Alvaren Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Widze że daty nie padają więc kto wie iedy jest najbliższa masa w Katowicach???
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 kto wie iedy jest najbliższa masa w Katowicach??? Najbliższy termin MK - 17.30, 31 marca, Rynek, Katowice Ja nie jadę, bo jestem chory i cały tydzień w domu przesiedzę... nienawidzę chorować, grrr
Alvaren Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Mnie też coś bierze poza tym w ten piątek na pewno nie pojade do nie mam nowego kółka :/ kiedy następny zjazd???
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 To jest zawsze w ostatni piątek miesiąca czyli następny będzie 28 kwietnia o ile się nie mylę.
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Tak przy okazji to kto zamierza wziąć udział w zawodach MTB organizowanych przez sklep Twomark w Chorzowie? Mają się odbyć 14 maja(przeniesione z 14 kwietnia ze względu na pogodę). Wpisowe 5 zł.
titit Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Ja tez na mase nie pojade bo mam pare spraw do zalatwienia, a co do zawodow to kiedys chcialem wziasc w tak owych udzial ale jak zobaczylem jak goscie grzeja na rowerach to zwatpilem zreszta to troche trzeba sie przygotowac a ja na razie nie mam na to czasu moze kiedys a co do wczesniejszych ustawek to nie ma problema trzeba tylko wymyslec jakis sensowny termin i tak aby wszystkim pasowalo choc z tym to zawsze jest problem ja pisze otwarcie ze w tym tygodniu mi nie pasuje zreszta jeszcze w parku jest pelno sniegu i wody a nie mam blotnikow
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Ja jadę żeby tylko wziąć udział. Nawet nie nastawiam się na jakieś dobre miejsca bo wiem, że i tak nic z tego :wink: zwłaszcza przy całkowitym braku kondycji :lol:
titit Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Puma [JFK] no w sumie masz racje moze i ja sie skusze jak bede mial czas w tym czasie to wcale nie jest takie glupie ale czy tam bedzie moja grupa wiekowa? nie chcialbym startowac z ludzmi w wieku 20 lat ktorzy maja kondyche ze hej moze nastawie sie na jakies przed ostatnie miejsce no a jak zajme 3 od konca to juz bedzie super sukces hahaha :lol:
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 REGULAMIN ZAWODÓW TWOMARK 4 ENERGY CUP Grupy wiekowe: Mężczyźni: Młodzik – wiek 13-14 lat (ur. 1992-92) Junior młodszy - wiek 15 -16 lat (ur. 1990-91) Junior - wiek 17-18 lat (ur. 1988-89) Elite - wiek 19 -30 lat (ur. 1976-87) Masters - wiek 31 i starsi (ur. 1975 i starsi)
titit Napisano 27 Marca 2006 Autor Napisano 27 Marca 2006 Puma [JFK] Dzieki za info ale wlasnie sprawdzilem ze 14 maja mam zajecia i nie dam rady wystartowac a moze ktos zna jakies inne terminy na slasku z zawodami? Fajnie by bylo jakby zapadal jakiegos linka to moze jakis termin mi bedzie pasowal i bym se wzial udzial
Puma [JFK] Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Juz 15 kwietnia wyścigiem w Katowicach Zagłębiowskie Stowarzyszenie Turystyki Rowerowej zainauguruje cykl 7 w tym sezonie zawodów pod nazwą Wielki Puchar MTB - Puchar Śląska. Zawody odbędą sie na Dolinie 3 Stawów, w parku bardzo dobrze znanym nie tylko mieszkańcom Katowic. Łatwy dojazd, szybka trasa z niewielką ilością przewyższeń, łatwa technicznie zachęca do wzięcia udziału w wyścigu nie tylko doświadczonych adeptów kolarstwa ale także i początkujących chcących stawiać pierwsze kroki w tej jakże pięknej dyscyplinie sportu. W imieniu organizatorów serdecznie wszystkich zapraszamy - bliższe info już wkrótce.Źródło - bikepl.com Troche wcześnie i jak na razie mało informacji...
