aleja Zwyciestwa. Jedz dalej ta droga przez 35 m.

Po przejechaniu 10.42 km dotarles do celu podrózy, ulica Aleja Zwyciestwa w Sosnowiec.

Napisano
  Gvalchmei napisał:

Jeżeli ekipie z Katowic (Wolfikowi i Oktankowi) będzie to pasowało, to chyba najlepiej będzie się spotkać w Ligocie i już w czwórkę jechać do Sosnowca.

Mnie pasuje spotkac sie w ligocie i z ligoty jechac....Wolfikowi na bank tez;) to gdzie sie spotykamy w Ligocie??przy Dworcu PKP a moze przy OBI?? albo salonie Jaguara :)

Napisano
  Oktanek napisał:

Mnie pasuje spotkac sie w ligocie i z ligoty jechac....Wolfikowi na bank tez;) to gdzie sie spotykamy w Ligocie??przy Dworcu PKP a moze przy OBI?? albo salonie Jaguara :)

Może być parking obok OBI. O której z Majkelem mamy być?

Napisano
  Gvalchmei napisał:

Może być parking obok OBI. O której z Majkelem mamy być?

z tego co wiem to na dworcu w sosnowcu spotykamy sie o godzinie 8 wiec mysle ze jak o 7 sie spotkamy pod OBI to starczy! I taK bez nas nie pojada :):033:

Napisano
  Oktanek napisał:

z tego co wiem to na dworcu w sosnowcu spotykamy sie o godzinie 8 wiec mysle ze jak o 7 sie spotkamy pod OBI to starczy! I taK bez nas nie pojada :):033:

Zatem będziemy tam o 7:00. Do zobaczenia :P

Napisano

Jakby ktoś był ciekawy to zaznaczyłem całą trasę na mapkach (niebieskimi kwadratami): link.

Niestety żeby wszystko dokładnie objechać musielibyśmy siedzieć w tych dolinkach z tydzień.

Napisano
  Shogun napisał:

Jakby ktoś był ciekawy to zaznaczyłem całą trasę na mapkach (niebieskimi kwadratami): link.

Niestety żeby wszystko dokładnie objechać musielibyśmy siedzieć w tych dolinkach z tydzień.

A liczyles Shogun ile to bedzie kilometrów od sosnowca??

Napisano
  Shogun napisał:

jesli bedzie naprawde fajnie w sobote to mozna poswiecic cala niedziele na hulanie po dolinkach i z Krzeszowic wieczorem pociagiem jechac... zreszta zobaczymy jak wyjdzie wogole wypad.

Napisano
  Oktanek napisał:

A liczyles Shogun ile to bedzie kilometrów od sosnowca??

W sam raz, żeby się skatować :D A sobota ma być fajna:

img300.jpg

img300.jpg

Napisano
  Shogun napisał:

W sam raz, żeby się skatować :D A sobota ma być fajna:

skatowac czym:P odlegloscia czy odlegloscia i upałęm;p

a tak na oko to ile bedzie tych km?

Napisano

no i po wycieczce. bylo rewelacyjnie. nawet pomimo sobotniego deszczu, ktory dal nam troche popalic ;)

tylko maszyna mi cos marudzic zaczela - wypadek z przerzutka, strzelanie w amorze i w okolicach siodelka :o

to teraz niech ktos obeznany w trasie napisze jakis jej opis. a zdjecia prosze slac na mbroda(at)srzabrze.med.pl to jutro jak znajde chwilke w pracy to zrobie maly albumik :P

dzieki wszystkim za wspolna jazde!

(w planach wypad w Gory Swietokrzyskie - wstepnie w dyskusji czestochowiakow a potem sie pewnie nowy temat zrobi...)

Napisano

dzieki wszystkim, fajnie bylo mimo wszystkich przeciwnosci losu jak cholerne zmeczenie na trasie, burze, zalany tunel czy spozniajacy sie dostawca pizzy :wink:

Majkel to gdzie wyscie w koncu dotarli?

Napisano

Również dziękuję za wspólną jazdę.

na razie forma nie dopisuje, ale obiecuję się poprawić :D .

Gratulacje dla Wolfika, za odwagę i silną wolę. Dokąd dojechałeś? :033:

Proponuję, aby opis trasy zrobił Shogun, bo on głównie mapę studiował :D .

Mam 71 fotek, jak Majkel będzie dzisiaj w domu wieczorem, to mu je przyniosę na CD, bo nie chce mi się wysyłać mailem ok 133MB.

O której dojechaliście do domu twardziele?

Napisano

ja dotarlem do domu pare minut po 22.00.

Wolfik z Olkusza pojechalismy szlakami (glownie pieszymi) do Zawiercia i stamtad do Laz bo nie chcialo nam sie czekac godzine na pociag :033:

Gvalchmei powinienem byc dzis w chacie - musze nad sprzetem popracowac :D (przeskaluj te foty tak do 1600x1200 max)

pierwsza czesc fotek autorstwa Wolfik'a juz w sieci

Napisano

Dzieki Gvalchmei na szczescie nasi wymiatacze byli w niedziele litosciwi omijali dolinki i nie wjezdzali na gorki tylko po to by z nich zjechac :033: wiec jakos szczesliwie to przezylem, choc byly momenty ze Wam zazdroscilem tego pociagu. W Olkuszu nasza grupka sie rozdzielila i my z Geerbilem spokojnie dojechalismy do domku, a wymiatacze ruszyli dalej w szeroki swiat.

Majkel ja wiedzialem, ze nie bedziecie spokojnie na dworcu czekac na pociag jak to zwykli ludzie czynia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.