Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wycieczka fajna, pelen spontan, choc z ta Szyndzielnia chyba troche juz przegielismy :wink: Majkel czemu nie, mozna gdzies sie jeszcze przejechac

Napisano

Planuje wypad do krakowa na sobote i niedziele (ten lub nastepny weekend). Czy ktos jest chętny?

Już informowałem, że jestem zainteresowany... :(

Takie coś wymyśliłem: mapka.

Mam nadzieję, że się podoba. Proponuję termin 22-23 lipiec.

Traska całkiem, całkiem. Ile to jest kilometrów?

Napisano

a wiec jade z wami do krakowa prawie na 100%....

proponuje rozgladnac sie za jakims tanim noclegiem ...z tego co widze to po nizej 39 zloty nie schodzi cena....mam nadzieje ze zle szukalem;)

Napisano

Traska całkiem, całkiem. Ile to jest kilometrów?

Nie liczyłem dokładnie, ale na oko będzie jakieś 120-130 km. GeeRbiL uważa, że może to być za dużo jak na jeden dzień i chce jechać drogą krajową 79, ew. taką trasą: mapka. Według mnie szkoda omijać tak piękny kawałek jury jak Dolinki Krakowskie, tym bardziej że to dużo nie wydłuży trasy.

Ekipa na dzień dzisiejszy: Shogun, Oktanek, GeeRbiL, Gvalchmei. Może ktoś jeszcze chętny?

Napisano

hmmm widzę, że planujecie wypad w dolinki krakowskie :P:D Też mam na nie chrapke ale chyba dopiero w sierpniu będe mógł się wybrać... w tej chwili zupełny brak formy (forme mam tylko w rękach od ciężarów przerzucanych w pracy :P ). Muszę sie troche odbudować...

Napisano

według mnie lepiej omijać trasy krajowe ......duzy ruch ,mozna sie tylko zestresować.....te 120-130 km jest do przejechania przecież nie bedziemy jechać na zawody......tempo sie dostosuje do wszystkich...mozemy jechac i caly dzien :D

Napisano

Znalazłem takie schronisko: link. Napisałem też do Mentosa, może zna jakieś ciekawe miajsca noclegowe.

faktycznie ceny znosnie;) a do centrum na ryneczek zawsze mozna rowerem podjechac;d

Napisano

A to planujecie w ten czy nastepny weekend? Tez uwazam ze lepiej omijac drogi krajowe, nie ma sie co na nich kisic, tym bardziej ze dolinki podkrakowskie bardzo urokliwe sa

Napisano

Termin: 29-30 lipiec 2006.

Kto zamierza jechać niech wyrazi swoją opinię na temat trasy. na razie są trzy opcje:

- drogą krajową nr 79,

- lokalnymi drogami wzdłuż autostrady A4 (mapka),

- przez Dolinki Krakowskie (mapka).

Napisano

Znalazłem takie schronisko: link. Napisałem też do Mentosa, może zna jakieś ciekawe miajsca noclegowe.

Nocleg mi pasuje. Jak podzieli się opłatę za pokój 4 osobowy to wychodzi bardzo tanio.

Termin: 29-30 lipiec 2006.

Kto zamierza jechać niech wyrazi swoją opinię na temat trasy. na razie są trzy opcje:

- drogą krajową nr 79,

- lokalnymi drogami wzdłuż autostrady A4 (mapka),

- przez Dolinki Krakowskie (mapka).

Jestem za dolinkami. Wezmę aparat i statyw to sobie fajne fotki zrobimy w urokliwych zakątkach... ;)

I wychodzi na to, że jadę na 100%. Geerbil napisał, że bardziej wszystkim pasuje weekend 29 - 30.07.06r. Mnie też ten termin pasuje.

według mnie lepiej omijać trasy krajowe ......duzy ruch ,mozna sie tylko zestresować.....te 120-130 km jest do przejechania przecież nie bedziemy jechać na zawody......tempo sie dostosuje do wszystkich...mozemy jechac i caly dzien :D

Jakby co to będziecie mnie ciągnąć ;P

Napisano

wstepnie tez sie zglaszam. akurat za tydzien wypada mi festiwal gotycki na ktory nie jade i nie bede mial chyba co robic :P

zdecydowanie stawiam na dolinki krakowskie bo chcialbym je wreszcie zobaczyc. 130km powinienem uciagnac. dzis wybralem sie na gore sw. anny - wyszlo 160km w upale dochodzacym ponoc do 40 stopni :/ ale dalem rade ;)

Napisano

wstepnie tez sie zglaszam. akurat za tydzien wypada mi festiwal gotycki na ktory nie jade i nie bede mial chyba co robic :P

zdecydowanie stawiam na dolinki krakowskie bo chcialbym je wreszcie zobaczyc. 130km powinienem uciagnac. dzis wybralem sie na gore sw. anny - wyszlo 160km w upale dochodzacym ponoc do 40 stopni :/ ale dalem rade ;)

Tu qrna trenowany jestes skromnisiu jeden...

Napisano

Mam pewne obawy, że jednak nie :lol:

Tez mysle, ze nie, ale bedzie dobrze :wink:

A czy ktoś jest chętny na całodniowy wypadzik jutro?

A gdzie?

Napisano

jedziemy jutro w okolice lublinca, zawadzkie, trasa około 100km z bytomia wiec nie jest za duzo, głownie drogami podrzednymi co najwyzej drugorzednymi, zacchaczymy tez moze o jakies jeziorko wiec warto zabrac kąpielówki,

spotykamy się o 9h na dolomitach sportowej dolinie przy restauracji.

zapraszam

Napisano

Wyjazd na pewno się odbędzie, dokładnie jeszcze nic nie ustalaliśmy bo jest jeszcze pare dobrych dni. na razie proszę wszystkich PEWNYCH swojego wyjazdu o potwierdzenie, żeby można było nocleg zarezerwować. Napiszcie tez do mnie na gg skąd jedziecie żeby ustalić punkty spotkania się i takie tam pierdoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...