Karol Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 ' date='27.03.2006, 18:17' post='178072']Ja jadę żeby tylko wziąć udział. Nawet nie nastawiam się na jakieś dobre miejsca bo wiem, że i tak nic z tego :wink: zwłaszcza przy całkowitym braku kondycji :lol: Dokladnie ot taka bardziej intensywna przejażdzka wśród znajomych/nieznajomych
titit Napisano 28 Marca 2006 Autor Napisano 28 Marca 2006 hahaha no to super !!! ten termin mi max pasuje 15 kwietnia powiadacie czyli mozna powiedziec ze w swieta no to luzik mam nadzieje ze tylko pogoda bedzie no to beda to moje pierwsze zawody ale coz lepiej pozno zaczac niz wcale
Pacmen_89 Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Jak będzie dobrze to też własnie będe brał udział w tych zawodach, pierwsze w życu i nie jadę tam po to aby odrazu na podjum być bo to nie mozliwe jak na pierwszy raz tylko zobaczyć jak to jest na takich zawodach, pojeżdzić sobie i tak i jechać na jakąś impreze rowerową
titit Napisano 28 Marca 2006 Autor Napisano 28 Marca 2006 no dokladnie! ja tym bardziej nie bo nie chce sobie polamac rak lub nog ale startnac to se startne a co sobie bede zalowal raz sie zyje i bede mogl powiedziec ze startowalem w zawodach tylko niech sie pogoda zrobi zebysmy mogli pare kolek zrobic i rozgrzac miesnie
Gość Gość Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 ja na Twomark tez chyba pojade choć głównie nastawiam się na maratony tyle że jak to z moją formą będzie to się okaże , jutro mam usg kolana zaplanowane... mam nadzieje że to nic poważnego. a tam btw zapraszam was wszystkich do Żor w czerwcu dokładnego terminu nie znam na maraton rowerowy... każdy może startować trasa szosą do wyboru 3 dystanse :50, 100, 150km jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on na pewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100 ... zapraszam zawsze można stworzyć jakiś mały peletonik titit masz fotki Twojego XTC ? tak pytam bo też jeżdże na takim biku:)
marnon Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 ja na Twomark tez chyba pojade choć głównie nastawiam się na maratony tyle że jak to z moją formą będzie to się okaże , jutro mam usg kolana zaplanowane... mam nadzieje że to nic poważnego. a tam btw zapraszam was wszystkich do Żor w czerwcu dokładnego terminu nie znam na maraton rowerowy... każdy może startować trasa szosą do wyboru 3 dystanse :50, 100, 150km jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on na pewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100 ... zapraszam zawsze można stworzyć jakiś mały peletonik titit masz fotki Twojego XTC ? tak pytam bo też jeżdże na takim biku:) sorki to ja zapomniałem się zalogować
titit Napisano 28 Marca 2006 Autor Napisano 28 Marca 2006 sorki to ja zapomniałem się zalogować spoko, jak termin bedzie ok to z przyjemnoscia podjade na ten maraton ale jeszcze bawie sie na stare lata w studenta wiec to bedzie czas sesji i nie wiem jak to bedzie z wolnym czasem u mnie na takie sprawy co do fotek to nie mam bo nie mam ap. cyfrowego ale jest to zeszloroczny model i jak na razie nie wiele w nim pozmienialem bo na moj gust to bike jest naprawde OK wiec mozna go sobie zobaczyc na stronie Gianta XtC a Ty masz jaki model z ktorego roku? masz fotki? oczywiscie jakbys znal jakies terminy maratonow badz innych imprez w okolicy katowic to napisz
marnon Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 a Ty masz jaki model z ktorego roku? masz fotki? oczywiscie jakbys znal jakies terminy maratonow badz innych imprez w okolicy katowic to napisz ja mam aktualnie xtc se3 z 2003, ale przeszedl gruntowną przemianę fotka spox jak coś będzie ciekawego dam znać
titit Napisano 28 Marca 2006 Autor Napisano 28 Marca 2006 ja mam aktualnie xtc se3 z 2003, ale przeszedl gruntowną przemianę fajne to Twoje kolo tez ciekawy kolorek noi fakt widac ze troche pozmieniales ja na razie nie mam co wymieniac bo wszystko mi pasi ale mysle nad hamulcami tarczowymi ale to chyba jeszcze nie teraz bo z kasa cienko, najpierw musze zainwestowac w koszulke na rower bo jezdze w bawelnianych i pozniej wykrecam pot jak wracam do domu
Alvaren Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 Tez bym sobie pojechał z wami ale biorac pod uwagę moją kondychę i enduraka 14 kilo to daleko bym nie zajechał
Karol Napisano 28 Marca 2006 Napisano 28 Marca 2006 jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on na pewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100 Bizon chachorze mielimy 150 jechać :angry:
titit Napisano 29 Marca 2006 Autor Napisano 29 Marca 2006 Tez bym sobie pojechał z wami ale biorac pod uwagę moją kondychę i enduraka 14 kilo to daleko bym nie zajechał co ma do tego waga roweru, ja niby mam lrzejszego ale za to jestem bez kondychy wiec nawet jakbys mial 20 kg enduraka to i tak bys dalej zajechal ode mnie wiec przemysl jeszcze sprawe i nie pekaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.