wolfik Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 Wycieczka fajna, pelen spontan, choc z ta Szyndzielnia chyba troche juz przegielismy :wink: Majkel czemu nie, mozna gdzies sie jeszcze przejechac
Gvalchmei Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Planuje wypad do krakowa na sobote i niedziele (ten lub nastepny weekend). Czy ktos jest chętny? Już informowałem, że jestem zainteresowany... Takie coś wymyśliłem: mapka. Mam nadzieję, że się podoba. Proponuję termin 22-23 lipiec. Traska całkiem, całkiem. Ile to jest kilometrów?
Oktanek Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 a wiec jade z wami do krakowa prawie na 100%.... proponuje rozgladnac sie za jakims tanim noclegiem ...z tego co widze to po nizej 39 zloty nie schodzi cena....mam nadzieje ze zle szukalem;)
Shogun Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Traska całkiem, całkiem. Ile to jest kilometrów? Nie liczyłem dokładnie, ale na oko będzie jakieś 120-130 km. GeeRbiL uważa, że może to być za dużo jak na jeden dzień i chce jechać drogą krajową 79, ew. taką trasą: mapka. Według mnie szkoda omijać tak piękny kawałek jury jak Dolinki Krakowskie, tym bardziej że to dużo nie wydłuży trasy. Ekipa na dzień dzisiejszy: Shogun, Oktanek, GeeRbiL, Gvalchmei. Może ktoś jeszcze chętny?
unforgiven Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 hmmm widzę, że planujecie wypad w dolinki krakowskie Też mam na nie chrapke ale chyba dopiero w sierpniu będe mógł się wybrać... w tej chwili zupełny brak formy (forme mam tylko w rękach od ciężarów przerzucanych w pracy ). Muszę sie troche odbudować...
Oktanek Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 według mnie lepiej omijać trasy krajowe ......duzy ruch ,mozna sie tylko zestresować.....te 120-130 km jest do przejechania przecież nie bedziemy jechać na zawody......tempo sie dostosuje do wszystkich...mozemy jechac i caly dzien
Shogun Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Znalazłem takie schronisko: link. Napisałem też do Mentosa, może zna jakieś ciekawe miajsca noclegowe.
Oktanek Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Znalazłem takie schronisko: link. Napisałem też do Mentosa, może zna jakieś ciekawe miajsca noclegowe. faktycznie ceny znosnie;) a do centrum na ryneczek zawsze mozna rowerem podjechac;d
wolfik Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 A to planujecie w ten czy nastepny weekend? Tez uwazam ze lepiej omijac drogi krajowe, nie ma sie co na nich kisic, tym bardziej ze dolinki podkrakowskie bardzo urokliwe sa
Shogun Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Termin: 29-30 lipiec 2006. Kto zamierza jechać niech wyrazi swoją opinię na temat trasy. na razie są trzy opcje: - drogą krajową nr 79, - lokalnymi drogami wzdłuż autostrady A4 (mapka), - przez Dolinki Krakowskie (mapka).
Gvalchmei Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Znalazłem takie schronisko: link. Napisałem też do Mentosa, może zna jakieś ciekawe miajsca noclegowe. Nocleg mi pasuje. Jak podzieli się opłatę za pokój 4 osobowy to wychodzi bardzo tanio. Termin: 29-30 lipiec 2006. Kto zamierza jechać niech wyrazi swoją opinię na temat trasy. na razie są trzy opcje: - drogą krajową nr 79, - lokalnymi drogami wzdłuż autostrady A4 (mapka), - przez Dolinki Krakowskie (mapka). Jestem za dolinkami. Wezmę aparat i statyw to sobie fajne fotki zrobimy w urokliwych zakątkach... I wychodzi na to, że jadę na 100%. Geerbil napisał, że bardziej wszystkim pasuje weekend 29 - 30.07.06r. Mnie też ten termin pasuje. według mnie lepiej omijać trasy krajowe ......duzy ruch ,mozna sie tylko zestresować.....te 120-130 km jest do przejechania przecież nie bedziemy jechać na zawody......tempo sie dostosuje do wszystkich...mozemy jechac i caly dzien Jakby co to będziecie mnie ciągnąć ;P
Majkel Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 wstepnie tez sie zglaszam. akurat za tydzien wypada mi festiwal gotycki na ktory nie jade i nie bede mial chyba co robic zdecydowanie stawiam na dolinki krakowskie bo chcialbym je wreszcie zobaczyc. 130km powinienem uciagnac. dzis wybralem sie na gore sw. anny - wyszlo 160km w upale dochodzacym ponoc do 40 stopni :/ ale dalem rade
Gvalchmei Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 wstepnie tez sie zglaszam. akurat za tydzien wypada mi festiwal gotycki na ktory nie jade i nie bede mial chyba co robic zdecydowanie stawiam na dolinki krakowskie bo chcialbym je wreszcie zobaczyc. 130km powinienem uciagnac. dzis wybralem sie na gore sw. anny - wyszlo 160km w upale dochodzacym ponoc do 40 stopni :/ ale dalem rade Tu qrna trenowany jestes skromnisiu jeden...
Majkel Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Tu qrna trenowany jestes skromnisiu jeden... siedz cicho - jeszcze nei widziales Shoguna w akcji...
Gvalchmei Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 siedz cicho - jeszcze nei widziales Shoguna w akcji... Nie strasz mnie . Bo pomyśle, że porywam się z motyką na słońce. :034:
Shogun Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 siedz cicho - jeszcze nei widziales Shoguna w akcji... Hiperbolizuje
Gvalchmei Napisano 21 Lipca 2006 Napisano 21 Lipca 2006 Hiperbolizuje Mam pewne obawy, że jednak nie :lol:
GeeRbiL Napisano 22 Lipca 2006 Napisano 22 Lipca 2006 A czy ktoś jest chętny na całodniowy wypadzik jutro?
wolfik Napisano 22 Lipca 2006 Napisano 22 Lipca 2006 Mam pewne obawy, że jednak nie :lol: Tez mysle, ze nie, ale bedzie dobrze :wink: A czy ktoś jest chętny na całodniowy wypadzik jutro? A gdzie?
GeeRbiL Napisano 22 Lipca 2006 Napisano 22 Lipca 2006 jedziemy jutro w okolice lublinca, zawadzkie, trasa około 100km z bytomia wiec nie jest za duzo, głownie drogami podrzednymi co najwyzej drugorzednymi, zacchaczymy tez moze o jakies jeziorko wiec warto zabrac kąpielówki, spotykamy się o 9h na dolomitach sportowej dolinie przy restauracji. zapraszam
bikezaglebie Napisano 23 Lipca 2006 Napisano 23 Lipca 2006 Byłem, pojechałem pobiłem rekordy. Trasa fajna i to tempo
Oktanek Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 Wiadomo cos jak wygląda sprawa tego wypadu do krakowa??jakies ustalenia??? pozdrowienia z Gdyni;)
GeeRbiL Napisano 24 Lipca 2006 Napisano 24 Lipca 2006 Wyjazd na pewno się odbędzie, dokładnie jeszcze nic nie ustalaliśmy bo jest jeszcze pare dobrych dni. na razie proszę wszystkich PEWNYCH swojego wyjazdu o potwierdzenie, żeby można było nocleg zarezerwować. Napiszcie tez do mnie na gg skąd jedziecie żeby ustalić punkty spotkania się i takie tam pierdoły.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.